SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yenilenen Meclis Salonunda İlk Toplantı Öğretmenlerle

0
Güncellendi - 2020-08-18 20:02:10
Yenilenen Meclis Salonunda İlk Toplantı Öğretmenlerle
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni eğitim öğretim yılının yaklaşması dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde semt konakları ve eğitim merkezlerinde görev yapan öğretmenler ile, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin yenilenen ve modernize edilen salonunda toplantı yaptı.  Başkan Gürkan, öğretmenlere hitap ederken, “Öğrencilerimizi en güzel şekilde yetiştirmenizi istiyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda, onarım ve modernizasyon çalışmasından sonra düzenlenen ilk etkinlik olan toplantıda Başkan Gürkan, öğretmenlerin kendilerini tanıtmalarını isteyerek onlarla bir süre sohbet etti. Başkan Gürkan, yeni eğitim öğretim yılının başlama heyecanı içerisinde olunduğunu belirterek, “2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığımıza ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Başkan Gürkan, öğretmenlere hitap ederek, “Sizden ricam, Belediyemizin Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerimizdeki öğrencilerimizin geleceğe iyi şekilde taşınması noktasında onları en güzel şekilde yetiştirmenizdir” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin eğitimdeki hedef kitlesine değinen Gürkan, “Büyükşehir olarak, devlet okullarında okuyan öğrencileri geleceğe hazırlamak için etüt ve rehberlik yoluyla onların eksik olan derslerinin takviyesi amacına matuf faaliyetler yürütüyoruz” açıklamasında bulundu.

Eğitimci kökenli olan Başkan Gürkan, öğretmenlere tecrübelerini aktararak çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Ramo (3 yıl önce)
    Hayatına iddiaya girerim. Yarın seçim olsun oyu yüzde 3 - 4 düşer ama açıkara yine kazanır Selahaddin bey. Gördüğüm tanıdığım herkes şikayetçi. Oy veren de vermeyen de. Ama yine kazanıyorlar. İlginç...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sontajci (3 yıl önce)
    Selahattin başkan başarılarının devamını dileriz sayenizde vasat ve önemli olan şimdiye dek 300 defa kullanilan meclisimiz yenilendi teşekkürler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (3 yıl önce)
    Bu salon sadece 300 kez kullanılan ve artık kullanılamaz hale geldiği düşüncesi ile alalecele 700.000 TL bedelle ihale edilen salon değil mi? Maşallah , bir buçuk ayda bitirmişler ! Çok önemliydi, hayati bir konuydu , stratejik önem arzediyordu, Hızır aleyhisselam gibi yetiştiniz de hallettiniz sayın Başkan. Koltuğunuz da çok şık olmuş diyeceğim ama bombeli mombeli bayağı abartılı olmuş. Kamyon kadar , biraz büyük ama başkanıma yakışır. Buraya Salo'nun Salonu diyorum ben. En kısa zamanda görmek ve gururlanmak istiyorum. Pazartesi günleri ziyarete açık yapar ve bir de anı defteri koyarsanız makbule geçer, Düşüncelerimizi ''hasütce'' oraya da yazardık ... Salonun salonu
    0
    0
    Yanıtla
  • Vefakar bir dost (3 yıl önce)
    Yok özel okul mezunu değil özel yetenek mezunu Özel yetenek ise bir cok insanda olmayan sayılı 3 5 insanda bulunan bir özellik siz galiba hukuk fakültesini özel den bitirdiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    İşler Belediye binası ve meclis salonu yenileme oldu mu ışık hızıyla ilerliyor, maaşAllah ama konu Kuzey çevre yolu, terminal, şehir hastanesi, yeşil kuşak, yüksek hızlı tren olunca işler kaplumbağa hızıyla ilerliyor. Senden de ümidi kestik Selahattin başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • mali (3 yıl önce)
    Semt konaklarında öğretmen olabilmenin şartları anlaşılıyor fotoğrafa bakılınca. Acaba bunlarda mı uzaktan eğitim verecekler. Suya az bile zam yapılmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (3 yıl önce)
    Sayın Başkan öğretmenleri nasil sectin.Milli Egitim mi gonderdi yoksa siz ni sectiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli (3 yıl önce)
    Burası ağlama duvarı değil. Burda yazanlar sandığa gitmediler mi? Bu millet rekor oyla bu Başkanı Belediye Başkanı yapmadılar mı? Valla sevaba da ortaklar günaha da. Perşembenin geleceği Çarşambadan değil taaa pazartesinden belliydi. Bağıra bağıra geldi. Şimdi de bilgisayarının başına geçen herkes şikâyet ediyor. Carşı pazar nereye gitsen bir dokun bin ah işit. Boş söylenmeler. Çuvaldızını kendinize batırın, iğneyi başkasına.
    0
    0
    Yanıtla
  • Minnetsiz (3 yıl önce)
    Selahattin Başkan çıksa deseki, arkadaşlar dar bir boğazdan geçiyik. Bu gemi hepimizi taşıyı. Batarsa hepimiz batarız. Gelin taşın altına elinizi koyun. Aha ben Encumenden, meclisten felan gelen parayı almıyım. Aha Encumen üyeleri meclis üyeleri haklarından feragat ediler. Kimseye huzur hakkı vermiyim. makam aracı almıyım, kiralamıyım. Sizde düzlüğe çıkana dek mesai istemeyin. İsteyen namerttir. Ama ele olmuyu. Daire başkanlarına son model megan makam araçları yine dağıtıldı. Huzur hakkı yine verilmeye başlandı. Kimse konforundan vaz geçmiyi. Eee vurun abalıya. Yapmayın, etmeyin, bu olacak iş değil. Başkanın etrafındakiler adama bir şey demiyiler. Bizi çağırsa bunların hepini derik kendine. Dinler dinlemez kendi bilir. Ama iş hiç eyiye gitmiyi. Herkes sabahleyin nahlet okuya okuya, homurdana homurdana işe geliyi. Nahlet okuyarak işe baslayan adamden bu memlekete hayır gelirmi. E peki çalışanı bu duruma benmi getirdim. İster yayınlayın ister yayınlamayın. Nabalı boynunuza.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çilekeş (3 yıl önce)
    Ben size bir sey diyeyimmi. Selahattin Başkanın personele yaptığını CHP li bir Belediye Başkanı yapsaydı AKP li vekiller, İşci, Memur Sendikaları her gün bir açıklama yapardı. A Haber gelip olay yerinden canlı yayınlar yapardı, sendikalar belediyenin önünde çadır kurardı. Bunları yapsınlar demiyoruz. Ama Allah aşkına çıkıp iki kelam edin. AKP, MHP, CHP İl Başkanları 5 binden fazla personeli olan Büyükşehir Belediye personellerinden temsilciler çağırın. Derdiniz nedir kardeşim diyin. İşçiyi muhatap alan yok, soran eden yok. İşçinin alın teri kurumadan hakkıni verin demiyormu bu dinin peygamberi. Hakkımız olmayan bir şeymi istiyoruz. Memurların sosyal dengesi kesilmiş, işçinin mesaisi. Sonra kalk meclis salonunda şatafat yap. Meclis kimin meclisi. Yokluktan ay sonunu getiremeyen, bir borcu başka bir borçla kapatan biz halkın meclisi değilmi. Benden söylemesi Hak buna razı gelmez. Halk da gelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şenol (3 yıl önce)
    Fakirin fukaranın yardımıni kesin, kırk dereden su getirin, 2 ay su parasını ödeyemeyenin su sayacını mühürleyin, işçinin mesaisini vermeyin sonra kalkın meclis salonunu yenileyin. Siz önce şu yazın kavurucu sıcağında ter döken işçinin mesaisini ödeyin. Rahmetli Mevlüt Aslanoğlu gibi Hamido gibi bir meclis uyesi olsaydı vallahi o koltuklara oturmazdı. O koltuklara oturmayacak, Meclis üyelerinden bir babayiğit yok mu? Benim işçi kardeşimin alınteri üzerine oturmam diyecek bir yigit yokmu? Gönüllerin kahramanı olur. Ben.meclis üyesi olsam minderimi alır gider Meclis koridorunda otururdum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Müdafa-i Hukuk (3 yıl önce)
    Projeyi çizen iç mimar acaba özel üniversite mezunu mu? Bu nasıl bir vasatlıktır. Estetik Türk mimarisi bu mudur? Halı mavi, koltuk krem, döşemeler ceviz. Işıklandırmayı ve duvar beyazlığını saymıyorum bile.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    Malatya'nın tek ihtiyacı tek eksiği zaten bu meclis salonuydu, bu salonda bittiğine göre artık rahat edebiliriz. başkan kendisine lüks makam odaları, meclis salonları yapana kadar birazda çalışmalarla ilgilensin. pandemi döneminde evimde iki gündür su yoktur, sebebi ise büyükşehirin akıllı su sayaçlarında güncelleme yapması. allah komşulardan razı olsun da ne zaman su istesek alabildik. kerbalayı yaşadık sayenizde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Malatya için çok elzem bir ihtiyaçtı. Yapımı için geç bile kalındı. Çokda ucuza maloldu sanırım.
    0
    0
    Yanıtla