SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Uşak'a Yenildi Kupadan Elendi

Yeni Malatyaspor, Uşak'a Yenildi Kupadan Elendi
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 4.Eleme Turunda Yeni Malatyaspor, sahasında karşılaştığı 2. Lig ekibi Uşakspor’a 1-0 mağlup oldu ve kupaya veda etti. Mücadelenin ikinci yarısında her iki takımın birer topu direkten dönerken, mücadele 1-0 Uşakspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. Bu sonuçla Yeni Malatyaspor, 3.Tur’da katıldığı kupaya 4.Tur’da veda etti. 

STAT: Yeni Malatya Stadyumu - Malatya

HAKEMLER: İlker Yasin Avcı(Hakem), Vedat Demir(1. Yardımcı Hakem), Ali Uğurtan Demirtaş(2. Yardımcı Hakem), Cihan Ataş(Dördüncü Hakem)

YENİ MALATYASPOR:  1.Ahmet Eyüp Türkaslan (Dk.65 Ahmet Oytun Özdoğan), 27.Erşan Yaşa, 22.Barış Başdaş, 2.Yiğit Ulaş, 88.Berat Yaman, 13.Godfred Donsah, 66.Jospin Nshimirimana (Dk.46 Mert Miraç Altıntaş), 7.Doğukan Emeksiz (Dk.46 Aly Malle), 10.Nuri Fatih Aydın, 20.Cengizhan Akgün, 9.Yakup Alkan (Dk.73 Enes Savucu)
YEDEKLER: 21. Ahmet Oytun Özdoğan, 4. Alperen Arslan, 5. Arda Hilmi Şengül, 11. Aly Malle, 17. Hüseyin Ekici, 18. Enes Savucu, 54. Atakan Müjde, 55. Emircan Bayrakdar, 77. Mert Miraç Altıntaş, 85. Kerem Altunışık
TEKNİK SORUMLU: Hasan Özer

UŞAKSPOR: 74.İbrahim Bağcı, 22.Murat Şenel, 5.Sezer Gündüz, 37.Sefa Kahraman, 88.Barkın Yiğit (Dk.77 Oğulcan İnanç), 66.İbrahim Çağrı Oğuz, 64.Resul Türkkalesi, 19.Sefer Kanıtemiz, 21.Alperen Kahraman (Dk.68 Yavuz Alemdar), 42.Ömer Faruk Canbirdi, 23.İbrahim Demir
YEDEKLER: 96. Emir Ali Demlikoğlu, 2. Doğan Çamlı, 6. Oğulcan İnanç, 3. Yener Berke Güner, 11. Yavuz Alemdar, 39. Cenk Alptekin
TEKNİK SORUMLU:

Dakika 28 GOL: Sefer Kanıtemiz sağdan getirdiği topu içeriye yolladı, kale önünde İbrahim Demir, rahatlıkla topu ağlara gönderdi: 0-1.

Dakika 56: Cengizhan Akgün ceza sahasına girdi vuruşunu yaptı, direğe çarpan top oyun alanına döndü.

Dakika 58: Cengizhan’ın sağdan kullandığı korner atışında Yakup Alkan arka direkte kafayı vurdu ancak çerçeveyi bulamadı.

Dakika 59: Yeni Malatyaspor’un kalecisi Ahmet ile Uşakspor’un forvet oyuncusu İbrahim çarpıştı ve iki oyuncu da yerde kaldı. Ceza sahası dışında topla buluşan Sefer Kanıtemiz boş kaleye vurdu top yan direğe çarparak oyun alanına döndü.

Dakika 71: Aly Malle’nin pasında Nuri Fatih Aydın vurdu defans topu çizgiden çıkarttı.

Dakika 84: Uşakspor’da Sefer Kanıtemiz’in uzaktan şutunda kaleci Ahmet Oytun Özdoğan son anda parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi. Korner atışında sonuç yok.

Mücadelenin sonuna oynanmamış süre olarak 5 dakika ilave edildi.

Dakika 90+2: Cengizhan Akgün kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kullandı. Cengizhan’ın şutunda kaleci İbrahim Bağcı topu çift yumrukla uzaklaştırdı.

Karşılaşmayı Uşakspor 1-0 kazandı.

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Riza (1 yıl önce)
    Kaleci ve kaptani oynatmayin
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Takım adeta 5 kişi eksik oynadı.maç saatlerce oynansa yine gol atamazdık.kadromuz kısıtlı ama hoca şans verdiği oyuncuların üzerine gitmeli.bu iş böyle yürümez.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ft44 (1 yıl önce)
    2 takımın kalite farkı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • M.Sinan öztan (1 yıl önce)
    Adımız Malatya.Büyükşehir.Süylermisiniz sporun herhangi bir daılında adımız geçiyor.Voleybol,basketbol,hentbolda v.s.yokları oynuyoruz.İlçe takımları kadar olamadık Alt liglerde bir kaç takımla oynuyoruz.Görsel ve yazıli basın alt liglerle ilgilenmiyor.Varsa yoksa ilgilendimiz dal futbol Onuda elimize yüzümüze bulaştırdık.2.lig takımı Uşak'a yenildik ve kıpadan elendik.Yazıklar olsun.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Bünyamin (1 yıl önce)
    Bu sıkıntıdan kurtulduk çok şükür hedef lige tutunanilmek olmalı başarılar diliyorum.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Usak sporu kutluyorum tebrikler
    %77
    %23
    Yanıtla
  • YMS (1 yıl önce)
    Ligde tutunabilmek için yenilmeleri iyi oldu. Kupada zaten ileri gidemeyiz
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Drejanlı44 (1 yıl önce)
    Futbolcuları asla suçlamayın. Tek suçlu var o da şuan gevrek gevrek gülerek geziyor. Mesaj: İletildi.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Zaten kac tur gidecekti artik sadece küme düsmemeye odaklanmak lazm. Ligde takim kotu oynamiyor bitiricilik yok biraz gol atmayi becerebilirsek kaliriz burdan dusersek her sey biter çıkmadık candan umit kesilmez. Elimizde ki kadro maalesef bu transfer yasagi var maca zaten 300-500 taraftar geliyor onlarda sadece destek vermesi lazm su an. kendi fulbocuna küfür etmek, protesto etmek kesinlikle hic bir yarar saglamaz. Olanı bu. belli bir ücrete oymayan genc cocuklar. 15. Dk da pas hatasi yapana sövülmez. 2 sene bu ligde dayanabilirsek insallah guzel gunler geri gelir.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • 44 gurbet (1 yıl önce)
    Rezalet
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Yakup Alkanı görünce kesin bu maçda yenilip eleniriz dedim.keşke yanılsaydım.24 saat daha oynasaydık yine biz gol atamazdık.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • koray (1 yıl önce)
    Bitti de kurtulduk. Enerji ve dikkatlerini lige verirler inşallah. Yakup Alkan yaşı gençken kendine başka meslek bulsun. Hiç mi kimse bu çocuğa gerçekleri söylemiyor?
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Adil Gevrek'in Malatya'ya hediye ettigi efsane takımdan! yine harika bir sonuç. Yazıklar olsun...
    %78
    %22
    Yanıtla