SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

YMS, Tetteh İle Sözleşme İmzaladı

0
Güncellendi - 2020-09-06 14:30:10
YMS, Tetteh İle Sözleşme İmzaladı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, daha önce anlaştığı Benjamin Tetteh ile sözleşme imzaladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Sparta Praha Kulübü'nden başarılı forvet oyuncusu Benjamin Tetteh ile sözleşme imzalamıştır. Büyük camiamıza hayırlı olsun." denildi.

Sparta Praha takımıyla 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve güncel piyasa değeri bir milyon Euro olan Ganalı santrafor, forvet arkası ve sol kanatta da görev yapabiliyor. İki ayağını da iyi kullanabilen Benjamin Tetteh, daha önce Slovácko, Standard Liège ve FC Bohemians Prag 1905 takımlarının formalarını giydi.

23 yaşındaki oyuncu, Gana U17, U20 ve U23 Milli Takımlarının da formalarını giyerken, Fortuna Liga’da oynadığı 89 karşılaşmada 21 gol, 8 asistlik bir performans sergiledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

35 yorum yapılmış

  • İbrahim (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Maaşları ödenmezse Messi bile Oynamaz.En Büyük Problem orda ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya85 (3 yıl önce)
    Başkanım sizi gönülden kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Haydi başkan haydi (3 yıl önce)
    defansa çok sağlam bir adam lazım başkan birde genel olarak yedek oyuncuda hiç yok biraz yerli topçu alın
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Başkanımıza helal olsun bu sene nokta transferler yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Basgül (3 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    ya bu takim hazirlik maçi yapmadanmi lige baslaracak. hic durmadim hazirlik maçi yaptigini
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Malatyama hayırlı olsun. Soldan fofana sağdan lukoki 8rtadan cueva getirecek tetteh bitirecek inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Kanatlara hizli ve cabuk Adam gecip orta yapan 2 orta saha oyuncusu lazimki Tehteh basarili olsun. Tabiki Birde hadebenin yaninda oynayacak stoper lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Bu futbolcuyu Galatasaray iki senedir almaya çalışıyordu. Vallahi büyük başarı. Kocaman tebrikler başkanım. Rabbim yolunu açık etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan Öz Pötürgeli (3 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Tebrikler harika transferrr
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    aslında kombine almak lazım takıma destek transferler harika amaç takıma destek adına..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Helal olsun başkana elinden geleni yapıyor arkadaşlar yorum yaparken biraz daha dikkat li yorum yapalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Savunma oyuncusu gerekiyor bu takıma..Mina gitti
    0
    0
    Yanıtla
  • İrfan Atabay (3 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun. Maltyaspor Yönetici ve Malatyaspor seven taraftarlara bir önerim var. Maçlara seyirci alınmıyor ama sanki maça gidilecekmiş gibi an az 5 - 10 - 14 TL gibi internet üzerinden bilet alarak katkıda bulunmak tabiki bu sadece Malatya'daki taraftarları değil diğer illeri de kapsayan bir çalışma olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (3 yıl önce)
    Anlaşılan geçen sezon dan büyük ders alınmış, inşallah böyle devam eder,ligi iyi sıralarda tamamlarız.Tebrikler başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • harun (3 yıl önce)
    Yav adil gevreği elestirinde alsa bir türlü almasa bir türlü eleştiri. İyi oyuncu alsa bir almasa birturlu. Türkiye'den alsa bir yurr disindan alsa birturlu. İstifa etmeliydi bunu deyin. Kötü yönetti gecensene bunude diyoruz. İyi transfer olunca buna bahane üretmeyin. Busene ki transferler fena değil. Özellikle konuşulmayan lukoki ligde çok iş yapacak..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Son derece isabetli bir transfer.Ancak takımın sırtında yük olmaktan başka hiçbir işe yaramayan umut bulut ve yiğithan güveli gibi futbolcular halen duruyor.bunlardanda kurtulursak çok daha güzel olacak.geçen sezonun kötü izlerini tamamen silmiş oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Turkiye de de bilinen 3 oyuncu alsaydi yaaa...ptt 1.ligde ilk 5 teki takimlarda cok iyi oyuncular vardi...takimda en az 6 iyi yerli topcu lazim kadro icin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (3 yıl önce)
