SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, İssam Chebake'ye de Veda Etti

0
Güncellendi - 2021-07-01 14:09:11
YMS, İssam Chebake'ye de Veda Etti
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, sözleşmesi sona eren Fas asıllı Fransuz futbolcu Issam Chebake'ye kulübe katkılarından dolayı teşekkür etti.

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Issam Chebake ile sözleşmemiz sona ermiştir. Kulübümüze katkılarından dolayı Issam Chebake'ye teşekkür eder, futbol hayatında başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Sağ bek mevkiinde oynayan ve takım kaptanlığı da yapan 32 yaşındaki Chebake, 2017-2018 sezonunda geldiği Malatya temsilcisinde 4 sezonda 119 Süper Lig, 10 Türkiye Kupası, 4 de UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçında yer almıştı.

YMS daha önce de , sözleşmesi dolan sol bek oyuncusu Bülent Cevahir, forvet oyuncusu Umut Bulut, orta saha oyuncusu Afriyie Acquah, sol kanat oyuncusu Erkan Kaş, orta saha oyuncusu Fernando Zuqui, kanat oyuncusu Olcay Şahan ve savunma oyuncusu Zeki Yavru'ya emeklerinden dolayı teşekkür etmiş, vedalaşmıştı.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Kovideski (2 yıl önce)
    Emekekrinden dolayı teşekkür etmek lazım..ancak ilk 8 i hedefleyen bir takımda oynaması zor olan oyunculardan biriydi...hakeza gönderilen diğer oyuncularda öyle..gevrek iyi yolda ama insallah gelenler iyi olur...malatayyi geri dönüşüm kutusuna benzetmeyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Chebake teşekkür ederim malatyasporun formasını giydi fakat yediğimiz çoğu gil veya penaltı onun tarafından geldi,bu olumsuzluklarda bile gülmesi kendi sonunu hazırladı....ayrıca yonetimede teşekkür ederim doğruyu yavaş yavaş buluyorlar...Inşallah gönderdiklerinin yerine başarıya aç daha iyi futbolcular alırlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (2 yıl önce)
    Oynadığı Futbolu değil Her kaybettiği Toptan her yaptığı hatadan sonra o pis pis gülüşü yokmu işte o unutulmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Banana republica (2 yıl önce)
    Adil gevrek iyi oynamadığı halde ısrarla takımda tuttuğu bir sürü başarısız oyuncuları şimdi niye gönderiyor acaba?Bilgisi olan varmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözleşmesi bittiginden göndermesi tazminatsız oldugundan olmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Keşke sende anlayacak kapasite yeterliliği olsada anlatsak ama yok işte.çünkü niyet kötü.
    0
    0
    Yanıtla