SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu

Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yakınlarının kendisinden bir süredir haber alamadığı yaşlı adam yalnız yaşadığı evinin küvetinde ölü bulundu.

Olay, 09.00 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Şifa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Neyzen Sokakta bulunan 4 katlı bir apartmanın birinci katında yalnız yaşayan Battal Kütük’ten (87) bir süredir haber alamayan yakınları durumu ikametin yedek anahtarının bulunduğu bölgede esnaflık yapan Recep A.’ya (59) bildirdi. Bunun üzerine ikamete giren Recep A. su sesinin geldiği banyoda Battal Kütük’ü küvete başı eğilmiş hareketsiz halde buldu. Recep A.’nın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Battal Kütük’ün hayatını kaybettiğini belirledi.

Biri İstanbul’da 4’ü yurtdışında yaşadığı öğrenilen 5 çocuğu bulunan Battal Kütük’ün cenazesi olay yeri inceleme ekiplerinin ikamette yaptığı incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ramzan (2 yıl önce)
    Bir evladin ne kadar zor büyüdüğünü şu 4 senedir evlat büyütunce anladım bir baba 5 evlada bakar da 5 evlat bir babaya bakamazmış.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sıtma pınarı civarında sürekli gördüğüm kimseye zararı olmayan giyimine kuşamina özen gösteren değerli bir büyügümüzdü Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum, ölüm nerde ne zaman nasıl geleceğini bilmiyoruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Yalnız yaşayan tanıdık ve akrabalarımızı yalnız bırakmayalım kıymetlerini yaşarken bilelim
    %82
    %18
    Yanıtla