SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yapılan Trafik Denetimlerinde 43 Araç Trafikten Men Edildi

Yapılan Trafik Denetimlerinde 43 Araç Trafikten Men Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda toplam 43 aracın trafikten men edildiği bildirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen uygulama ve denetimler sonucunda 24. Bin  45 araç kontrol edilirken,  çeşitli ihlallerden 4 bin 224 araca işlem uygulandı ve  611 aracın hız ihlali yaptığı tespit edildi. Uygulamalar da kural ihlali bulunan 43 araç ise trafikten men edildi.

Trafik ekiplerince, trafik bilincini artırmak için 3 bin 679 sürücü, yaya ve öğrenciye trafik kuralları hakkında bilgilendirme faaliyeti yapıldığı da bildirildi.

Bu arada, okul giriş çıkış saatleri ile araç ve yaya yoğunluğunun olduğu akşam eve dönüş saatlerinde ilave tedbirler alındığı,  vatandaşlarımı rahatsız eden ses sistemi, abartı egzoz ve drift yapan araçlara yönelik uygulamalara ise ağırlık verildiği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (7 ay önce)
    denetimleri, polis kontrol noktasından önce araçların kaçması için sokak bırakır şekilde yapmanıza rağmen 43 araba trafikten men edildiyse gerçekten denetim yapsanız şehri temizlersiniz.
    0
    0
    Yanıtla