SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

YMS, 24 Yaşındaki Defans Oyuncusu İle Anlaştı

0
Güncellendi - 2021-07-04 22:41:02
YMS, 24 Yaşındaki Defans Oyuncusu İle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un, geçtiğimiz sezon Pazarspor'da forma giyen defans oyuncusu Taha Gür ile sözleşme imzaladı.

2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor'la olan sözleşmesi geçtiğimiz Haziran sonunda biten 24 yaşındaki sağ bek oyuncusu Taha Gür'le yapılan anlaşma, kulübün sosyal medya hesabında "Kulübümüz, son olarak Pazarspor’da forma giyen 24 yaşındaki sağ bek Taha Gür ile 3+1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Hoş geldin Taha!" açıklamasıyla duyuruldu.

Sağ ayaklı oyuncunun sol bek mevkiinde de oynayabildiği belirtiliyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • eski malatyasporlu (2 yıl önce)
    yorum yazan arkadaşlar siz hiç bir yenimalatya spor örünü aldızmı gelir gidere bakın yazın yazın yazın elaziglilar yazın
    0
    0
    Yanıtla
  • Messi (2 yıl önce)
    Hasüt Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Geçmiş dönemlerde de klübün mali durumu ortada,ekonomik olarak faza riske giremeyiz diyenler, onca ucuz,çok genç yada yaşlı, kronik sakat bonservisi elinde kalmış oyuncuları, transfer diye bu klübün üzerine yıkmış,daha sonrada bunlardan kurtulmanın yollarını aramaya başlamışlardı.(Ne hikmetse ,bu yıl 8 oyuncu çok şükür gönderildi)Süper ligin herzaman totalde en ucuz transferini yapan klüp olarak tarihe geçen bu yönetimin,işe yaramıyanları gönderdikleri bu sezon tam akılları başlarına geldi demişken,Elazığdan,pazarspordan oyuncu almaya başlamaları, anlaşılan işi gene transfer yapıyoruza getirmeye başlamış görünüyor..Bu oyuncularda nasıl bir gelecek gördünüz?Geçen sezon gelecek görüp de getirdiğiniz ama oynamayan futbolcu diye tabir edilen o afrikalılar nerede?köylerine geri mi döndü?
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Rahman Buğra ya rakip geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Malum birkaç kişiden kurtulduk diye sevinirken gelen adama bak...
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (2 yıl önce)
    Real Madrid Barcelona bu oyuncu için biri birine girmişlerdi BJK fb gs paramız yetmez demişlerdi BRAVO bize iyi iş çıkarttık bekleyip görelim belkide bizden onlara gider kasamız yine dollaaaarrr
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Yapılan yorumlara bakıyorum şaşırıyorum.Kulübün mali yapısı belli mutlaka iyi isimlerde alınmalı,ancak istikbali olacak genç futbolcularda değerlendirmelidir.Yusuf transferinde de bilinen bir kariyer ve bilgi yoktu 2milyon 150 bin evro ya satıldı.Peşin hükümlü olmamak gerekiyor.Bakarsınız bu genç arkadaş en iyi transferlerden biri olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Saim bey, vaktinizi bos yorumlara ayiriyormusunuz hala..? Gerci gulu sevdiysek dikeninede katlanmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Olumsuz yorum yapan ve Malatyasporlu olduğunu iddia eden arkadaşlar alınan bu futbolcuyu yakından tanıyorlar herhalde. Herkes uzman gözüyle yorum yaptığına göre.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Iyi transferler yapmıyor yönetim
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan KOCA (2 yıl önce)
    Ne yapıyor bu yönetim Allah aşkına yahu... Sen Chabuke, Aguah gibi topcuları gönder sonra ne kadar amatör varsa doldur. İkidir yirtıyoruz ama seneye küme düşmemiş garanti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Acguah gitmek istiyor ve bilerek oynamıyordu.Chabuke de iyi bir oyuncu değil.Bu yıl kaybettiğimiz maçların büyük bir kısmından bu oyuncu sorumluydu.Belliki Malatyasporu takip etmiyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dediğin oyuncular takimi sabote ediyordu.hangi maçta top oynadılar?
    0
    0
    Yanıtla
  • Pazarcı (2 yıl önce)
    Marketler pahallı mecburen pazara baktık. Yapacak bir şey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    pazarspor buna yeni sözleşme teklif etmemiş herhalde.Avrupa kulüpleri almadan hemen harekete geçip aldığı için yönetimi tebrik ediyorum.inşallah Alper potuk transferindede aynı başarıyı göstermezler!
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    yuh aşdıkları adama bak
    0
    0
    Yanıtla
  • Alim gök (2 yıl önce)
    Tunus milli oyuncu dediler pazarspor un sağbekini aldılar garanti seneye ptt 1 hayırlı olsun 57 trilyonu bulamazsalar bu 3.lig futbolcularını dahi oynatamayacaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • Sakasipor (2 yıl önce)
    TFF 1. Lig'e hazırlık...
    0
    0
    Yanıtla