SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Devlet Hastanesi Başhekimliğine Atama

Yeşilyurt Devlet Hastanesi Başhekimliğine Atama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesine Başhekim olarak Doktor Öğretim Üyesi Rabia Aydoğan Baykara atandı.  

Hastanenin eski başhekimi Dr. Erhan Berk'in önce Battalgazi Devlet Hastanesi'ne başhekim, çok kısa süre sonra da İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanmasıyla boşalan Yeşilyurt Hasan Çalık Hastanesi Başhekimliği görevine, Malaya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin başhekim yardımcısı olan, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Rabia Aydoğan Baykara'nın getirildiği bildirildi.

Dr. Baykara, hastanedeki yeni görevine başladı.

Malatya Eğitim ve Araştırma'ya 4 aydır atama yok
Bu arada, Prof. Dr. Recep Bentli’nin Malatya İl Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılmasını ardından 1 Temmuz 2022 tarihinde Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa eden Doç. Dr. Serdar Deniz’den boşalan başhekimlik görevine yaklaşık 4 aydır bir atama yapılmadı.  

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi olan Doç. Dr. Serdar Deniz, eski İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli’nin Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasının ardından üniversite rektör danışmanı olarak idari görev üstelenmişti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Malatya Malatya (1 yıl önce)
    Hayırlı olsun hocamıza ve orada çalışan personel için olumsuz yorum yapılması hakkaniyetle yazılmadığı açık ne zaman gitsem yardımcı olmaya çalışan güvenlik, temizlik personeli ve hemşire sinden tıbbi sekreterine herkese teşekkür ediyorum varolsunlar
    %80
    %20
    Yanıtla
  • tuncay arabacı (1 yıl önce)
    Hayırlı Olsun Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesinde tüm branşların olmasını ayrıca haftanın bir günü de olsa heyet raporlarının çıkmasını temenni ediyorum Yeni başhekime hayırlı olsun n
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Hasan Çalık hastanesi sağlık ocağının röntgen olanı birde kan tahlilleri acil olarak yapılan formu diyebiliriz.hasta kayıt işleminin güvenliğin yaptigi güvenliğin personelin girişte rahat ettiği koltuklar çaylar sohbetler Dr un hastaya bakmakta yetişmediği yeni atanan Dr larin sanki 15 yıllık Dr havaları ama.garip bı sekilde herkes orda aşırı çalışıyor görüntüsü var temizlik görevlisinin ortada olmadığı bir yer yinede Allah eksikliğini vermesin disiplin şart o kesin hastane değilde cihaz bakımından gelişmiş sağlık ocagimsi bir yer tabela hastanesi diyebiliriz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • gereken oki sizin torpilinizin olmadıgı için calısan personele iftira atıp durmusunuz aynı yorumları diğer kamu kurumlarındakı işleyiş içinde yazın tarafsızlığınızı ilan edin
    %50
    %50
    Yanıtla
  • insan oğlu ne kadar aciz. gelip hastanede 5 dk beklemek zorunuza geliyor. Sonra çalışanları kötülüyorsunuz. burada çalışan insanlar nöbet usulü çalışıyor bunların dinlenmeye hakkı yok galiba. biraz empati kurma yeteneğiniz olsaydı bunları demezdiniz. DR lara laf söylemeye hakkınız yok onların nelerle uğraştığınız bilseydiz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • MalatyaninGaysısı (1 yıl önce)
    Makamdaykende doç lik dosyasida rahat hazırlanır akademisyenlik iyidir. Su malatyada niyeyse tum akademisyenler yoneticilik yapma derdinde, eskiden yar doç lar unilerin en çok çalışan hekimleriydi alabilir dalı başkanları calismayacaksan gelme der zorlarlardi. Şimdi hobi amaçlı akademisyenlik yapılmakta arada bugunde bi derse gireyim deniliyor galiba. Yada şu durumda var bu hekimlere ihtiyaç yokki asli yeri dışında calisabiliyorlar neden kadro açıyorsunuz. Onuda olayim bunuda olayim. Sende pasasin bende paşayım:)
    %80
    %20
    Yanıtla
  • yöetici (1 yıl önce)
    yeni yönetime başarılar diliyorum umarım hasan calık hastanesi türkiyede adından söz etirecek başarılı bir hastane olur
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet Hanifi (1 yıl önce)
    Hayırlı olsun...
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Kaval kemane (1 yıl önce)
    Yesilyurt devlet hastanesi malatyanin torpilli hastanesi personel açısından sayıca yeterlilik seviyesinin ustunde fiziki yapısı çoğu isleme uygun olmasına rağmen uzmanların çalışmalıdır servislerinde hasta yatmayan modern bir sağlık ocağı tarzında yönetilen bir hastane haline gelmiş yeni başlamış uzmanlarda bu alisagelmis duzen içerisinde cerrahi işlemler yapmamakta servise hasta yatıramamaktadir ki; yönetim bu tür sorunlara el almamakta ve personel alışkanlıkların dan vazgececememektedir yani çalışmak isteyende dolaylı yollardan engellemektedir. Yardımcı sağlık personeli buyuk hastanelerde rotasyonlarla eğitimlerek daha faydalı hale getirilmediği gibi bos servislerde bos yogun bakımlarda sayıca fazla personel gereksizce nobet tutmaktadır, bu da personeli etkin kullanmamaya gelir elde etmeyen gereksiz gider oluşturan kurum haline getirmektedir hastaneyi umarim bu ozetledigim durumlar yönetimle duzelir.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Orhan Gözeneli (1 yıl önce)
    Rabia hanım çok değerli bir insandır. Görevinde başarılar diliyorum.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Hocam siz de çok değerlisiniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • YILMAZ (1 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun. Ekibini kurarak başarılı olacağına inancımız tamdır. Saygıdeğer başhekimden Yeşilyurt İlçe halkının beklentileri ; Hasan Çalık Devlet Hastanesinde modern ameliyathaneler tüm alt yapısıyla hazır olduğu halde sünnet dışında yıllardır hiçbir ameliyat yapılmıyor. Ameliyatların başlamasını, Hastanede çok yararlı hizmet verdiği halde kaldırılan HEYETİN Tekrar hizmete alınmasını, Şimdiye kadar büyük sağlık ocağı gibi hizmet veren Hastanenin Yeşilyurt Halkına her alanda hizmet veren gerçek bir Hastane haline getirilmesini bekliyoruz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Fatma.K. (1 yıl önce)YILMAZ isimli kullanıcı yorumuna
    Ortopedi Uzmanı Hüseyin Utku hocamız annemin ameliyatını orda yaptı, takibi, ilgisiyle tüm personeli harika bir hastane
    %40
    %60
    Yanıtla