SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

YMS Teknik Direktörlük İçin Vural'la Anlaştı

YMS Teknik Direktörlük İçin Vural'la Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da yaşanan son krizlerin ardından Hasan Özer'in görevi bırakmasıyla boşalan teknik direktörlük görevi için tecrübeli hoca Yılmaz Vural'la görüşerek anlaştı.

1986- 1988 yıllarında Malatyaspor'da da görev yapan Vural'la anlaşıldığına ilişkin olarak, kulübün sosyal medya hesabından “Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Yılmaz Vural ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural ve ekibine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.” açıklaması yapıldı.

Teknik adamlık kariyerine 1986 yılında Özkan Sümer'in yardımcısı olarak Malatyaspor'da başlayan, Sümer'in istifasının ardından teknik direktörlük görevini üstlenen ve halen 69 yaşında olan Vural'ın, bugüne kadar görev yaptığı takımlar şöyle:

1986-1988 Malatyaspor
1988-1989 Antalyaspor
1989-1990 Samsunspor
1989-1990 Bursaspor
1990 Karşıyaka
1991 Adanaspor
1991-1993 Bursaspor
1993-1994 Gaziantepspor
1995 Eskişehirspor
1996-1997 Sarıyer
1997 Trabzonspor
1997-1998 Gençlerbirliği
1998-1999 Konyaspor
1999 Çanakkale Dardanelspor
1999-2000 Bursaspor
2000-2001 Denizlispor
2001 Diyarbakırspor
2003-2004 Adanaspor
2004 Çaykur Rizespor
2005 MKE Ankaragücü
2005-2007 Antalyaspor
2008 Manisaspor
2008-2009 Kocaelispor
2009-2011 Kasımpaşa
2011 Konyaspor
2012 Sakaryaspor
2012-2013 Elazığspor
2014 Mersin İdman Yurdu
2014-2015 Osmanlıspor
2015 Kardemir Karabükspor
2015 Gençlerbirliği
2016 Adana Demirspor
2017 Göztepe
2018 Giresunspor
2018 Eskişehirspor
2018-2019 Adana Demirspor
2020 Akhisar Belediyespor
2021 BB Erzurumspor

