SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeniden Refah'ın Ayak Sesleri Herkes Tarafından Duyulmaya Başlandı"

A- A+ PAYLAŞ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Malatya'da temaslarda bulundu. Elazığ'dan Malatya'ya gelen Erbakan, partisinin il başkanlığınca bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına katıldı.

Daha sonra Eski Malatya Meydanı’ndaki seçim ofisleri toplu açılış programında konuşan Erbakan, partilerinin 500 bin üyeye ulaşmasına az kaldığını söyledi.

Eskimalatya'da, SKM bürolarının açılışında konuşan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Bugün itibariyle Yeniden Refah partimiz 488 bin üyeye ulaşarak MHP'yi de geride bıraktı ve 500 bine bir adım kaldı inşallah. Önümüzde İyi Parti var inşallah 20 bin üyeyi de yapınca birkaç gün içerisinde İyi Parti'yi de geçeceğiz ve Türkiye'nin üye sayısı bakımından en büyük üçüncü siyasi partisi olarak seçimlere gireceğiz” dedi.

Birkaç ay içerisinde bir milyon üye sayına ulaşacaklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Önce 31 Mart'ta yerel yönetimlerde iktidar arkasından 2028'de iktidar inşallah. Televizyonlarda sabahtan akşama akşamdan sabaha hepsinin ağzında Yeniden Refah Partisi . Ne oldu Yeniden Refah Partisi'ni 2-3 yıl önce ağzınıza almıyordunuz. Ne oldu milletimiz uyanışa, dirilişe geçti ve Yeniden Refah Partisi'nin ayak sesleri herkes tarafından duyulmaya başlandı. Konuşuyorlar, Yeniden Refah Partisi ne kadar oy alacak ne yapacak hangi illeri kazanacak hedefi ne stratejisine ne yapıyor soluk soluğa Yeniden Refah Partisi'ni takip ediyorlar. Bu kadar konuşuyorsunuz da bir tane Yeniden Refah Partisi adayını çıkarıp siz ne diyorsunuz, mesajınız nedir diyemiyorlar. Biz bu filmi daha önce de gördük 90'lı yıllarda 94 seçimleri öncesinde 95 seçimleri öncesinde biz bu konuda bağışıklık sahibiyiz. Bunlar bize sökmez bu millete de sökmez o zaman da bu numaraları yaptınız. Bu ambargoları bu karalamaları bu iftiraları yapmaya kalktığınız zaman bunlar Refah Partisi'nin yükselmesini büyümesini engelleyemedi. Bütün bu numaralar bütün bu tiyatrolar sadece ve sadece Yeniden Refah Partimizin büyümesine yarayacak, yeniden refahın iktidar yürüyüşü engellenemeyecek” dedi.

Yeniden Refah Partisi'nin 31 Mart seçimlerinde oylarını arttıracak tek siyasi parti olacağını belirten, Erbakan, “Allah'ın izniyle milli görüşün bereketiyle milletin bu teveccühüyle yüzde yirminin üzerinde oy alacağız inşallah” diye konuştu.

Programda, partinin il ve ilçe adayları da selamlama konuşması yaptı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

