SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yıl Sonuna Kadar Bitirilmesi Hedefleniyor

0
Güncellendi - 2017-03-23 18:36:22
Yıl Sonuna Kadar Bitirilmesi Hedefleniyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafıdan Bostanbaşı Caddesi'nde yapılan asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Toplam uzunluğu 3.6 kilometre olan yolun 1.3 kilometrelik bölümünde altyapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlamıştı.

Çalışmalar ile ilgili belediye tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"2017 yılı içerisinde geriye kalan 2.3 kilometrelik bölümde çalışmalarına devam edecek olan Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl yaptığı 1.3 kilometrelik bölüme sıcak asfalt serimi yapıyor.

Kaldırım düzenleme çalışmaları

35 metre genişliğinde olan Bostanbaşı caddesinde 2 metre genişliğinde bisiklet yolu, 2 metre genişliğinde cep otoparklar, 4 metre genişliğinde kaldırımlar, 1 metre genişliğinde kanal yanı kaldırımlar, aydınlatma ve yeşillendirme çalışmaları yapılıyor.

Yol ortasında bulunan kanal düzenleme çalışması ise Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılıyor. 1.3 kilometrelik alanda tüm çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi yılsonuna kadar cadde üzerindeki tüm çalışmaları tamamlamayı hedefliyor.

Yol açma çalışmaları

Bölgede aynı zamanda yeni yol projeleri de yapan Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl tamamladığı, Çiftlik Caddesini Bostanbaşı caddesine bağlamıştı. 30 metre genişliğinde açılan yol, Bostanbaşı caddesinin devamında Fahri Kayahan Bulvarına bağlanacak. İmar çalışmalarının sonuçlanmasını bekleyen Büyükşehir Belediyesi, çiftlik caddesini batıda ise Yakınca mahallesine bağlayacak. Bu sayede Malatya’nın güneyinde batı-doğu istikametinde yeni bir hat açılmış olacak."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Engin yurt (7 yıl önce)
    Kaldırımlar geniş, yol dar. Yol iki şerit ama iki geniş araç yan yana geçemez. Büyük bir araçla yan yana gelince korkuyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • uur (7 yıl önce)
    sonunda bitsinde kurtulalım arabayla girmekten nefret ettiğim yetkililere kızdığım sürekli kullanmak zorunda kaldığım bir yoldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAKAN (7 yıl önce)
    Bostanbaşı Mah. Özellikle Barguzu Cad. altyapı çalışmaları ne hikmetse bir türlü bitirilemiyor, trafik allak bullak, inşallah üzücü bir kaza olmaz, keşke kanalı bu kadar büyük yapmasalarda yollarımız 3 gidiş 3 geliş olsaydı hepimizde biliyoruz Malatyanın yol sorunu var.şu anda dahi o yollar yetersiz ilerde hiç yetmeyecek bunu hep beraber göreceğiz, yeterince araç köprüsü bırakılmamış bu konuda mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini belediye yetkilileri duymazdan geliyorlar orada yaşayacak olan bizlersek yetkililer bizim makul isteklerimizi niçin dikkate almıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Merak etmeyin bitirdikleri caddeleri en fazla 1 yil gecmeden tekrar esip kazarlar..bugünlerde diğer caddelere yaptıkları gibi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hanem ana (7 yıl önce)
    ne mutlu bizlere, sabırla bekledik ve malatyamızdaki çalışmalar bitti hayırlısı ile. Çok teşekkürler alt yapılarda yenilendi şehir baştan aşağı yeniden inşa edildi
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz herhalde malatya da yasamiyorsunuz yada hayalinizi yazmışsınız..malatya sadece fahri kayahandan ibaret değil..şöyle bir şehrin her yerini gezin bakalim bir tane kazilmadik esilmedik sokak veya cadde bulacakmisiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (7 yıl önce)
    Bostanbasina yapilan hizmetin fahri kayahana yapilan hizmetin baskanin oturdugu mahallenin oraya yapilan hizmet neden özalper temelli koyunogluna Paşaköşküne zaviye mahlesine cevreyolu altina ve diger semtlere neden yapılmıyor. Yazik yollar kaldırımlar kazınmış ama yapılmamış baskan geziyon mu buraları oy toplaninca gezersiniz. Ama boyle seyler de gezmezsiniz niye halk karşımıza cikipta bisey demesin diye şu guzel malatyamin haline bak bildigin köy kasaba hatta savaş alanı hizmet yoksa oyda yok zaten boyle giderse belediye secimlerinde zor kazanir baskan ama yinede bu millet verir allah yardimcimiz olsun yinede yazik bu millete olan hep millete oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Demir Özgül (7 yıl önce)
    hele şükür, sözünü tuttu çakır. nisanda asfalt atılacak dedi ve nisan ayı gelmeden asfaltlandı. teşekkürler...
    0
    0
    Yanıtla
  • barancan (7 yıl önce)
    Tabi canım önemli mahalleler Bostanbaşı olsun,Kahri Kayahan olsun,buralar önem arz eden yangında kurtarılması gereken!!!!!!!! asfaltlaması tez zamanda bitirilmesi gereken elit yerler,çünkü bitirmezseniz oradakiler sizi topa tutar ama çevre yolu altının ağzı var dili yok,seçimlerde size en fazla oyun çıktığı ama üvey evlat muamelesi gördüğü mahalleler.oraların asfaltlanması gereken yerleri 6 ay 1 sene sonra olsa da olur,yeter ki yukarı da belirttiğim yerler tozdan topraktan kurtulsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • VEDAT (7 yıl önce)
    O yol tam olarak hiç bitmez. İki sene geçti hala on gün durup iki gün çalışıyorlar. Yaptıkları iş de ortada, başka bir yerde maksimum 45 günde teslim ederler orayı. Ama bizde bu iş 2 sene sürüyor. Adamlar iki senede metro, tünel yapıyor. Hayırlısı bakalım.
    0
    0
    Yanıtla