SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatyaspor Henüz Hazır Değil"

0
Güncellendi - 2021-08-17 01:33:47
A- A+ PAYLAŞ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, ligin ilk maçında Yeni Malatyaspor karşısında alınan 5-1'lik galibiyetin ardından yaptığı açıklamada mücadelelerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 5-1 mağlup etti. Maçın ardından, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bir gazetecinin Trabzonspor ve rakiplerinin şampiyonluk adaylığıyla ilgili sorusuna Ağaoğlu, "Diğerleri ne yapacakmış abi? Böyle soru sormayın ya. Trabzon ve Beşiktaş ligin en büyük adayı. Diğerleri ne yapacak? 2. 3. Lig'e mi oynayacak? Çok erken. Bugün bunu konuşmak için o kadar erken ki. Bana göre hakikaten uzak yorumlar. Ama şunu her zaman söyledik; Trabzon'un mücadelesi şampiyonluk mücadelesi. Ama rakiplerimize de saygı göstermemiz lazım. Göstermediğimiz anda öyle bir yere yapıştırırlar ki neye uğradığınızı şaşırırsınız. Ligin ilk maçını kazandık, o kadar" dedi.

“Transferlerden şahsım adına oldukça memnunum”

Trabzonspor’un transfer yapıp yapmayacağının sorulması üzerine Ağaoğlu, "Uzun bir sürecin sonunda gerçekleşen transferler bunlar. Uzun analizler sonucunda kulübün de finansal ve ekonomik dengeleri doğrultusunda yapılan transferler. Transferleri erken gerçekleştirmenin ne kadar önemli olduğunu son 3 maçta gördük. Yeni oyuncuların yüzde 70-80 oranında katkı aldık. Cornelius ve Hamsik de belki antrenman eksikliği olabilir. Peres de katkı verdi. Transferlerden şahsım adına oldukça memnunum” diye konuştu.

“Roma, çok zor bir kura”

UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak Roma eşleşmesi hakkında da açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, "Skor aldatmasın. Yeni Malatyaspor henüz hazır değil. Biz sezonu erken açtık. Ön elemede oynadığımız maçlar bizim için artı ve avantaj. Neresinden bakarsak bakalım, farklı bir galibiyet. Sezon başlangıcı için iyi bir maç. Roma, çok zor bir kura. Abartmıyorum, Şampiyonlar Ligi’ne mi kura çektik dedik. Oynanmamış bir maçın sonucunu tahmin etmek kolay değil. Artık rakip Roma veya bir başkası, geçmek zorunda olduğumuz bir rakip. Zor bir maç ama Molde'yi geçtiğimiz gibi, Roma'yı da geçeriz. O günün koşullarına bağlı" şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Sayın Ağaoğlu,sizden istirham ediyoruz.Trabzonsporda oynamıyan kadroya giremiyen ne kadar futbolcu varsa birilerini araya koyup malatyaspora bir şekilde gönderin.En azından gelenlerin süper ligde 1 maç bile olsa oynamışlığı var.Nede olsa bizdeki 2 ve 3.lig futbolcuları kadar acemi değillerdir.Lütfen yardım edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Sayın başkan bizim başkan Karadeniz'de futbolcu bırakmadı 3.liglerden başladık sıra sizin takıma geliyor bizden söylemesi yakında takımımızda iyi oynayan kim varsa bizim başkan hepsini transfer yapar sayın başkan şaka bir yana gerçekten kadroda düşünmediğiniz oyuncuları bize gönderinde bir nefes alalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    .Adam iyi niyetle ifade etmiş.Bu takım bu ligi kaldıramaz diyemiyor yumuşatarak Lige hazır değil diyor.Oysa lig başladı ve 5 tane atıp gittiler.Bu skoru Adil gevreğe ve staddaki bedavacılara hediye ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    80 li yıllar maça gitmek için haftalarca para biriktirir deplasmanlara aç gider aç gelirdik yıllar geçti maça gideceğim biletler bitmiş Sivas caddesinde başkanın dernek vasıtasıyla dağıttığı biletten gençlerden yol üstünde alarak maça gittim işte o gün bir taraftar olarak yıkılmıştım kabul etmek zor ama bugün para karşılığı bu işi yapan sözde taraftarlar var , geçmişte bizim yaptığımız gibi hiç bir menfaat beklemeden karşılıksız takımını seven ve çoğunlukta olan taraftarları tenzih ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Nuri size soruyorum., Malatyanin ilk 11"de oynayan hangi futbolcu geçen sezon 2,veya 3, ligde oynuyordu? Bu sonucu 4 gözle bekliyordunuz ki millete futbol dersi veresiniz.Baskani yerden yere vurasınız.Kardesim size ve sizin gibilere sesleniyorum varsa taşın altına elini samimi ve ciddi şekilde koyacak aday veya adaylar çıksın ortaya görelim destekleyeli.Ortada Salahattin başkanda dahil kimse yok sizler belden aşağı vurarak takıma özellikle zarar vermek istiyo rsunuz .Takım kişisel hatalar yaparak farklı maglulp oldu.Hemen hemen Trabzon kadar pozisyona girdi çok ezik oy sunamadı.3-5-2 sistemini beceremediler.sonradan oyuna giren Awuku,Ndismiyane,H,Osman umut veren oyuncular.Trabzon'nun bir futbolcusunun bedeli neredeyse bizim takıma bedel. Borcu,1,5 milyar Şampiyon olsa ne yazar.Bizim 77 milyon kıyamet koparıyoruz veryansın ediyoruz.Bu takımı gerçekten sevenler her haliyle desteklemeliler.Dusmani olanlarda pusuda bekleyip kendilerine yakışanı yapmalılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Ne zaman hazır oldu ki?
    0
    0
    Yanıtla