SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Stada Bağlantı Yolu Yapılıyor

0
Güncellendi - 2017-06-01 00:59:50
Yeni Stada Bağlantı Yolu Yapılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Malatya’nın geleceği için büyük öneme sahip projeleri hayata geçirme konusunda hassas davrandıklarını ifade ederek, “Yeni stadyuma bağlanacak bağlantı yolumuz 35 metre genişliğinde açılıyor. Stadyumun bölgeye getireceği trafik yükünü azaltmak için çalışıyoruz. Yine o bölgemizde de farklı bağlantı yolları yapacağız” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında da yeni yollar açıyor. Yol açma çalışmaları kapsamında; Yakınca-Bostanbaşı mahalleleri bağlantı yolu ile Bulgurlu mahallesinde yeni stadın da yer aldığı bağlantı yolu yapıyor.

Geçtiğimiz yıl Bostanbaşı’nda2 kilometreuzunluğunda35 metre genişliğinde Çiftlik Caddesini açan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de bu iki mahalleyi birbirine bağlayacak olan 1 kilometrelik yolda çalışmalar yapıyor.25 metre genişliğinde açılan yol, Yeşilyurt yoluna bağlanıyor. Kavşak çalışmasıyla Çiftlik Caddesine bağlanacak yol buradan da Fahri Kayahan Bulvarına bağlanacak.

Bir başka yeni yol açma çalışmasını ise Bulgurlu Mahallesinde yapan Büyükşehir Belediyesi350 metre uzunluğunda 35 metre genişliğinde bağlantı yolu açıyor. Yeni stadyuma kadar bağlanacak olan yol, bölgede trafiğin daha güvenli ve düzenli bir şekilde akmasını sağlayacak. Yeni stadyumun otoparkına kadar devam edecek çalışmanın uzunluğu ise toplamda1.5 kilometre.

Büyükşehir Belediyesinin planlanan yeni yolları bir bir açtığını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Malatya’nın geleceği için büyük öneme sahip projeleri hayata geçirme konusunda hassas davrandıklarını söyledi.

