SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

YMS Eski Futbolcusunu Geri İstiyor

0
Güncellendi - 2020-08-31 06:36:29
YMS Eski Futbolcusunu Geri İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, bir dönem sarı siyahlı takımın formasını giydikten sonra Galatasaray’a transfer olan Adem Büyük’ü yeniden kadrosuna katmak istiyor.

2019-2020 sezonunda yaşadığı sıkıntıyı 2020-2021 sezonunda yaşamamak isteyen Yeni Malatyaspor’dan sürpriz bir hamle geldi. Sarı siyahlılar, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarında kadrosunda bulunan Adem Büyük’ü yeniden kadrosuna katmak istiyor.

2017-2018 sezonunda Kasımpaşa’dan ayrılarak Yeni Malatyaspor’a transfer olan 33 yaşındaki oyuncu, 60 kez sarı siyahlı formayı giydi. 10 gol, 7 asistlik performans sergileyen tecrübeli futbolcu, 2019-2020 sezonunda Galatasaray’a transfer oldu.

Galatasaray’da geçen sezon 26 Süper Lig maçında bin 224 dakika görev alan ve 7 gol, 1 asistlik performans sergileyen Büyük, performansıyla alkış aldı. Yeni Malatyaspor yönetimi, Mbaye Diagne’nin Galatasaray’a dönmesiyle ikinci planda kaldığı iddia edilen Adem Büyük’ü yeniden kadrosuna katmak için harekete geçti.

Kariyeri boyunca Süper Lig’de 222 karşılaşmaya çıkan Adem Büyük, 46 gol kaydederken, 33’te asist yaptı. Güncel piyasa değeri 800 bin Euro olan tecrübeli futbolcu, santrafor mevkiinin yanı sıra sol ve sağ kanatta da görev yapabiliyor.

Adem Büyük daha önce Akçaabat Sebatspor, Manisaspor, Boluspor ve Kasımpaşa takımlarının formalarını da giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Girdiği her iki pozisyonun birinde yerde kalarak,hakeme azer bülbül bakışları atan,kendisini kulüpten büyük gören bir yapısı var.yaşıda dikkate alırsak bize uzun vadede faydalı olabilecek bir oyuncu değil artık.hele birde galatasaraydada oynadı ya.hocalar bunun nazına dayanamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kardeş yerden göğe haklısın
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Mutlaka Gelsin,Olmazsa Rizespor dan,Skoda,Fenerbahçeden,Sadık ve Alper Potuk bunlar Malatya ya lazım futbolcular, Tabiiiiiiiiiiiiii para varsa..............
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (3 yıl önce)
    İyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Adem geri gelmez dahası başkanı tanıyan bilen eskilerden hiç kimse yeni malatyaspor’a dönmez. Başkan o şansı yitirdi nokta.Bakmayın murat’ı geri aldığına, murat akça’yı severim tanır biliriz ama süper lig topçusu değil yürekli,canına dişine her türlü takan bir stoper ama kısıtlı bir topçu o geri geldi çünkü başka taliplisi olmaz süper lig’de, sonuçta süper ligde oynayacak bir şekilde önemlidir kendisi için değerlidir..Bakın , umut nayir tanıdığımız topçu ama gelmiyor erzurumla adı anılıyor,adem’de aynı şekilde gelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mr. Ayhan (3 yıl önce)
    Yaşlı sayılmazmı. daha genc ve yetenekli futbolcular lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıldırım (3 yıl önce)
    Hamza hocamı istiyor. Daha genç yetenekler varken
    0
    0
    Yanıtla
  • ARY (3 yıl önce)
    Adem çalışır iyi niyetli olursa kilit oyuncu.Tecrübeli,gol pası veriyor,gol atıyor .Takıma abilik yapabilir.İyi niyetli olur takımla kaynaşırsa Malatya spor Ademden istifade eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • mertduran44 (3 yıl önce)
    maçlarına sürekli giden bir taraftar olarak, hava toplarına hakimiyeti çok yüksek bir oyuncu, aynı zamanda sinirlenince takımı sırtlıyor. galatasaray adem büyük için fazla ama malatyaspor onun için biçilmiş kaftan.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (3 yıl önce)
    Penaltı dan bize gol attığı nda çok sevindi. Yaramaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Çok yaşlandı böyle bir hataya gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Umut bulut transferinde yaptığımız dehşet hatadan hala ders almamışız.Buğra ile Kubilay yılmaz gibi genç yetenekleri gönderip böyle sorunlu tipleri takıma doldurmak akıl karı değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bugra'ya yetenek, adem buyuk'e sorunlu diyen bir adam mümkünse evinde otursun, maç bile izlemesin, umut bulut adem karşılaştırmasına da pes diyorum sadece..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kitabın Ortası (3 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    % 100 katılıyorum, buğra kaç yıl bizdeydi, hangi yeteneğini görmüş acaba, hangi maçta hangi katkısı olmuş. O yeteneği Hatayspor gördüyse onlarda kalsın. Adem Büyük oldukça faydalıydı ayrıca. sol kanatta hava toplarının tamamını alırdı, rakibi faule zorlar ve serbest vuruş alırdı ve maç içinde hakeme baskı kuran takımın tek oyuncusuydu. Bu da her takımda 1 tane olmalı. Bu sezon gördük ki bırakın faulü, sarı kartı, çok net verilmeyen penaltılarımız da bile hakeme gidip itiraz eden 1 tane futbolcumuz yoktu. "Penaltıdan bize gol attığında çok sevindi, yaramaz" diyen arkadaş'a da ne diyelim bilemiyorum. bu arkadaş adem bizde olup gs'ya gol atsa, adem'in gole ne kadar sevindiğine bakacak heralde. Bence stada gelin ve sadece futbola bakın, başka şeylere değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    Keşke gelse.Biraz fazla kendini yerlere atıyo ama olsun.Tecrübeli futbolcu da lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Adem biçilmiş kaftan çok iyi olur
    0
    0
    Yanıtla