SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de İbra Edilmeyen Yönetimden Seçimli Kongreye İptal

YMS'de İbra Edilmeyen Yönetimden Seçimli Kongreye İptal
A- A+ PAYLAŞ

Gerçekleştirilen Mali Genel Kurulda mali tablosu ibra edilmeyen Ahmet Yaman başkanlığındaki Yeni Malatyaspor Yönetimi, 23 Temmuz Pazar günü yapılacak olan Yeni Malatyaspor’un seçimli olağanüstü genel kurulunu iptal etti.

Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yalman tarafından yapılan yazılı basın açıklaması şu şekilde;

“Bizler yönetim kurulu olarak göreve geldiğimizde kulübümüz Yeni Malatyaspor'un içinde bulunduğu tablo kamuoyu tarafından yakinen bilinmektedir. Görev yaptığımız süre içerisinde yönetim kurulu olarak tek bir derdimiz vardı. Ülkemizin en güzide şehirlerinden biri olan Malatya’mızın en önemli değerlerinden biri Yeni Malatyaspor'u hakkettiği yere ulaştırmak oldu.

Göreve geldiğimizde bizden önceki genel kurulda ibra edilen yaklaşık 400 milyon TL. borç ile devraldık. Aradan geçen zamanda harcadığımız emek, enerji ve para düşünüldüğünde 23.07.2023 tarihinde yaklaşık 30 milyon TL. dönemimize ait olan borcun ibra edilmemesinde bazı çıkar gruplarının üzerimize bilinçli ve sistematik bir şekilde gelip itibarsızlaştırma çabalarına fırsat vermemek amacıyla ve Yeni Malatyaspor’umuzun geleceğini emin olan ellerde tutup görevimizin başında kalma kararı aldık. Buna istinaden 24.07.2023 tarihinde yapılacak olan olağanüstü Genel Kurul Toplantısının iptaline karar verilmiştir. Bilgilerinize. Teşekkür ederiz.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Saim (9 ay önce)
    Gevrek başkan seçilmiş kim seçiyor bu adamı buis hiç bir Malatya'nın icina sinmadi birda biz malatyaile ilgili haberleri başka kanalarda öğreniyoruz Malatya haber uyuyo
    %100
    %0
    Yanıtla
  • gulagaci (9 ay önce)
    Malatya ya yazık, ne demek kongre de oylama, ali cengiz oyunlarıyla işlem yapın, ordaki görevlilerde buna göz yumsun, lige katılmayaN bir tek büyükşehir pozundaki MALATYA BU AYIP HEPİMİZE YETER...........
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (9 ay önce)
    Tek kelimeyle yazıklar olsn. Bugün kongredeki manzarayi gördukten sonra bu takima verdigim emege çok üzüldm. Bu takım maglup oldugu zaman 3 gun etkisinden cikamazdik. Simdi kulübu sahiplenenleri gelin de görün Allah için. Adami zorla baskan yap sonra ibra etme. Yerine de 400 milyon borcla ibra edileni tekrar getrmeye calis. Sözün bittigi yer.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (9 ay önce)
    Malatya malatya bulunmaz eşin.400 milyon borç takmış adamı ibra edersin,30 milyon için ibra etmezsin.Bu işin içinde bir bit yeniği var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (9 ay önce)
    Adil gevrek başkandı bütün bu paraları tek başına yemedi aslan payını almış olabilir yanındakı adsız kahramanlarda yargılansın sitem edilsin ve de bilelim kim onlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • uğur tn (9 ay önce)
    Utanmazlığa bakın ya ! 400 milyon borçla kaçan adil gevreği ibra edeceksin ,sadece 1 sezon kalan başkanı ibra etmeyeceksin. Hep dedim malatya sorumsuz ve kötü niyetli insanlanın bol olduğu bir şehir ve bu şehirin hiç bir takımı bu kategorilerde olmamalı. Alınan kararı kınıyor bu karar verenleri lanetliyorum ve allaha havale ediyorum.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Saim (9 ay önce)
    Bu nasıl iş adili ibra ediyorlar bunu ibra etmiyorlar bu ne çeliski bu yanlış insanların yüzünde kulüp bu hale geldi
    %100
    %0
    Yanıtla