SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Rahman Buğra İle 2 Yıllığına Yeniden Anlaştı

YMS, Rahman Buğra İle 2 Yıllığına Yeniden Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü, sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Rahman Buğra Çağıran ile 2 yıllığına yeniden anlaşma sağladı.

Anlaşmayla ilgili olarak, kulübün sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Kulübümüz, orta saha oyuncusu Rahman Buğra çağıran ile 2 yıllığına anlaşma sağladı. Rahman Buğra Çağıran'a tekrardan ailemize hoş geldin diyor, sarı siyahlı formamızla başarılar diliyoruz"."denildi.

27 yaşındaki futbolcu, 2015- 2016 sezonunda Arsinspor'dan Yeni Malatyaspor'a transfer edilmiş, sonraki yıllarda Hatayspor, Samsunspor ve BB Erzurumspor'a kiraya verilmiş, geçtiğimiz sezon dönmüş, bazı maçlara kaptan olarak çıkmıştı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • paşa44 (1 yıl önce)
    Helal olsun yine en vefalı çocuk bu çıktı, kendi tabiriyle gel deyince geliyor, git diyince gidiyor, oldu olacak bari Murat Akça'yı da çağırın da kadro tamamlansın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    önceki futbolculardan donsah. diko. kenan özer. ve burindililer belki geri dönebilirler ama asıl korku uefadaki dosyalar o dosyalardan dolayı puan silme gelirse şaşmayın asıl korku bu. inşallah gelmez
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cengiz 44 (1 yıl önce)
    Malatyaspor adina aldığım en kötü haber bundn olmaz keşke bu gitseydi siyahi oyuncular yerine..
    %24
    %76
    Yanıtla
  • batık (1 yıl önce)
    batık geminin malları bunlar kalan artıkları topluyoruz
    %30
    %70
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Yuvana hos geldin isallah super lige cikartirsiniz takimi tesekkurler
    %70
    %30
    Yanıtla