43 yorum yapılmış

  • Maksimum (1 ay önce)
    Malatya için söylüyorum maksimum yüzde 6-7 alırlar il genelinde. Bakmayın gazladıklarına. Malatya'da adayın partinin vb önemi yoktur. Akp bu seçimde de en az% 60 ile kazanır. Kimse kendini kandırmasın. Hatırlayın bir önceki seçimde istisnasız herkes ağır eleştiriyordu. Eee sonuç.. Yine aynısı olacak. 3 bilemediniz 4 puan düşer hepsi bu.Keşke kazanamasa çünkü değişim artık elzemdir. Bazıları yine beğenmeyecek yorumumu ama hayallerle yaşarsınız gerçeklerle yüzleşirsiniz.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hasan (1 ay önce)
    Yazıklar olsun sana o babanın evladı olamadın. İstanbul da %5 oyla ne yapmak istediğini bi açıklasana senin yüzünden o mübarek şehir kimlerin eline geçecek haberin var mı acaba.Karşı blok yek vucut olmuşken sende tarafını belli ettin. Nefsi için Ak Partiye kızmış insanlardan oy alarak mı siyasette var olacaksın
    %42
    %58
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (1 ay önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    herşey küçük kıvılcımlar başlar hacı.Aynısı 2001 de refahtan ayrılanlarla başlamadı mı?kimlerin eline geçecek yunanlıların mı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 2001 yılında akp kurulurken erbakan hocaya ihanet etmedimi.boş konuşma.adam stepne olmadı.babalar gibi kendi listesiyle aday oldu ve vekiller çıkardı.doğal olarak belediye istedi.refah sayesinde cbaşkanı seçildi.yüzde 3 lük oyu olmasa nasıl seçilecekti ama bir belediyeyi çok gördüler.ozamanda kendi adayını çıkarır en doğal hakkıdır.o mübarek şehirler gavurun eline geçmeyecek.konuşmaya bak.bu kadar ötekileştirme olurmu.sanırısın bi bunlar müslüman.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • veli (1 ay önce)
    Eğer İstanbul, Ankara ve İzmir de aday göstermemiş olsaydı iktidar yolu açılabilirdi ileride. Ancak bu millet kendisi feraset sahibi olduğu için feraset sahibi kişilere oy verir. Maalesef Yeniden Refah ta feraset eksikliği var. Biz, siz Cumhur ittifakının içinde olduğunuz için size oy verdik, ancak siz havaya girdiniz. Bir daha rüyanızda görürüsünüz bizim oyları.
    %32
    %68
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (1 ay önce)veli isimli kullanıcı yorumuna
    sen öyle zannetmeye devam et.bu seçimin süprizi YRP olacağını tüm siyasi yorumcular söylüyor.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Sevda ÜLKÜ (1 ay önce)
    Y.R.Partisi AKP nin oylarını böler Veli AĞBABA da şansını yükseltip Malatya B.Belediye Başkanı olur Hayırlı olsun.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Temel 44 (1 ay önce)
    Agbabadan başkası bu şehri ayağa kaldıramaz. Emekliler, çiftçiler, anneler , babalar ülke elden gidiyor farkına varın !
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Bakın ne diyor (1 ay önce)
    Allahini seversen sen refahı yeren kişi deorem olalı 1 sene olmuş Malatya da toplam yüzde dört konut yapılmış geçmişe bak geleceğe ayna tutar şimdi belediyeyi alsanız ne değişecek soruyirum size aynısı olacak sizin cikariniz var ki savunuyorsunuz kardeşim benim biraz bakın etrafiniza malatya kasaba olmuş kardeşim açın önünü yeter daaa
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Yilmaz (1 ay önce)
    AKP iktidarında malatya için ilk defa güzel adaylar belirlendi. Malatyada güzel işler yapacaklarına eminim. Yıllardır Malatyayi sömüren ama önümüzdeki dönem rantsiz kalacak olan ekibin ayak oyunları ile tabela partisi olmaktan öteye geçemeyecek partilerin adayları parlatılmaya çalışılıyor. Bu işler ayak oyunları ile masa başında kurgulanan tezgahlar ile yürümüyor. Umut ediyorum ki Malatyayi yönetecek yeni ekip, aynı havayı soluduklari bu tezgahçi tiplerin farkındadır.
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)Yilmaz isimli kullanıcı yorumuna
    Bu adaya farkli diyorsanız gerçekten hiç bişey demiyorm. 20 senedir yüzde 70 oy verip de bu kadar geri kalan başka hiç bir şehir yok. Eğer bu seçimde de bişeler değişmezse defolup gidecegm bu şehirden alın sizin olsun malatya.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Sait (1 ay önce)
