SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor’da Futbolculara Ödeme Yapıldı

Yeni Malatyaspor’da Futbolculara Ödeme Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da 26 futbolcuya 11,5 milyon TL ödeme yapıldı.

Sarı siyahlı takımda TFF’ye başvuran ve serbest kalma tehlikesiyle karşı karşıya olan futbolculara verilen ödeme sözü yerine getirilirken, kulüpten alacağı olan bütün futbolculara ödemeleri yapıldı.

Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin görevlendirdiği Esenlik Ticari  Direktörü Ömür Yoldaş Antalya kampında futbolcularla bir araya geldi.

Yoldaş, takımda tüm alacaklı toplam 26 futbolcuya, çek ve banka hesaplarına gönderilmek suretiyle toplam 11.5 milyon TL ödemeyi gerçekleştirdi.

Yapılan ödemeyle hem futbolcuların serbest kalması önlenmiş hemde 30 Ocak'ta yönetimin yapmayı taahhüt ettiği 10 Milyon TL'nin dışında kimsenin alacağı kalmamış oldu.

‘Bizi onore ettiniz’
Yeni Malatyaspor takım kaptanı Rahman Buğra Çağıran, Malatya Valisi Hulusi Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Rahman, oyuncu arkadaşları adına yaptığı açıklamada, “Bize olan yaklaşımınız, kulübümüze olan sevginiz ve bağlılığınız, bu şehre olan hizmetleriniz için teşekkür ediyoruz. Bizde bu şehrin reklam organlarından birisiyiz. Bende uzun zamandır buradayım, kulübümüzün en şaşalı dönemlerinde nasıl bir hava yakaladığını, dışarıdan gelen misafirlere Malatya’nın tanıtımı açısından çok büyük bir önder olduğunun bilincindeyim. Spor ve futbol kulüpleri buna çok büyük bir araç. Bu anlamda çok fazla yardımınız dokundu, hala da devam ediyor. Teşekkür ediyoruz, bizi onura ettiniz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Esenlik Ticari  Direktörü Ömür Yoldaş ise Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın çalışanlara fırsat eşitliği sağlayan bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi. Yoldaş, “Herkese eşit ve adaletli yaklaşıyor. Sizlere bu krizin çözümünde anlayışlı davrandınız” diye konuştu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • uğur tn (1 yıl önce)
    Ya allah aşkına bu kulübü kim yönetiyor belediye mi yoksa sivil bir yönetim mi ? Sayın gürkan madem bu paraları ödeyeceksiniz ki ( Hakkınız inkar edilemez ) neden bu kulübü yeniden bünyenize alıp , bu durumlardan kurtarmıyorsunuz ? Belli ki bu yönetimin kuruş parası yok ya da adamlar iyi niyetli ama yapamıyorlar eee burada da hızır gibi yetişip bu ödemeleri yapıyorsanız, galibiyet primi ,iaşe yardımı ,ulaşım yardımı vs.vs eee neden hakikaten bu takımı eskisi gibi belediye bünyesine almıyorsunuz ? Bu şehrin futbolunu kulüp batıran cebini düşünen ( bilhassa adil gevrek ve şürekası ) art niyetli kötü insanlar değil yine belediye kurtaracaktır kanaatindeyim. Bir ihtimal daha varsa o da belediyenin çabasıyla ,girişimleri sayesinde olacaktır. Kulübü madara eden iki kuruşa muhtaç eden batıran çalıp,çırpan art niyetli insanları allaha havale etmekle birlikte belediyeyi ve her süreçte istisnasız bu takıma destek olan selahattin gürkan'a reşekkürü tüm malatya bir borç bilmeli. TEŞEKKÜRLER SELAHATTİN GÜRKAN..
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Saim (1 yıl önce)
    Bakıyorum bizim kalemsorlar futbolculara ödenen paralardan rihatsiz olmuşlar bu nların derdi nedir anlayamadim bunlar varya MS bu duruma düşmanından adil kadar bunlarda suçlu eskiyi hatırlayın futbolcuların ismini vererek TD torlarin yerdan yere vuruyorlardi İstanbul'da FB üç sıfır yeis takım yok şansa kazandı yok efendim yuzda otuz topa sahip azdır takımı buraya getirdiler burdada daha aşağı goturmaya çalışıyorlar bunlar kiripto malatyalilar
    %63
    %37
    Yanıtla
  • amatör sporcular (1 yıl önce)
    ruhi bey tamam malatya sporas versinde malatya amatör sporcular var birazda beelediyemiz , amatör sporcuları düşünsün amatöe kulüpler zor duaramöda birazda onalar içi biriki kelime yaz
