SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldız Kızlar Futbol 12 Temmuz'da Başlayacak

0
Güncellendi - 2017-07-11 00:27:24
Yıldız Kızlar Futbol 12 Temmuz'da Başlayacak
A- A+ PAYLAŞ

Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Eleme Turu maçları 111 takımın katılımı ile 12 Temmuz’da başlayacak.

Yıldızlar kategorisinde 1. Eleme Turu 25 grup merkezinde tek devre lig usulünde oynanacak. Gruplarında ilk sırayı alan 25 takım, grup ikincileri arasında en iyi puan ve averaja sahip 7 takımla birlikte 2. Eleme Turu'nda yer almaya hak kazanacak. Güney ve Güneydoğu Anadolu fikstüründe yer alan Malatya grubunda maçlar 12 Temmuz’da başlayacak. Malatya Grubu’nda Malatya Bayanlar Spor, Kayseri Gençler Birliği, Sivas Milli Piyango Lisesi Spor, Gazikent Spor ve Adana Akdeniz Demir Spor takımları mücadele edecek. Malatya Grubu’nda 12 Temmuz’da başlayacak olan karşılaşmalar, 17 Temmuz’da sona erecek.

Malatya Grubu’nda oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

12 Temmuz Çarşamba

Yeşiltepe 1 nolu saha

18.00 Kayseri Gençler Birliği-Sivas Milli Piyango Lisesi Spor

Yeşiltepe 3 nolu saha

18.00 Gazikent Spor-Adana Akdeniz Demir Spor

13 Temmuz Perşembe

Yeşiltepe 1 nolu saha

18.00 Malatya Bayanlar Spor-Gazikent Spor

Yeşiltepe 3 nolu saha

18.00 Adana Akdeniz Demir Spor-Kayseri Gençler Birliği.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız