SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Kalecinin Sözleşmesini Fesh Etti

0
Güncellendi - 2021-09-01 20:04:27
Yeni Malatyaspor Kalecinin Sözleşmesini Fesh Etti
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, kalecilerinden Emre Selen'le olan sözleşmenin karşılıklı olarak fesh edildiğini duyurdu.

Yeni Malatyaspor'un 6 sezon önce Adana Demirspor'dan transfer ettiği, sonraki yıllarda çeşitli takımlara kiraladığı, en son geçtiğimiz sezon Menemenspor'da oynayan 27 yaşındaki kalecinin sözleşmesinin feshi, kulübün sosyal medya hesabından duyuruldu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Helal olsun başkan Malatyaspor tarihinde en uzun süper ligde senin başkanlığında kalıyoruz..bir şekilde dilenmeden Malatya'sporumuzu süper ligde tutuyorsun eski yönetimlerin amatör kümede unutulmaya mahkum bıraktığı ve şimdi kimsenin adını anmadigi Malatya sporu kimse ağzına almıyor..hela olsun yolun açık olsun transfer yapamaz diyorlardı...ne oldu..bir türlü anlamıyorum.. Malatyaspor ortak paydamız ilk hafta Trabzon spora yenildik düştük bittik..iki haftadır galip kimseden bir çıt yok..bu kafa değişmeli adil gevrek tecrubesinde süper ligde başkan yok teşekkürler başkan.yolun açık olsun yola devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Genç transfer diye alındı o kadar para harcandı çöpe gitti yapılan emekler umarım amatör başkan adil gevrek in son bomba transferleri 3. Ligden 2.lig den ptt den alınan transferlerde böyle çöp olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Drejanlı (2 yıl önce)
    O kim?
    0
    0
    Yanıtla
  • Para gömme makinesi
    0
    0
    Yanıtla