    Bizim memleketin insanı garip gerçekten yönetimin başarısızlığı ortadayken istifa söylemleri seffafliktan uzak bir tutum sergilemesi ve sürekli bu platformda elestirilirken ortalıkta kaybolanlar aradan zaman geçince kulüp oyuncu alınca ortaya çıkıp başkan sen böylesin sen söylesin kusura bakmayın da samimi değilsiniz şunu unutmamak lazım huylu huyundan vazgeçmez saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (3 yıl önce)
    Başkana bela okuyanlar bugün başkanım aşağı başkanım yukarı yapıyor... Bu takım küme düştü. Messi’yi de getirse anlamı yok. Çok çabuk unutuyoruz beyler... Paralar nerden geliyor ? O da ayrı bir konu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vallahi bu takım 3.ligden burayada geldi beyler. Hemen 3.ligide unutmayalım. Siz değilmiydiniz iyi topçular aslında borcuda olsun diyenler. Sizede ne başkan, ne teknik direktör hiçbir şey beğendiremiyoruz. Ben vallahi cesaretinden dolayı Adil GEVREK'İ Tebrik ediyorum, kimseye boyun eğmedi ve yoluna devam etti. Taraftar seninle başkanım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun inşaallah malatyamıza faydalı ve iz bırakanlardan olur, gs kadroda düşünmediği ahmet çalık e.taşdemir gibi gençlerde düşünülmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Budur işte başkanım helal olsun çok isabetli çok nokta transferler ligin tozunu atacağız inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Camiamıza hayırlı olsun.Hamza hoca onu forvet arkası kanatta oynatır.Şimdiden söylüyorum gelecek sezon bu seneki kiralama bedelinin en az 5 katı fiyata gider.İşte birlik beraberlik ruhunun meyveleri yavaş yavaş toplanıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Arkadaşlar bu yıl yapılan transferler iyi transferler, geçen yol yapılan hataların büyük hatalar olduğu gibi. Bu yıl salgın nedeniyle küme düşme kaldırılmasaydı bu profil de ortaya çıkmazdı, başkanı iyi transfer yapmaya kamuoyu zorladı, başkan kümeye giden takımın forvetini Çin’e satan başkan. Ben şahsen başkanı insan olarak çok seviyorum, takımı daha da çok seviyorum, umarım ekonomik dengeler de bozulmadan başarılı işler yapılır. Öyle olursa başkan da desteklenir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin gürler (3 yıl önce)
    Başkanımızı tebrik ediyor malatyaspora hayırlı olsun umarım başarılı olur en önemlisi hamza hocamızın istegi doğrultusunda yapılmıştır
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (3 yıl önce)
    Öncelikle yapılan transferler BÜYÜK MALATYASPOR 'UMUZA hayırlı olsun şunu da belirtmeden geçemeyeceğim nerede o olağan üstü Malatyaspor sevenleri ,belden aşağı sallayıp atıp tutan başkan adayları ,istifa eden Malatyanın önde gelen kanaat önderleri bu transferlerden sonra herhalde dut yiyen bülbül oldular. klavye üzerinde profluk yapan yorumcular neden o olağan düşüncelerinizi yazmıyorsunuz ? yoksa elektriğinizmi kesildi .
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Çok güzel bi kadro kuruluyor ama corona ah be corona :(
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Tetteh hakikaten iyi golcü, yeni malatyaspor alacağı en iyi santraforu aldı.Üstelik sosyal medyada duyduğum kiralama bedeli de gayet düşük geçen sezon aynı oyuncuyu galatasaray istediğinde yaklaşık 6 milyon euro'yu bulan bir ücret ortaya çıkarken bu sene bu oyuncuyu çpk ama çok aşağıda bir bedelle takıma kazandırmak önemli ve değerlidir.Bu transferde emeği geçenlere teşekkürler ediyorum.Benjamin Tetteh'e de şehrimize ve takımımıza hoşgeldin dileklerimi iletiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Empati (3 yıl önce)
    Sayın başkanım transferler için teşekkürler. .Sayin bey beyefendi kelimelerin karşılığını sonuna kadar hakediyosunuz...Naif kişiliğinizle bilginizle süper ligin mütevazi baskanısınız.Sizi elestiren herkes keske sizin gibi vizyonsuz olsa...Asalak gecinmeyi meslek haline getiren zavallılar şimdi nereye kime saldıracak. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayak Yorgan (3 yıl önce)Empati isimli kullanıcı yorumuna
    Başkan gaza gelip çoşmadın inşallah yastık altı paraları mı bu eski satışlardan hem borç var diyorsunuz hem maşallah bir sürü transfer. Şimdi eyidir hoştur ama takım batarsa topçuya mayışı vermezse kimse koşmazda oynamazda
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok büyük bir borç yok diğer takımların borçlar milyarlarla ölçülüyor bizim borç 60 milyoncuk 5 maç fazla kazanılsa biter borç
    0
    0
    Yanıtla
  • Gelecek tepkileri hissedebiliyorum :D
    0
    0
    Yanıtla
  • Akin (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla