SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

YMS ve Sadık Çiftpınar PFDK'ya Sevk Edildi

YMS ve Sadık Çiftpınar PFDK'ya Sevk Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig'den aralarında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un da bulunduğu 3 kulübü ve takım kaptanlarından Sadık Çiftpınar'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, ligin 26. haftasında oynanan karşılaşmalarda yapılan disiplin ihlalleri nedeniyle Fenerbahçe, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ve Göztepe'nin PFDK'ye sevk edildiği belirtildi.

Yeni Malatyaspor ve Sadık Çiftpınar ile ilgili ceza kuruluna sevk açıklaması şöyle:

"ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR Kulübü'nün 19.02.2022 tarihinde oynanan ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR-FRAPORT TAV ANTALYASPOR Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR Kulübü futbolcusu SADIK ÇİFTPINAR'ın aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca ve "hakaretleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 22.02.2022 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

malatyahaber.com- İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Sadık ı yakınen tanıyanlardan birisi olarak, kişiliğine, karekterine, Malatya yı sahiplenmesine, sevmesine asla bir lafımız yok. Sadık ikinci defa Malatyaspor a geldi geleli takımdan olsa gerek iyi niyetle mücadelesine rağmen bir çok maçta, maçın sonucuna direk etki eden hatalar yaptı. Bir süre dinlendirilirse kendisinin ve takımımız için daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Takımın başarısı ya da başarısızlığı bir futbolcuya asla mal edilemez. Sadık ın şansından geldi geleli bir galibiyete hasretiz. Bu başarısızlığın en büyük sebebi zaten belli,kişi yada kişiler aramaya gerek yok.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    inşallah sezon sonuna kadar cezalı olur.. bu adam geldiktten sonra defans allak bullak oldu. walece. geçen sezon hadabeyle ne maçlar çıkardı. hadebe gitti sadık geldi walece bozulduğu gibi defans ta çökttü. futboldan anlamayan yönetici olunca sadık gibi halbur altı oyuncular çok gelirler ve malatya futbolu yerlerde sürünmeye mahkumdur
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Oynamasa daha kardayız göztepe maçını sivas maçını 2. Yarı tüm maçları nerdeyse bu adamın yüzünden kaybettik başkan ortada yok resmen takımı sattı
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Evet maalesef
    %80
    %20
    Yanıtla