SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yeni Bakandan Stad İçin Destek Sözü

0
Güncellendi - 2017-07-23 03:29:52
Yeni Bakandan Stad İçin Destek Sözü
A- A+ PAYLAŞ

Bakanlar Kurulu’nda yapılan yeni değişikliklerden dolayı kabineye giren yeni bakanlara Malatya heyetince ziyaretlerde bulunuldu.

İLK ZİYARET TÜFENKCİ’YE

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde AKPi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet  Çakır ve AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte yeni kabinede de görevine devam eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi ziyaret ederek, yeni dönem görevinden başarılar dilediler.

SPOR BAKANI BAK’A ZİYARET

Daha sonra Gümrük ve Ticaret Bakanı Bakanı Bülent Tüfenkci, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı’dan oluşan Malatya Heyeti, Gençlik ve Spor Bakanın Osman Aşkın Bak'ı ziyaret ederek,  yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ziyarette Malatya Stadyumu'nun yeni sezona yetişmesi için Gençlik ve Spor Bakanın Osman Aşkın Bak'a son durum hakkında bilgi verilerek, destek istendi. Bakan Bak’ın sorunların çözümü için gereken desteği vereceğini belirttiği öğrenildi.

BAKAN FAKIBABA’YA ZİYARET

Malatya Heyeti ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Malatya kayısı’nın Avrupa Coğrafi işaret Belgesi aldığı gündeme getirilerek, önümüzdeki günlerde Malatya’da düzenlenecek olan etkinliğe Bakan Fakıbaba davet edildi.

Daha önce gündemde olan Malatya’daki Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı programının Bakan Fakıbaba tarafından gerçekleştirileceği öğrenildi.

Malatya heyetinin ziyaretlerinde Gençlik ve Spor Bakanın Osman Aşkın Bak’a ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya kuru kayısı hediye edildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Mustafa doğer (6 yıl önce)
    Yukarda yazanlar ya malatyalı değil yada gözleri kör
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamdolsun Malatyalıyım ama gözüm kör değil. Hı bu arada yağçı yada iş almak için vekil arkasında koşan sünepe ise hiç değilim. Sen gardaşım gözünü az aç ve biraz gör izle. Bu beceriksiz takımıyla birşey olmayacağını anla
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    VER MEHTERİ VER VER . VER COSKUYU VER VER. FOTOĞRAFÇI HERGUN CEKİYOR BUNLARI
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    varsa yoksa Fahri Kayahan Büyük şehir belediyesi bütün enerjisini oraya harcıyor.Diğer mahalleler hak getire
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (6 yıl önce)
    Şu an Malatya Cumhuriyet tarihinin en ilgisiz,duyarsız zamanını yaşıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    büyük şehir de bir zahmet yolu hızlandırsın. liglerin başlamasına şurda 20 gün kaldı. malatya'nın kaderi her işi rötarlı zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • samet (6 yıl önce)
    Malatyanın hangi sorunu çözüldü hastane ,okul, stad çevre yolu., kayısı, 2. Üniversite yada hızlı tren. Daha 3 tane seçim görecek bu dediklerim!!! % 70 oy verirsen zaten çantada kekliksin!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Ya bir ak partili olarak şu bizim malatya daki vizyon ve beceriksizlik insanı uzuyor. Allah için zemin yol loca led reklam panoları koca bir şehir yüzde 99 u bitmiş bir yapının şu eksikleri giderilmedi. Temeli ile bugün nerdeyse 6 yıl olacak. AYIP GÜNAH YAZIK TİR. DEVLETİMİZ HÜKÜMETİMİZ BİR ÇOK İLDE STAD YAPTI YAPIYOR. BU MALATYADA Kİ BECERİKSİZLİK İNSANI UZUYOR. NEDİR BU ALLAH AŞKINA.YETER YAV.YAZIK..
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahi (6 yıl önce)
    Bu başlığa göre;demekki yapılan stad yeterli desteği şimdiye kadar görmemiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pir osman (6 yıl önce)
    Kayısıya bir çare bulun siz malatya nın şovmenleri eğer bulamıyorsanız karadenizli vekileri çağırın çaya fındığa nasıl çare bulduysalar kayısıyada bir çare bulurlar icraat yapın icraat 300 kişi kayısı olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    Beceriksiz takımı. Anladilar ki stadı yetişmeyecek ve yollar ve diğer türübunler bitmeyecek yaaa. Gidin ki bitsin. Önemli olan zamanında bu işlerin peşinde koşup işi bitirmek. Yeni gelen bakan ne anlar senin stadindan. Her konuda olduğu gibi bu konuda da beceriksizler. Sonuçta açılışı reis yapacağı için rezil olmak istemiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahi (6 yıl önce)
    Demekki eski bakan destek vermemiş.Bu ifadeden bunu anlıyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • ertt (6 yıl önce)
    lıg bıtelı neredeyse 3 ay oldu bu sorunları cozemedınız.daha yol sorununu cozemedınız.bırakın mılletı kandırmayı....
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Sayin bakanim siz bu konuya el atarsaniz olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Ne statmış üç spor bakanı gördü herkes destek dedi yine bitmedi ?.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alişan (6 yıl önce)
    Dört bakan eskitti.Hala bitmedi bitmez de .Önceki bakan Çağatay Suat Kılıç'yapamadi da şimdi yeni bakan hemen halleder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami altın (6 yıl önce)
    Hacı yok aranızda
    0
    0
    Yanıtla