SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

YMS Açıkladı.. Hadebe'nin, ABD'ye Transfer Bedeli

0
Güncellendi - 2021-06-28 22:38:35
YMS Açıkladı.. Hadebe'nin, ABD'ye Transfer Bedeli
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Zimbabveli defans oyuncusu Teenage Hadebe'nin, ABD'nin Houston Dynamo Kulübü'ne 1,5 milyon Euro karşılığı transfer olduğu, sarı siyahlı kulüp tarafından resmen açıklandı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında transfer konusunda ABD kulübüyle anlaşan futbolcunun transferinin gerçekleştiği Yeni Malatyaspor Kulübü'nün sosyal medya hesabından "Profesyonel futbolcumuz, Teenage Hadebe’nin bonservesi ile transferi konusunda Houston Dynamo Kulübü ile 1.5 Milyon Euro bedel karşılığı anlaşmaya varılmıştır. Teşekkürler Hadebe!" açıklamasıyla duyuruldu.

25 yaşında, 1.83 boyundaki Zimbabveli stoper Hadebe, Güney Afrika takımlarından Kaizer Chiefs kulübünde futbol yaşamını sürdürürken, Temmuz 2019’da Yeni Malatyaspor’a transfer olmuştu.

Anavatanındaki ismi Teenage Lingani Habede olan Zimbabve uyruklu futbolcu, stoperin yanı sıra sol bekte de görev yapabiliyor. Hadebe, sol ayağını iyi kullanabiliyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Basri (2 yıl önce)
    Hergün Hadebe haberi sıktı artık, başka haber yoksa panoya kayısı resmi bırak yıldırdınız yeter artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    hadebe kurtulmuş iki ayda bir develüasyon olan ülkede kim yaşamak ister
    0
    0
    Yanıtla
  • ali şanlı (2 yıl önce)
    siyasiler arksından iş çevirir, çıkar grupları altını oyar, sürekli yalnız bırakılır, taraftarlar kışkırtılır... Tüm bunlara rağmen kulüp aslanlar gibi ayaktaysa hiç mi bu başkanın payı yok. Karizması yok diye, iyi okullardan mezun olup ağzı iyi laf yapmıyor diye habire aşağılanıyor. Elbet hataları vardır ama ben bu başkanda iyi niyet ve temiz kalp görüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan Sine (2 yıl önce)ali şanlı isimli kullanıcı yorumuna
    neyi var başkanın bi önceki sezon sadaka verir gibi ligde bıraktılar geçen sezonda ucu ucuna ligde kaldı takım millet her sene uefaya gidermi takımımız diye beklerken bizde küme düşermiyiz diye bekliyoruz bunlar yönetici olsaydı cueva gibi takımın ayakta kalmasını sağlayacak futbolcuları ego için göndermezlerdi takımı uefaya taşıyan kadroyu ellerinden kaçırmazlardı yada aynı statüde futbolcu alarak takımı ucururlardı aslan gibi ayaktaymış sen dua et bizi kediye çevirmediler ALLAH yüzümüze baktı boş boş yorum yapacağına hiç yapma en azından daha faydan olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    Vay be eski para 15 trilyon... iyi okutmuşlar :)
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    Adil Gevrek ilk kez rakam açıkladı, ciddi bir gelişme
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    Helal olsun, başarılar,,,
    0
    0
    Yanıtla