SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıkım İçin Fünyelerin Ateşlendiği An..

Yıkım İçin Fünyelerin Ateşlendiği An..
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da ağır hasarlı 2 bina, patlayıcı kullanılarak yıkıldı.

Depremlerde ağır hasar alan Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı Mahallesi'ndeki biri 12, diğeri 13 katlı iki binada inceleme yapan uzman ekip, binaların belirlenen bölümlerine 240 kilogram patlayıcının bulunduğu 2 bin 370 fünye yerleştirdi.

Gerekli önlemlerin ardından verilen komutla kapsüller patlatılarak bina yıkıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • davut (5 ay önce)
    şu an yıkılan binaların % 80 i ayaktaki binalardan sağlam ayaktaki binaların da çoğu yıkılan binalardan çürük. kesin ve net olarak biliyorum.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Hadi ordan görmüyor musun kağıt gibi bina Yapana yazıklar olsun
    %73
    %27
    Yanıtla
  • MuraT Bey (5 ay önce)
    Memleketin mimari mühendisi müteahhitti yapmaya değil de yıkmaya bayağı uzmanlaşmış tescillendi bu durum. Ne güzel yıktılar öyle . Keşke ne güzel yapmışlar öyle diyebilseydik. İnsanların yıllarca birikimleri bir kaç saniyede yerle yeksan oldu.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Elinize sağlık. Mahkemeye koşan, İnönü Üniversitesine koşan olmamış mı yıktırmamda yıktırmam diyenler olmamış mı acaba
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Tahir (5 ay önce)
    Memleketin düştüğü şu duruma bakın... Belki de batmışız ama haberimiz yok!
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Köylü (5 ay önce)
    Malatya'dan hayatta birşey olmayacağının kanıtı bu fabrika.. çadır yapacak başka yer yoktu sanki ... o alanda neler neler yapılabilirdi üç Demir yolu ve üç karayolunun kavşağındaki köyümüz Malatya daha farklı vizyoner bir yatırıma sahne olabilirdi ama nerdeeee...
    %67
    %33
    Yanıtla