Yakınca’daki yolun, çevre yolu batı trafiğini rahatlatacağını vurgulayan Turan, “1 kilometre uzunluğundaki yolumuz Çiftlik caddesine, oradan da Fahri Kayahan Bulvarına bağlanacak. Diğer açılacak bağlantı yollarımızla birlikte Güney Kuşak yolunu besleyecek. Bir diğer yol çalışmasını ise Bulgurlu mevkiinde yapıyoruz. Yeni stadyuma bağlanacak bağlantı yolumuz35 metre genişliğinde açılıyor. Stadyumun bölgeye getireceği trafik yükünü azaltmak için çalışıyoruz. Yine o bölgemizde de farklı bağlantı yolları yapacağız” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • mehmet (6 yıl önce)
    yıllar geçti daha kuzey çevre yolu ortada yok; tırı,kamyonu,bütün ağır araçlar şehrin merkezinden geçiyor, bütün ana kavşaklar trafk kargaşası içinde, takip ediyorum bırak yeni yapılan stada bağlantı yolu yapılması daha Ünüversitenin çıkışına kadar gece ayduınlatma ışıkları yıllardan beri yanmıyor. Şehrin batı tarafında ki ışıklarda aynı yarısı yanıyo yarısı yanmıyo kaldı ki BİR ŞEHRİN PRESTİJİ, GİRİŞ VE ÇIKIŞ YOLLARININ GÖRÜNÜMÜDÜR(aydınlatma,temizlik,düzenli şehir planı gibi...) ama malesef bizde böyle bir şey yok, en yakınımız Elazığ Şehri giriş ve çıkışlarına çevre yollarına bir bakın. Bizim Büyükşehir Belediyemiz,bürokratlarımız çok şükür Güzel açılış törenleri, yok efendim plaket vermeler, yok göstermelik toplantılar.... yazık yav şu güzelim şehrimize, Yol medeniyettir, rahatlatın, vizyon bir Şehir yapın artık Malatyamızı nedir bu yaa yıllardan beri bu kadar imkanınız var memeleketin bir çehresini değiştiremediniz bizede yazıktır; hep olacak dedik ve oylarımızla sizi destekledik ama hâla değişen bişey yok....
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Bu resimlerde görülen yerlerin yeni stadla ne ilgisi var. Hiç birinde stad gözükmüyor. Değil mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (6 yıl önce)
    köprülü kavşak işi yattımı yani. ah malatyam ah. seni kimler idare ediyor. hep şişirmece kandırmaca. bir tane yol yok adam akıllı gidecek. her yerde sözüm ona çalışma. yapılan yerleri tekrar tekrar eşip yapma var. kimseninde gıkı çıkmıyor.ne güzel memleket. yemin ederim usandırdınız malatyada oturan herkesi.ufak düşünen insanlardan kurtulamayacakmı bu malatya. yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    Bu sezona kavuşmasa bile gelecek yıla( yani 2018-2019) yılanı kavuşar bu yollar. stada başladıklarında bu yollar yapılsa olmazmıydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Arazide güzelmiş be
    0
    0
    Yanıtla
  • sarı kırmızı (6 yıl önce)
    hani stadın önüne köprülü kavşak projesi vardı.simülasyonunu bile hazırlayıp yayınlamıştınız.siz kim çevre düzenlemesi kim.adam akıllı hizmeti bu memleket zor görür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Kara (6 yıl önce)
    Ya çok ilginç burada belli bir kesim hep farklı isimlerle belediye ile alakalı ya da hükümet ile alakalı bir haber yapılsada muhalefet etsek derdindeler. Lig yeni bitmiş, yeni sezon için belediye yol çalışmasına başlamış, daha ne istiyorsunuz? Siz ne yazarsanız yazın bu Millet yapılan hizmetleri görüyor, sadece burada klavyede dile getirmiyorlar. Onun için boşa çaba sarf etmeyin, taş çatlasa 16 kişilik grup ???
    0
    0
    Yanıtla
  • kardeşim guzel dıyorsun normalde int video var köprülü kavşak projesi olacaktı ama belediye başkanımız ahmet bey bunu kabul etmedi yoksa karayolları hem stad için ünüversitenın oraya istasyon virajın oraya bi kac yere daha köprülü kavşak koyacaktı ama tranbuş yüzünden olmadı malatyanın trambuse ihtiyacı yoktu köprülü kavşaklara ihtiyacı vardı trambus dedğin elektrık otobus VE BİR STAD 6 7SENEDE BİTİRDİ BİZLE BAŞLAYAN BAŞKA TAKIMLAR BİTİRDİ 3 SEZONLUR MAC YAPIYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen katılıyorum. Malatyanın gelişmesinde çakıl taşı kadar katkıları yok ammavelakin haber altına yorum yapmada maşşallah hünerliler. Malatyaya yapılan hizmetler için herkese teşekkürler. Tranbüse dünyanın lafını saydılar bakıyorumşimdi trambüsten inmiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne yani daha güzelini daha iyisini haketmiyormu Malatya?Senin gibilere böyle şeyler fazla bile kardeşim. Söylemesinmi insanlar bu şehrin 10- 20 yıl sonrasına hitap eden ihtiyaçları? 10 değil 5 sene sonra görürüm ben şehrin trafiğini.Her şey yarım yamalak üzerinde düşünmeden sallapati yapılıyor bu memlekette.Eşilen çukurlar 15-20 günde kapatılıyor.Hep makyaj başka birşey yok.Git Kayseriye bak, Konyaya bak oralarda da AK partili belediyeler var nasıl hizmet edilirmiş öğrenin biraz, bizimkilerin yaptığı yeni kaldırımlar bile dökülüyor ya, denetim yok milletin parası bol nasıl olsa.Vizyon sıfır sıfır hala göremiyomusunuz adam sanki bilerek yapıyor ya! Anca devlet büyükleri geldiğinde oraya buraya çiçek dikip şerit çizip göz boyasın.2.çevre yolumuz nerede bu arada merak eden varmı?Normal çevre yolunun hali yakışıyormu büyükşehre(!).10 kere çıkış girişleri değişti çünkü plansız programsız yapılmış.Allah aşkına büyükşehre benzeyen bir yanımız varmı? Cumhurbaşkanının gözünü boyayıp duruyorlar şunu yapıyoruz bunu yapıyoruz diye.Bu şehir sahipsiz artık anlayın.Sabah insanların işe gidiş saatinde orta refüjde çiçek sulama akıllarına gelip trafiği felç eden düşüncesiz adamlara layık mı bu memleket? Her seçimde 5-6 milletvekili çıkaran Malatya bunlardan çok daha iyisini haketmiyormu? Haketmiyor diyorsanız devam edin veryansın edenleri eleştirmeye, siz geliştirin o zaman Malatya'yı geniş vizyonunuzla (varsa tabi)
    0
    0
    Yanıtla
  • kaçan voleybol dünya ligine ne diyorsun? abdestinden şüpheniz yoksa namazınızdan neden var?
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Bu stadin yapim asamasinda malatya belediyesi dunya kadar zorluk cikarmistir. Stad arazisinin ortasindan yol gecirmistir. Bu islerin vs duzeltilmesi icin birdunya caba ve ugras verilmistir.A.C denen sahis belediyede bir dunya aksilik cikarmistir. Bilinmeyen bircok sey var aciklamak ve belediyeyi burda rezil etmek istemiyorum, bunlar malatyaya hizmet felan yapamazlar. Anca kaldirim yenilesinler..
    0
    0
    Yanıtla
  • yok ya
    0
    0
    Yanıtla
  • şimdiye kadarki hizmetleri sen yaptın galiba ya konuşunda laf olsun yada susun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne hizmet yaptilar, sende kesin yağcı tayfadan birisin bos bos savunma belediyeyi, en buyuk icraati kaldirim yapmak
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Yapilan işlerde muhalefet olacağımıza taktir etmek lazım hayırlısı iyi olur inşallah dedelerimizin görmediğini bizler gördük biz görmeyeceğiz diyede yapılan işleri görmemezlikten gelmek yanlıştır saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Öncelikle bu yollar yoktu neden insanlara son 4-5 maçı evimizde oynayacağız yalanları söylendi. Birde bu stad yapılıyor bu yolların da yapılması mecbur peki bu güne kadar neden bekletildi. Malatya da hangi yatırım zamanında bitecek merek ediyorum. Ne stat, ne spor salonu, ne tüneller, ne hastane nede birçok yol hiçbiri zamanında tamamlanmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (6 yıl önce)
    Bu yollari yapmak icin gec kalmadiniz mi? Gunaydin
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Biz Ölmeden acayıdi Eyiyidi..
    0
    0
    Yanıtla