SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatya'nın Nasıl Oynadığını Biliyorduk"

0
Güncellendi - 2020-12-27 19:26:51
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un teknik direktörü Mesut Bakkal, “Şimdi 12 puan yaptık, çok önemli. Maç- maç gidiyoruz. Devreye kadar topladığımız kadar puanları toplayıp, sonra çok bilinçli ve olumlu hareket edip ikinci devreye başlamak istiyoruz. Camiaya hayırlı olsun. Galibiyetle başlamak hem beni hem de camiayı mutlu etti. İnşallah bu özverili oyunu devamı gelecek” dedi.

Bakkal, Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam, “Şimdi aslında oyun anlamında veya kazanılan galibiyet anlamında çok fazla şey söylemenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum, çünkü 3 gündür Erzurumspor’un başındayım.  1,5 günlük antrenman yaptırdığım takımı belki mental olarak hazırlamaya çalıştım, yani konuşmayla belki de teoride hazırlamaya çalıştık. Yeni Malatyaspor’un nasıl oynadığını biliyorduk, önde çok kaliteli bir takım. Onları da başarılarından dolayı kutluyorum iyi gidiyorlar. Önde baskı ile pozisyon bulduklarını biliyorduk, Adem, Tetteh, Kubilay gibi inanılmaz önde bir dörtlüsü vardı. Çıkarken pas yapmaya çalıştık, eğer pasla çıkarsak, rakibinin önde baskısı bize sonuç verir dedik.  Birebir oynadık.

Orta sahada 2 kişi oynadıklarını biliyorduk, biz üçledik bir fazla duruma geçtik. Böyle olunca da ataklarda sadece uzaktan paslarla bize tehlikeli olmaya çalıştılar. İki stoperim çok iyi durumdaydı, böyle olunca gittikçe biz biraz daha öne çıkmaya başladık. Kalecimizin erken sakatlanması sonrası oyuna giren genç bir kalecimizdi, biraz tedirgin olduysak da maç boyunda duruşu takdir topladı. 1-1’den sonra 2-1’i erken bulduk sonra 3-1’i bulduk” ifadelerini kullandı.

Bakkal, uzun süredir galibiyet alamayan bir Erzurumspor’un bu direncinin daha fazlasını yapabilecek bir kaliteye sahip olduğunu gösterdiğini kaydederek, “12 puan yaptık şimdi maç maç gidiyoruz. Devreye kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız. Sonra çok bilinçli ve olumlu hareket edip ikinci yarıya başlamak istiyoruz, galibiyetimiz camiaya hayırlı olsun. İyi bir galibiyetle başlamak beni mutlu etti hem de camiayı mutlu ettiğini düşünüyorum. İnşallah bu özverili oyunun devamının geleceğini düşünüyorum. Öncelikle geldiğim noktada baya sıkıntılı bir dönem,  ama kulüp yapısı olarak camia olarak hakikaten bazı şeyleri halletmiş durumdalar. Bulunduğu yeri hak etmeyen bir camia. Kulüp yapısı olarak işleyiş olarak düzen olarak daha iyi yerleri hak eden bir takım bence. Birinci vazifem ligde takımı yukarı çıkarmak, önemli olan bu sene istikrarlı gidip üst sıralar da yerleşmek istiyoruz. Hakikaten zor bir lig yaşıyoruz sizin de bildiğiniz gibi. Konuşmak için henüz çok erken ama İnşallah bazı şeyler çok güzel olacak diye düşünüyorum” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kral çıplak (3 yıl önce)
    Mesut bakkal,takım maçı bilerek oynamadı.Maçtan sonra ağızlarından baklayı çıkarıp para dediler.Paraları ödenmediğini söyleyerek bilerek oynamadıklarını ima ettiler.Sen de kalkmış takdir uyguladım maçı kazandım diyorsun.Futbolcular bu maçı size hediye ettiler.Bundan sonraki maçlarda takdiğini göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Yeni malatyasporun nasıl oynadığını siz bildiniz de onlar masil oynayacağını bilemedi futbol bu kaybetmek de kazanmak da vardır ama kendi sahasında bileği bükülmeyen malatyamizin yenilmesi kötü oldu inşallah önümüzde ki maçlarda bunun telafisi umamrimm olackatir. Yenildi diye öfke kusmanin gereği yok hep destek tam destek emin adımlarla yola devam "YENİ MALATYAM..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Hadi be işine bak ligde kalasiniz diye böyle oldu Hamza hoca gibi türkiyede hoca yok Teknik sakin beyefendi hocalarin hocasi hamza hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet_44 (3 yıl önce)
    Hamza aynı durum bütün kulüpler de var. Ama kimse senin kadar parayı ağzına almadi. Sen şükret seyirci yok yoksa şimdiye çoktan kapının önünde bulurdun kendini.
    0
    0
    Yanıtla