SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Pencereden İçeri Baktığında İple Asılı Cesedi Gördü!

Pencereden İçeri Baktığında İple Asılı Cesedi Gördü!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 36 yaşındaki şahıs, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Evde bazı odalarda 1 metre derinliğinde çukurla karşılaşan polis ekipleri ise gördükleri manzara karşında şaşkına döndü.

Olay, saat 13.20 sularında Battalgazi ilçesi Göztepe Mahallesi Balin Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, tek katlı müstakil bir evde yalnız yaşayan Mahmut B.'ye (36) ulaşamayan komşusu Mahmut B.'nin ikametine geldi. İtekleyerek camını açtığı pencereden baktığında Mahmut B.'yi iple tavana asılı halde gören şahıs, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, itfaiye personelinin demir kapıyı keskiyle açmalarından sonra eve girdi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirlerdi.

İkamette detaylı inceleme yapan polis, bazı odalarda 1 metre derinliğinde çukurlar ile kapıların arka kısımlarına yerleştirilen kazma ve eşyaları görünce şaşkına döndü.

Mahmut B.'nin cenazesi, cumhuriyet savcısı ile polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna  kaldırıldı.

Bir süre önce eşinden ayrılan 2 çocuk babası Mahmut B.'nin bir müddet psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Polis ekiplerinin ilk belirlemelere göre intihar olarak değerlendirdiği olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • behlül (2 yıl önce)
    Suya Elektrik vermek nedir arkadaş ..
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ne anlatıyorsun kafan hangi haberde senin gencecik bir insan hayatını kaybetmiş. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun ailesine sabır versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Trtekin (2 yıl önce)
    Rabbim cc taksilatini affeleyesin inşallah
    %67
    %33
    Yanıtla
  • erdogan (2 yıl önce)
    İntihar vakaları son dönemlerde Malatyada çok sık şekilde görülmeye başlandı. Son 1 yılda belki 20-30 kişi intihar etmiştir. Bunun istatistiğine bakıp önlem alacak, bu sorunun kaynağını bulacak ve çözüm yolları sunacak bir yetkili yok mu?
    %95
    %5
    Yanıtla
  • MALATYA 44 (2 yıl önce)erdogan isimli kullanıcı yorumuna
    Çözüm var tabiki ADALET ve CUMHURİYET tekrar erklerin yönetimine geçerse işte o zaman refah ve umut tekrar yeşerecek insanlar yarınlarından ümitle aydınlanacak cocuklarının geleceğinden umutlanacak korkusuzca hayata sarılıp mücadele ruhu kazanacak işte tek çözüm bu Zaten rabbimde bunu furkanda belirtmiş Lakin bunu okuyacak görecek akıl sahipleri lazım....
    %74
    %26
    Yanıtla