SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Sezonda EYMS Maç Bilet Fiyatları

0
Güncellendi - 2018-07-04 00:23:51
Yeni Sezonda EYMS Maç Bilet Fiyatları
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'da kombine bilet satışları başladı. 2018-2019 sezonu kombine satışlarının sadece Yeni Malatyaspor passolig kart sahiplerine yapılacağı kaydedildi.

Evkur Yeni Malatyaspor'da kombine satışları başlarken, 2018-2019 sezonu Evkur Yeni Malatyaspor’un iç saha maçlarındaki bilet fiyatları da açıklandı.

Evkur Yeni Malatyaspor’da 2018-2019 sezonu kombine fiyatları şöyle:

Birinci kategori (Batı alt tribünü)-700 TL

İkinci kategori (Batı Üst tribünü)-500 TL

Üçüncü kategori (Doğu alt tribünü)-300 TL

Dördüncü kategori (Doğu üst tribünü)-250 TL

Takımın iç saha maçlarındaki bilet fiyatları ise şöyle:

Batı Alt 60 TL, Batı Üst 40 TL, Doğu Alt 25 TL, Doğu Üst 20 TL, Güney Alt 15 TL, Güney Üst 10 TL, Kuzey Alt 15 TL, Kuzey Üst 10 TL.

Takımın iç sahada Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynayacağı maçlardaki bilet fiyatları ise şöyle olacak:

Batı Alt 80 TL, Batı Üst 60 TL, Doğu Alt 45 TL, Doğu Üst 40 TL, Güney Alt 30 TL, Güney Üst 20 TL, Kuzey Alt 30 TL, Kuzey Üst 20 TL.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • 44malatya (5 yıl önce)
    Biletleri,25,20,10,yapin,her,macda stad dollar
    0
    0
    Yanıtla
  • 20-15-10 lira zaten. zam mı yapsınlar?
    0
    0
    Yanıtla
  • pütürgeli (5 yıl önce)
    bence çok normal fiyatlar .. maçı tv de izlemek çay ocağında 5 tl tribünde 10-15-20 çok normal.. en üst ücret olan 60 tl lik yeri baz alıp eleştirmek yanlış bence ..aslında 18 kulüp taraftarlarıda bilet fiyatını eleştirmek yerine beinsportun abonelik ücretlerine büyük bir protesto yapsak daha mantıklı sonuçta her maç iç sahada değil ligin yarısı deplasmanda dolayısıyla tv de izleniyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Beinsports aboneliğine geçen sezon 1200 TL verdim. Beinsports gerçekten çok pahalı. Ama başka çare yok, ben lig maçlarını izlemek istiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (5 yıl önce)
    KUZEY ALT TÜRÜBÜNLERİ BÜYÜK MAÇLAR İÇİN AÇILSIN LÜTFEN. YÖNETİM BU KONUDA MİSAFİR TÜRÜBÜNÜ BAZI STADLARDAKİ GİBİ CAM YA DA MİKA GİBİ MALZEME İLE KAPATIRSA BÜYÜK MAÇLARDA KUZEY ALT TÜRÜBÜNDE DOLAR STAD FULL OLDUMU TARAFTAR BASKISI İLE MAÇLARI RAHAT ALIRIZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Malatya insanı garibandır. Bu fiyatları veremez.
    0
    0
    Yanıtla
  • daha ne yapalar bedavamı vereler, bide yazmış Malatya insanı gariban sanki Somali den bahsetmiş. Malatya insanı gözü gönlü tokdur merttir.Sensin gariban kesin gakkoşdur.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Aklin yolu bir kombine fiyatlari açıklandığında özellikle dort büyüklerin de bilet fiyatlari açıklamamalı demistim.Doğrusu buydu, sesimizi duyduğu icin yonetime,duyurduğu icin malatya habere teşekkürler.(Yine de ben,dün konbine çıkar çıkamaz sezonluk biletimi aldım)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (5 yıl önce)
    Bilet fiyatlari da kombine fiyatlari da gayet uygun. Destek olma zamani surekli elestiri yapmayalm destek olalm cok zor gunler sonunda buralara geldik bu takimi bir daha dusurmeyelim..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Mac biletleri,cok,yuksek maclara,baskan,ve Yonetim kurulu gider
    0
    0
    Yanıtla