SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Cuma Antrenmanı da Olmadı, Yönetim Sessiz!

YMS'de Cuma Antrenmanı da Olmadı, Yönetim Sessiz!
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un Adil Gevrek Başkanlığındaki yönetiminin, her konudaki başarısızlıklarına rağmen görevi bırakmama ısrarı, ortaya çıkan mali sorunları çözememeleri, futbolculara ödeme yapmamaarıyla gelişen durumun son aşamasında, Perşembe günü antrenmana çıkmayan futbolcuların Cuma antrenmanını da boykot ettikleri belirtilirken kulüpten bu konuda hala bir açıklama gelmedi.

Yeni Malatyaspor'da son yıllardaki şeffaf olmayan başarısız yönetime, belirsizliğe ve 3 sezonda bu nedenle yaşanan zorluklara karşın yönetimi bırakmama ısrarını sürdüren Adil gevrek ve yönetiminin, futbolcuların alacaklarının ödenmemesi yüzünden antrenmanı boykot kararıyla yeni bir boyuta ulaştı. 

Cumartesi günü Malatya'da Antalyaspor'la oynanacak maç öncesi Perşembe antrenmanına çıkmayan futbolcular, yönetimden herhangi bir çaba olmayınca, Cuma günü de bu eylemlerini sürdürdüler ve antrenmana çıkmadılar.

Gevrek yönetiminden, futbolcuların iki gündür sürdürdükleri boykota karşın, bu haberin yazıldığı Cuma gecesi 22.45'e kadar herhangi bir açıklama gelmedi.

İki günlük antrenman boykotunun ardından gece tesislerde toplanarak durum değerlendirmesi yapan futbolcuların, Cumartesi günkü maça çıkmaları bekleniyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    İster antrenman yapsınlar isterse yapmasınlar bu saatten sonra başkan olmayan parayı veremez şehirde de bu yönetime kimse parasını vermez kulüp bu duruma düşmeden bizim adimiza şehrimizin vekilleri,valisi,belediye başkanı bir şeyler yaparlar ümidiyle çok bekledik olmadı bu saatten sonra yapılacak bir şeyde kalmadı ,esasında yazacak konuşulacak fazla bir şey de kalmadı tek ricamız bir kulübü batiranlara ibreti alemlik yargı önünde hesap sorulsunki bir daha kimse borçsuz kulübü alıp borç batagina getirmeye cesaret edemesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (2 yıl önce)
    Yönetim yok hükmünde diyelim ki, öyle zaten, sayın futbolcular siz bir varlığınızı hissettirin, Haftalardır puana hasret bıraktınız, hangi yüzle birde antrenman boykotu yapıyorsunuz. Hele bir galibiyet alın, kasaya 3 milyon para girsin de var olanı isteyin.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Demekki galip geldiklerinde bile bu parayı alacaklarından umutlarını kesmişler.Yakında bu filim kopar.Koskoca Malatyaspor ,Adil gevreğin oyuncağı olmuş.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Halo dayı (2 yıl önce)
    Hiç maç almadan para beklemek-istemek...?
    %54
    %46
    Yanıtla
  • huseyin (2 yıl önce)
    artik yonetimi konusmuyorum bile birazda futbolculara sitem edelim arkadaslar gelirler belli mac kazanan, cok izlenen, basarili olan kulupler cok iyi paralar aliyorlar. gelir olunca sorunda olmuyor. mac kazanma, antreman yapma , kazanmak icin kendini yorma eee nasil donecek bu cark? ligde 1 mac kazanan 3 milyon civari para aliyor. ama nerde bizde uretim yok maliyet devasa
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vahap (2 yıl önce)
    Sözde 3 .yılda Avrupa kupalarıydı hedefi adil gevrek in .Takım küme düştü .aaahhaaa ahaha ahaahaa
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Vahap (2 yıl önce)
    Ligin başında 4-5 futbolcu Fransa 2.lig son sıradaki topçu getiripte bu takımdan orta sıralara oynar mantığıyla bakan adil gevrek ve yanındakiler utanmazlar defolup gidin bu takımdan paraları yediniz şimdi topcularin parasinida edemiyorsunuz rezillik diz boyu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Adil gevrek i kim malatyanin başına bela ettiyse yüzü hiç gülmeye
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Bu saatten sonra antrenmana değil maça bile çıkmazsanız inanın hiç umurumuzda değil Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Uğur TÜRKAN (2 yıl önce)
    Editör artık okunmuyor bile yeni malatya haberleri :) :) Rezil bir yönetim,Sorumsuz siyasiler ve gözleri kapalı gerçekleri görmeyen,yada gerçekleri inkar eden bir çoğunluk halk eşittir MALATYA !
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Canercan 44 (2 yıl önce)
    Hangi yönetim ortada yönetimmi var küme Düşmemiz garanti inşallah amatöre kadar düşmez bu takım
    %88
    %12
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Bunlar hangi yüzle daha yöneticilik yapabiliyor pes yani? Hadi kendileri rezil oldu. Yetmedi, Malatya'yı da rezil rüsva ettiler. Keşke pandemi affı çıkmasaydı, takım 2 sene önce küme düşseydi, bu kadar rezil kepaze olmazdık. Sözde yöneticilere tavsiyem Kayseri spor başkanı hanımefendiden yöneticilik dersi alsınlar.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Yönetim yok ki. Ne yönetimi gerçek ten yönetim olsaydı takım bu durumlara düşermiydi. Malatya tüm Türkiye ye rezil olurmuydu. Adil Gevrek kayserispor un o kadın başkan ı Berna Hanım ın yarısı kadar olamadın yazıklar olsun senin gibi Malatya lıya yazıklar olsun.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Selim (2 yıl önce)
    Maça da çıkmasın beyler kendilerini yormasınlar
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Reel (2 yıl önce)
    Malatyamin her işi,devenin kanbur hikayesi gibi, ki zaten bi işimiz plakamiz gibi dört dörtlük olsa sasarim. Ayrıca bu şehir de taraftar yok seyirci çok, velhasıl kelam superligi haketmiyoruz
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Bu şehrin taraftarı da var.Seyircisi de var .Adil gevrek olduğu sürece bedava bile olsa asla maça gitmeyiz.
    %60
    %40
    Yanıtla