SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatyaspor Malatya'nın Markasıdır"

0
Güncellendi - 2018-09-21 01:43:42
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcular ve teknik heyet özel bir kolejin etkinliğine katıldı. Etkinlikte konuşan Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, "Yeni Malatyaspor Malatya’nın markasıdır" dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, sportif direktör Ali Ravcı ve futbolcular Guilherme, Farnolle ve Ertaç Özbir, özel bir kolej tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrenciler, Evkur Yeni Malatyaspor teknik heyet ve futbolcularını alkışlarla karşılarken, büyük bir sevgi gösterisinde bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü eski yöneticilerinden Çetin Aydoğan’ın sahibi olduğu kolejin etkinliğinde kısa bir konuşma yapan Erol Bulut, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Malatya’nın markası olduğunu belirten Erol Bulut, “Bugün burada olmak mutluluk verici. Sizler bizlerin yarınlarısınız. Bu nedenle sizlere iyi bir eğitim sunabilmek hepimizin asli görevidir. Tabi bize verdiğini destek için de teşekkür ediyorum. Bu destek bizi daha da kamçılıyor. Çetin ağabey benim eski yöneticim. O zaman ben yardımcı antrenördüm. Yeni Malatyaspor Malatya’nın markasıdır. Umarım bu markayı daha değerli hale getirmek için verdiğimiz emeği karşılığını bulur” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü eski yöneticisi Çetin Aydoğan ise ziyaretlerinden dolayı Evkur Yeni Malatyaspor kulübüne teşekkür etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    ne isteniyor sporcular kamp merkezinden çıkmasın sosyal olmasın mı? Allah Allah despotizm meraklısı insanlar var ya
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Transfer facialarının baş sorumlusu Ali ravcı esas markamızdır.Malatya onun arkasından gelir.Helede gözlüklü versiyonu ayrı bir marka değerine sahiptir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (5 yıl önce)
    Şu ziyareti Fenerbahçe veya Galatasaraylı oyuncular yapsa öve öve bitiremezsiniz ne güzel sosyal sorumluluk projeleri yürütüyorlar diye bizim takım yapınca yerin dibine sokuyorsunuz. Sahadaki kötü futbolun eleştirisi bu güzel görüntü üzerinden yapılmamalı, şu çocukların hatrına bile olsa takdire değer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (5 yıl önce)
    Ali Ravcı ile mi marka değeri yükselecek
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    :) :) :) Guilherme ben nerdeyim der gibi. Adam brezilyadan kalkıp gelsin Ali ravcı ile malatya da kolej gezsin. ! :) :) farnolle zaten alıştı malatya ya. önceden böylesi gezi kafilelerin içinde sadık ile ademi görürdük şimdi guilherme var. :) Zamanında malatyaspor a gelen brezilyalı carlos un arazide atış yaptığı fotoları gördükten sonra bunlar hiç bir şey diyesi geliyor insanın :) :) :) :) :) :)
    0
    0
    Yanıtla