    2019’da saadetin yaptığını tekrarlamak istiyorsunuz İstanbul’da. Siz de onlar gibi siyasi parti mezarlığına Allahın izniyle gömüleceksiniz. Soyadı Erbakan olmaktan öte bir özelliği olmayan birinden keramet beklemek beyhudenin beyhudesidir. Reis varken zübükler avucunu yalat. Anca gidersiniz.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Ne yani bu memlekette kimse siyaset yapmayacak mi, kimse bir suru yanlış var, ben düzeltebilirim diyemeyecek mi, tum sağ partiler ak partinin stepne lastiği mi olmak zorunda mhp gibi,
    %74
    %26
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (1 ay önce)Sait isimli kullanıcı yorumuna
    Nasılsa yarın acıkacaksın bugün niye yemek yiyorsun boş yere !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    Yine yeniden refah... Öze dönüşün adı hadi bismillah..
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Osman (1 ay önce)
    Sayın başkan,Geçen seçimde Rahmetli Babanın söylediklerine ihanet ettiniz.Size değil saadet partisine oy vereceğim.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Turgay (1 ay önce)
    Sende tarihin o karanlık sayfalarına gideceksin. Son yapmış olduğun beyanatlarla kimlere nasıl hizmet ettiğinin farkına vardıracak bu millet sana..
    %29
    %71
    Yanıtla
  • İşçi partisi (1 ay önce)
    Doğu Perinçek ın İşçi Partisi'nin bir ildeki üye sayısı 400 civarı idi. Aldığı oy 190 dı
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Çırmıhtılı (1 ay önce)
    Tabela partisi oy alırsada tepki oyundan kazanır yoksa geleceği yok vizyon ve misyon sahibi birtane parti üyesi yok
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Hakan (1 ay önce)
    Büyükşehiriyeşilyurt ve battalgazi adaylarını daha aktif vizyonlu insanlardan seçseydiniz daha iyiydi, ama seçimde hiç şans vermiyorum yüzde 10u geçemez
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Geçen seçimde 40000 oy aldı ama
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Remzi (1 ay önce)
    Ak partiye gösterilen tepki oylarına talip bir parti Yeniden Refah. Liderinden tut il yönetimine kadar başka da bir vasıfları yok. Millete anlatacakları bir politikaları yok. Yani bildiğiniz tabela partisi.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Rantcı zengin bir akpli ne yazabilir ki, çok belli oluyor
    %72
    %28
    Yanıtla
  • mert (1 ay önce)
    Gümbür gümbür geliyor. Yeter artık fosiller.. Ne iktidarı ne ana muhalefeti hepsi boş
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Mitingde kimse yoktu, eski Malatya meydanında bulunanlarda taşımayla gelmişti, yeniden refah genel seçimde ki oyunu alamaz
    %45
    %55
    Yanıtla
  • daha önce cumhur ittifakı içinde olduğu için o oyları aldı. o oyları bir daha rüyasında görür
    %15
    %85
    Yanıtla
  • ALİ (1 ay önce)
    Saadet partisinin milli görüşü temsil etmediğini söyleyerek kurulan Yeniden Refah partisi de Saadet partisi gibi yolunun şaşırmıştır.Hedefi önümüzdeki yıllarda Ak Partinin yerini almak olduğunu düşündüğüm parti yönetimi stratejik hata yapmaktadır.Ak parti ve Recep Tayyip Erdoğanı hedefe koyarak, rakip görerek Ak Parti seçmenini yanınıza çekemezsiniz. Genel Başkan Fatih beyin İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığını CHP nin kazanacağını söyleyerek CHP ye üstü kapalı destek vermesi çok vahim. Rahmetli Erbakan hocaya CHP ve zihniyetinin neler yaptığını unutmuş gibi görünüyor.Ülkemiz açısından çok önemli olan İstanbul ve Ankara seçimini CHP kazanırsa bunun vebali Yeniden Refah partisindedir. Kazanamayacağı kesin olan bu iki şehirde aday göstermesi muhafazakar, milliyetçi seçmen tarafından tepki ile karşılanmaktadır. Yeniden Refah partisi bu iki şehirde aday göstermeseydi Anadolunun bir çok şehrinde oylarını belirgin bir şekilde artırırdı.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • eco (1 ay önce)
    harika bir ses
    %34
    %66
    Yanıtla
  • selo (1 ay önce)
    yavvvvv hehe vızıltı
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Taştepeli aday olmaz (1 ay önce)
    Fatih erbakan bey tamam sizi tanıyoruz babanızdan dolayı biliyoruz amma velakin Malatya’dan gösterdiğiniz adayların biri tavukçu biri lokumcu küçümsemiyorum ama bu adamlar şehir yönetmekten iş yapmaktan ne anlar ? Bu adamların gerçekten malatya için bir planı varmı ?
