SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Samsun Maçına Prim Dopingi

Yeni Malatyaspor'da Samsun Maçına Prim Dopingi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig’de 17’inci haftada 9 Aralık Cuma akşamı deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor’da yönetim, futbolcuların galibiyet primlerini yükseltti.

Lig’de sezonun ilk yarısının bitimine kısa bir süre kalırken alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Yeni Malatyaspor’da kulüp başkanı Ahmet Yaman, Samsunspor maçı öncesi takımı motive etmek için kolları sıvadı. Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde futbolcularla bir araya gelen Yaman, daha önce kişi başı 20 bin TL olan galibiyet primini, Samsunspor maçı için 35 bin TL olarak belirlediklerini ifade etti.

Artık toparlanmaları gerektiğini de futbolcularla konuşan Yaman, “Biz sizlerden çok umutluyuz. Sahadaki mücadele hepimizi umutlandırıyor. Ortaya koyduğunuz futbolu beğeniyoruz ancak artık bunu skora da yansıtmalıyız. Aslanlar gibi mücadele verin. Zorlu bir süreçte takımı devraldık ve elimizden geleni yapıyoruz. İyi oyunun karşılığını almak istiyoruz. Bu noktada da Samsunspor maçının galibiyet primini 35 bin TL olarak belirledik” dediği öğrenildi.

Öte yandan sarı siyahlı takımda maç başı ödemelerin kısa süre içerisinde yapılacağı ve ödemelerle ilgili herhangi bir sıkıntının olmadığı da öğrenildi.

Yeni Malatyaspor’da 4 sarı karttan dolayı cezalı olan Barış Başdaş ile sakatlıkları bulunan Yakup Alkan ve Nuri Fatih Aydın Samsunspor maçında forma giyemeyecek. Sarı siyahlı takımda Aly Malle ve Doğukan Emeksiz ise kart sınırında bulunuyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Şerefecan (1 yıl önce)
    Samsun’a gelince aslan kesilirsiniz Malatya kümeye ait oldun yere git
    0
    0
    Yanıtla
  • Ft44 (1 yıl önce)
    Samsun sporda yeniliriz rakip çok güçlüğdü der hoca çıkar
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (1 yıl önce)
    Malatyasporumuza başarılar dilerim,Futbol ve hakem şansı bizden yana olsun ve inşallah üç puan alırız, Prim çok güzel bir motavasyon olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Takımın galibiyet aldığı yokki keşke primleri 1 milyon yapsaydınız.zaten yakup alkan oynamıyormuş.büyük kayıp!
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ruhi (1 yıl önce)
    Samsun yenilmiyecek takım değil. Takım iyi motivasyon ve mücadele ile galip gelmesi mümkün. Bence Donsah stoper oynamalı ,takıma başarılar diliyorum.
    %93
    %7
    Yanıtla