SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Okula Yeni Yol

0
Güncellendi - 2018-04-22 05:44:17
Yeni Okula Yeni Yol
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çamurlu Mahallesi sınırları içerisinde yapılan yeni Sanat Lisesi’nin yolunu genişletiyor.

Kent genelinde, çevre düzenleme, asfaltlama, yeni yol açma ve genişletme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi eski poligon yolu üzerine yapılan yeni sanat lisesinin yolunu genişletiyor.

Patika yolu 30 metre genişliğine çıkaran Büyükşehir Belediyesi yolda şuana kadar 1500 metreküp hafriyat ve toprak dolgu çalışması yaptı. 600 metre uzunluğundaki okul yolundaki çalışmalara devam eden Büyükşehir Belediyesi, yol altyapı çalışmalarından sonra yolda asfaltlama çalışmaları yapacak.

600 metrelik bölümde kot farkını bazı noktalarda düşüren bazı noktalarda yükselten Büyükşehir Belediyesi okul yolunu bu yıl içerisinde tamamlayacak.

Çamurlu bölgesindeki yeni yol açma çalışmalarından gayet memnun olduklarını belirten bölge sakinleri, Çamurlu mahallesinde Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz yıllarda da büyük bir yol açtığını bu yolların bölgenin gelişimini hızlandırdığını ifade ederek, Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Eski poligon ve çevresinde hatıra ormanlarının bulunduğuna dikkat çeken vatandaşlar, “Burası yürüyüş ve koşu sporları için ideal bir yerdi. Dağ bisikletçileride buraya sık sık gelirler. Yeni sanat lisesinin yapılmasıyla birlikte yolun yapılması elzem hale gelmişti. Sağolsun Büyükşehir Belediyemiz bu sorunu ortadan kaldırıyor. Yolu gören herkes buraya daha çok gelmek isteyecek. Emeği geçenlere birkez daha şükranlarımızı sunuyoruz.” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ferit (6 yıl önce)
    Şehirin yollarını yapsında
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus karatas (6 yıl önce)
    Kalede içme suyu başvurusu yaptık.henuz cevap yok.onalarin gözleri kör olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (6 yıl önce)
    Bizim Pütürge gözlüçe yolu kaç senedir yapılıyor İnşallah bu sen yapılır. Yol medeniyet sağlık geleçek demektir. Sayın yetkililerde rica ediyoruz Lütfen bu yolu yaptırın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazili (6 yıl önce)
    Büyükşehir dağı taşa yol yapiyorda Allah rızası için hanımın çiftliği mahallesi, selçuklu mahallesi kopruagzi caddesine neden bir el atmiyor. Ne kaldırım nede yol hiç birşey yok yaziklar olsun yetkililere yada yetisi olup da yapmayanlara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazili burda esip gürlemişsin bahsettigin güzergahlar battalgazi belediyesine ait yollar hemen topu buyuksehirbelediyesine atma ! Burda bilip bilmeden yorum yapma!!!
    0
    0
    Yanıtla