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • ahmet (1 yıl önce)
    bence bu sefer olacal
    0
    0
    Yanıtla
  • BeyBey (1 yıl önce)
    Hasan Özer bence çok iyi işler Çıkardı ve Haklı Takımdan Ayrıldı.Haci Osmani Satmak istiyen bir Başkan ve sonrada yılmaz vuralin Gelmesi hiç Anlam veremedim? Transfer yasağı var ? Yılmaz Hocam Rezil olmaya mı Geldin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MERT VAN (1 yıl önce)
    çok ilginç takımda para yok dediler peki bu bedava mı geldi... çok İLGİNÇ şeyler oluyor Malatya da çok yazık çok tarafdalara yazık olacak...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ruşen demirel (1 yıl önce)
    Yılmaz Vural Malatya spordan Futbolcular istemediği içiin istifa etmiştir. Adana demir spora kendi sahasında yada yediye iki yenilmesi neticesinde Malatya'dan ayrılmıştır.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Murat Bilmez (1 yıl önce)
    Yılmaz Vural da Hikmet Karaman gibi kurtarıcı tipte hoca. Bence taşıma su ile değirmen dönmez. Sivasspor mesela 3 sene üst üste Avrupa kupalarında boy gösteren tek anadolu takımı. 3 yıldır Rıza Çalımbay yönetiminde. Takımda hangi oyuncu kaç saat uyur,ne yer ne içer hepsini biliyordur. Haliyle böyle başarı geldi. Ligde kalsak bile Yılmaz hoca'nın ayrılmayacağı ne malum? Yılmaz Hoca pro-lisans alan Türkiye'deki ilk hocalardandır Almanya'da. Hatta o sıralarda Almanya'da bulunduğunda Kemal Sunal'ın Almanya'da çektiği bir filmde de oynamıştır. Gerçekten bir büyük takım çalıştırması (Özellikle de Fenerbahçe'yi) tüm kamuoyunun dileğiydi. Olmadı.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • cengiz hüda (1 yıl önce)Murat Bilmez isimli kullanıcı yorumuna
    yav nereyi kurtarmış. kamera hastası bir adam. Malatya'yı ilk düşüren adam. Kulübede ağladığı gün dün gibi. Hocadan önce yönetim lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • ATOŞ (1 yıl önce)
    Hocam Düşersekte senle düşelim senin üzerine düşelim ikimizinde sonu olur biz daha çıkamayız sende daha çalıştıracak Takım bulamazsın haydi görelim o usta tecrübeni Boş Çuvaldan artık Tavşanmı çıkarırsın Güvercinmi çıkarırsın sayın Taraftarlarada Sözüm bu bizim son ŞANSIMIZ ya biteceğiz yada yola ortalardasa olsa devam diyeceğiz yeni yıl MALATASPORUMA yarasın
    %92
    %8
    Yanıtla
  • uğur tn (1 yıl önce)
    Hakikaten yönetim bu işi bilmiyor. Bir defa yılmaz hoca'ya rakamsal anlamda ne verilmiştir ? Yada yılmaz hoca hakikaten denildiği gibi 'VEFA' için mi gelmiştir malatya'ya ? Şayet ligde kalırız mantığı ile yılmaz hoca'ya yüksek bir rakam verildiyse hakikaten bu yönetim cahilin ötesinde futbol bilgisizi ve futbolun en cahili derim. Ama yine söylüyorum şayet yılmaz hoca buraya VEFA için geldiyse o zaman da kariyerini bence burada bitirmeyi göz önüne almıltır derim. Ne yani yılmaz hoca ne yapacak,ne katacak bu takıma ? Futbol ,futbolcuyla oynananır yüzde 80 ila 85 başarı futbolcu'ya yazılır diğer yüzdede ise yüzde 10'u hocaya diğer yiüzde 5'i çeşitli etmenlere dayanır. Yani inanın hoca yüzde 10'dur burada. Elinde malzeme yoksa değil yılmaz hoca , Mourinho gelse fayda etmez. Bu iş bitmiştir yazık bunca çabaya,bunca emeğe. Yeni malatyaspor önce 2.lig ve sırasıyla 3 ve bal ve son demde de amatörde'ki yerinii alacaktır.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Bahattin (1 yıl önce)
    Hocaya diyecek lafım yokta, ekonomik olarak bitmiş , transfer tahtası kapalı , sezon bitmeden görevi bırakacağı kesin olan bir takımdan ne başaracağına inandıda geldi. Anlamış değilim.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Yılmaz hoca, başarılı bir hoca bunda şüphe yok. Ancak kulübün öncelikle ivedilikle geçmiş hesapları kontrol edilmeli ve gizli kalan her şey açığa çıkarılmalıdır. Bununla birlikte kulübün yapısal sorunları çözülmelidir. Yılmaz hoca mucize yaratamaz. Şartları da sağlamak gerekir. Transfer yapılamıyor, hoca nasıl takım kuracak. Takımı tanıması için zaman lazım. Zar zor aldığımız puanlar da siliniyor. Hocanın işi hiç kolay değil. Kimse hoca dan mucize beklemesin.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Çiçek (1 yıl önce)
    Hasan hoca başarısız değildi. Şans faktörü yanımızda olsaydı ortalarda bir yerlerde olurduk. Yeni durum yönetimin başarısızlığı olarak okunmalı. Yılmaz hocanın muvaffak olma ihtimali % 0.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • 44 Gurbeg (1 yıl önce)Çiçek isimli kullanıcı yorumuna
    Yukardaki listede başarıları yazıyor söze gerek varmı 1 .2 hafta sonra o da gider kendine güvenen bir hoca iflas etmiş bir takıma gelirmi Adile hesap sorulmalı o adil denen kişi Malatyaya gelirse veya istanbulda gönlünce rahatca dışarı çıkamaz inşallah yargı sorarda bize iş kalmaz birde seçim yaklaştı bu vekiller hangi yüzle oy isteyecekler
    %79
    %21
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    YILMAZ Hocamizi cok ozledik Malatyamiza hos geldin umudumuz sensin guzel insan
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Mehmet Yördem (1 yıl önce)
    Hocam şapkadan tavşan çıkarmanızı bekliyoruz.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Futbolun evliya çelebisi hoşgeldiniz keşke daha iyi günlerde kulübün başına uzun süreli tam yetkiyle gelseydiniz bu durumlarda olmazdık.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Mertens (1 yıl önce)
    Tamamda bu yaşta bu adamdan ne istiyorsunuz..bırakın dinlensin....herşeyin bir zamanı var....yani sonuçta takım bitmiş tükenmiş...Malatyalı bir tecrübeli beden eğitimi öğretmeni ni gorevlendirseydiniz....en azinda beklenti olmazdı
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Hoşgeldiniz değeri anlaşılmayan cesur yürek Malatya'ya olan vefa borcunu unutmayan hocaların hocası ismin yılmaz olmasa yabancı olsa ya fenerde yada milli takımda olurdun.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Mert (1 yıl önce)
    Yuhhhhh artık diyorum başka bir şey deniyorum.......
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    Nihayet, sonunda... Yıllardır bu takımı ya Yılmaz Vural ya da İrfan Buz ayağa kaldırır diyordum. Yönetim en isabetli kararı verdi. Yılmaz Hoca, gençleri ya seve seve ya döve döve oynatacak, rahat olun. Teknik direktörlük serüvenine başladığın yuvana, Malatya'ya 35 yıl sonra hoş geldin Yılmaz Hoca.
    %83
    %17
    Yanıtla