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Yıllarca helvacıya Malatya'yı teslim ettiğinizi ne çabuk unuttunuz.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Adamın ekmeğine kan doğrama ya, belli ki günlük nevalesi sic(ak) somun arasi helva... niye muhattap alıyorsun ki, konuşsun
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Avukat ve üroloji doktorunun malatya için ne gibi planları var sence ???
    %69
    %31
    Yanıtla
  • ürolok ve avukat ne tür bi planları var acaba bende onu merak ediyorum gerçekten
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Müslüman (1 ay önce)
    Refah partisi gelecek şeriat gelecek elhamdülillah
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Kalk uykudan oğlum
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Nereye doğru gelecek şeriat :) yallah Arabistan'a ........
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Gazzaye git o zaman şeriatı yaşa. Burada anca hayaliyle yaşarsiniz. Gerçi Gazze'ye gitmezsiniz anca konusursunu, ticari gemiler sizden çok gidiyor o bölgeye
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    2000-2008 arası kademeli emeklilik cikarmayana oy yok.. eyt ile 08.09.1999 öncesi hasbel kader bir yerde kendini sgk li gösteren ve şuan pehlivan gibi adamları 43 yasinda 5000 gün ile emekli ettiler ve hala da çalışmaya devam ediyorlar.. ancak 09.09.1999 sonrası 1 gün ile geç sgk yatiranlari 17 yıl bekle 60 yasinda olacaksın demek adaletsiz liktir... üstelik 20 yılda 7000 gün doldurup ya sonrası? 60 yaşına kadar 12500 gün sgk ödeyecek insanlar.. bu durum kabul edilemez.. oyları kademeye...
    %74
    %26
    Yanıtla
  • 28 subat'ta terleyen dik duramayan adamın oğlunun. Işiniz gücünüz takiye. Sizin boluculerden ne farkınız var.
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Yukarda yazdığım yoruma cevap ver tabi varsa cevabin.. 20 yıldır akp veriyoruz.. verdikçe kaybediyoruz.. neyi kaybediyoruz? Adaleti kaybediyoruz, ekonomiyi kaybediyoruz, halkımızı kaybediyoruz, belki yollar tüneller köprüler savunma sanayi kazandık ama ahlaki kaybettik... milleti olmayanin devleti de olmaz.. milletimizi disardan gelme gocmenler ile kaybettik... erbakan hoca demissin.. zamansız öten horozun basini keserler. Erbakan hoca topladı basbakanliga tarikatcilari askeriye darbe yaptı.. çünkü güç onlardaydi.. tayip Erdoğan orda anladı ki önce gücü eline alacaksin... o da bunu yaptı.. erbakan hoca terledi evet metal aksener ne yaptı? Kafa tutmaya kalkınca gelir TBMM nin demir korkuluklarina oturturuz seni dedi yasar buyukanit.. çevik bir.. ne degisti.. tirt güle güle.. rezil olduğuyla kaldılar.. bölücü demissin? 20 yıldır akp oy veriyorum kimse benim vatan sevgimi sorgulayamaz.. ama vatanimi seviyorum diye de yorumumda yazdığım gibi 17 yıl daha çalışarak 60 yasinda emekli olamam.. 12 500 gün pirim yatiramam.. öyle bir gücüm yok.. kimsenin gücü yok.. hem millet olarak kaybettik hem şehir olarak kaybettik biz.. malatya 20 yıldır akp de... hani nerde şehir hastanesi? Hani nerde raylı sistem yapan bir başkan? Hani nerde yht? Hani nerde kuzey güney cevreyollarin? Hani nerde puturge kubbe dağı tunellerin? Hani nerde otoyol, malatya elazig arasi banliyö trenin? İstanbul da yasiyoruz tüm şehirleri gezerek görerek malatya ya tatile geliyoruz farki goruyoruz.. bu saydıklarım chp li Antalya da, Eskişehir de, izmir de var... pkk ya sürekli yüzde 70 destek veren diyarbakir ve cogu doğu şehirlerinde var.. eee nerde kaldı senin oyun.. başa senin benim oyum ile seçildi. Onların oyu ile değil.. ama hizmeti onlar aldı.. şu stadyumu dahi 33 bin kişilik yapamadilar.. diyeceksin ki ne olmuş.. 30 bin kişilik stadyum olmayan sehirlerde UEFA ve dünya kupasi maclari yapilamiyor çünkü.. final maçları.. siz oy vererek hizmet aldığınızımi sandınız..
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ya emekliler gençliğimizi curuttunuz 3-5 kuruş al , eyt çıkar oy vericem. Eeee çıktı ver oyu sonra ne olacak? Daha da beter batakliga gidiyoruz. Oyunuzu satmayın. Gençligimizi akp değil siz bitirdiniz !!
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Ben emekli değilim.. eyt ile 43 yasinda 13 yılda 5000 gün yatırıp böyle bir yorum bile yazmazdim.. ilk yorum yukarda..
    %80
    %20
    Yanıtla