SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

YMS ile 'Kırmızı Kartlılar' PFDK'ya Sevk Edildi

YMS ile 'Kırmızı Kartlılar' PFDK'ya Sevk Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü ile Teknik Direktör Cihat Arslan ve futbolcu Haqi Osman, Pazar günü oynanan ve 2-2 sonuçlanan Manisa FK maçıyla ilgili Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiler.

TFF Hukuk Müşavirliğinin, YMS ile ilgili PFDK'ya sevk gerekçeleri şöyle açıklandı:

"YENİ MALATYASPOR Kulübü'nün 11.09.2022 tarihinde oynanan MANİSA FUTBOL KULÜBÜ-YENİ MALATYASPOR Spor Toto 1. Lig müsabakasındaki "5 futbolcusunun sarı kart ve 1 futbolcusunun kırmızı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 40. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

YENİ MALATYASPOR Kulübü futbolcusu HAQI OSMAN'ın aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 12.09.2022 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

YENİ MALATYASPOR Kulübü teknik sorumlusu CİHAT ARSLAN'ın aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 12.09.2022 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

MALATYA ARGUVANSPOR DA..
Bu arada, Malatya'nın 3. Ligdeki temsilcisi Malatya Arguvanspor da, Pazar günü Malatya'da oynanan ve 1-0 mğlup olduğu Muş 1984 Muşspor maçıyla ilgili olarak, "Talimatlara Aykırı Hareket" iddiasıyla PFDK'ya sevk edildi. Rakip takım da yine aynı gerekçeyle PFDK'lık oldu.

MALATYA'DA GÜVENLİK GÖREVLİSİNE SALDIRAN RİZE KALECİ ANTRENÖRÜNE CEZA..
Öte yandan, PFDK tarafından 3 Eylül günü Malatya'da oynanan ve Yeni Malatyaspor'un 4-0 mağlup olduğu karşılaşmada özel güvenlik görevlisine saldıran Çaykur Rizespor kaleci antrenörüne 5 maç ve para cezası verildi.

PFDK'nın buna ilişkin kararı şöyle açıklandı:

"ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. kaleci antrenörü NEZİH ALİ BOLOĞLU'nun, 03.09.2022 tarihinde oynanan YENİ MALATYASPOR-ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Spor Toto 1. Lig müsabakasında, özel güvenlik görevlisine yönelik saldırısı nedeniyle 5 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,."

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Emre (1 yıl önce)
    Takımın zaten parası yok , bilet fiyatları 13 tl bir bilet geliri de yok. Çarşıda dolaşırken kimsenin üstünde yeni sezon forması da görmüyorum ama bu pfdkya her hafta sevk ediliyoruz yazık değil mi paramıza ?
    %100
    %0
    Yanıtla