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Doğru söylüyorsun.Bütün amatör sporlara gereken ehemmiyet verilmediği için profosyonel seviyelerde de başarı elde edilemiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Yorum Yapmam Gerekiyordu.Bu Futbolcu Kardeşlerimiz sızın gibi Herkes gibi Çalışıyorlar Bakalım hele sız Maaş almayın 2-3 Ay Bakalım daha işe Gidermisiniz ? Verilen Para lar Belediye ayit Özel Harcamalar için.Ya paraları yiyip savurakti en Azından Doğru yere geldi
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    0 para ile kaç fakir zengin olur boş para
    %53
    %47
    Yanıtla
  • amatör (1 yıl önce)
    malatyada yüzlerce amatör kulüp var 1000 lerce sporcu var hiçbirinre geldiğiniz günden berei 25 kuruş fayafdanız olmadı biz malatyalı genler olarak hakkınmızı sizler e helal etmiyoruz biz amatör kulüpler ve sporculara bi ayakkabıyı çok gören sizlerle seçim de ve ahirette hesaplaşavağız.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Malatya sevdalıarı sayın a.gevrek ve eski yönetimden de bu zor dönemde destek bekliyoruz.Çok değil 500 milyonun %10'u yani 50 milyon evet sadece %10.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • mehmet can (1 yıl önce)Haci isimli kullanıcı yorumuna
    onlar hesap verecek o borçları kuruşu kuruşuna ödeyecekler
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım İlhan (1 yıl önce)
    Malatya spora yardım eden bütçeyi de bizlerle paylaşabilirsiniz Valilik Belediye Spor bakanlığı Reklamlar Stat gelir İddaa veya yayıncı kuruluşlarda Gelir gider tutuyormu acaba saygılar
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Saygıdeğer Valimize teşekkür ederiz. Malatyamızın dünya çapındaki İş adamlarından takıma yardım etmelerini bekliyoruz. İllerimizin her yönüyle tanıtımını spor takımları yapmaktadır. Takımın bu zor günlerinde yanında olanları Malatyalı unutmayacaktır.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    Parayı Valilik, Belediye versin sende başkanlık yap ne güzel dünya...
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Merak ediyorum senin kaç kuruşun Y.Malatyaspor kasasına girmiş. Başkanın görevi servetini getirip kulübe vermesimidir?Başkan elini taşın altına koymuştur kaynak bulmak var olan kaynağı en iyi şekilde kullanmak en önemli görevidir.
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Ömer (1 yıl önce)
    Fabrika işçilerine maaş dağıtır gibi elden para dağıtmak nedir.Takım ne hallerde .Bunu da görüntülüyorsunuz. Ayrıca kimin parasını kime dağıtıyorsunuz.Bu takımın başına başkan getiriyorsunuz, parası yok baba para ver der gibi belediyeden vatandaşın parasını dağıtıyorlar....
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Kemal (1 yıl önce)
    Hakkım varsa haram olsun .. (personel)
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Belediye personelinin maaşlarına %15 zam yapıp garibanın hakkını verme, sonra da git paraları topçulara ver.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Sn Hasan bey,hiçbir belediye başkanı belediyenin parasını kimseye vermez veremez .Verilen paraların belediye ile alakası yok çeşitli kaynaklardan toplanan paralarla yapılan ödemelerdir.Size göre bu şehiri ilgilendiren sportif ,sosyal,kültürel, faliyetlere ilgi gösterilmesin Malatya temsiliyeti önemsenmesin Türkiye genelinde yüzbinlerce kişinin sevdalısı olduğu Malatyaspor bir kenara atılsın .Malatya'nın her konusunu sahiplenmemiz biz Malatya'lıların görevi olduğunu düşünüyorum.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Eyyup Küçükaslan (1 yıl önce)
    Adil gevrek nerede onun da 30 trilyon vermesini bekliyoruz.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Malatya4401 (1 yıl önce)
    Esenlik olarak çalışan elemanlardan kesip parayi buraya yatırdınız haram zıkkım olsun nasil hesap vereceksiniz. Şov yapma belediye başkanı çalışanın hakkını ver.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Boduru macinin biletleri cikartilsin ve 10 tl olsun en az 25 bin kisi izler takima morel olur
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Süper ligde bile 25000 kişi olmadı hiç o stat bırak 10 tl yi bedava yapsa o stadın dolması imkansız
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    Alacağı olupta 2 yıldır alamayan firmalara da en azından telefon açıp helallik istenecek mi
    %81
    %19
    Yanıtla