SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Mali Genel Kurul Öncesi Divana da Bilgi Verilmemiş

YMS'de Mali Genel Kurul Öncesi Divana da Bilgi Verilmemiş
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’den 1.Lig’e düşen Yeni Malatyaspor’da 2022 yılı yıllık olağan mali genel kuruluna saatler kala Divan Kurulu’na hesaplarla ilgili bilgilendirme yapılmadığı bildirildi.

Süper Lig’de yaşadığı 5 sezonun ardından 2021-2022 sezonunda 20 puanla son sırada yer alarak, bir alt lige düşen Yeni Malatyaspor’da gözler yıllık olağan mali genel kurula çevrildi. Cumartesi günü saat 10.00’da Battalgazi Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilecek olan mali genel kurul öncesi Divan Kurulu’nun hesaplarla ilgili bilgilendirilmediği ortaya çıktı.

Yeni Malatyaspor’da daha önce yapılan yıllık olağan mali genel kurullarda, kulüp Divan Kurulu’na bir hafta öncesinden hesap dökümlerini ulaştırırken, bu hesaplar üzerinde yönetim kurulu ile Divan Kurulu üyeleri bir araya gelerek istişarelerde bulunuyordu. Bu yıl yapılacak olan mali genel kurula saatler kalmasına karşın kulüp tarafından Divan Kurulu’na hesaplarla ilgili bir bilgi verilmemesi kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu.

Ayrıca, geçmiş yıllarda mali genel kurul öncesi kulüp başkanı Adil Gevrek, Divan Kurulu ile bir araya gelerek, hesaplarla ilgili bilgi verirken, bu mali genel kurul öncesi bu bilgilendirmenin de yapılmadığı bildirildi.

iha- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: YMS'nin geçen yıl yapılan mali genel kurulundan..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • cumali (1 yıl önce)
    Şu yönetim kurulunda kimler var.Öğrenmek istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Minareyi çalan.Kılıfı hazırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezai (1 yıl önce)
    Hersene şampiyonluğa oynayan,dünyaca ünlü oyuncuları getiren 100 yıllık klüp F.bahçe nin borcu 2 milyar 100 milyon,Şüper lige çıktığı günden beri ligin en vasat kadrosunu kuran (Mahkemelik Futbolcu alacakları ile)Y.Malatyasporun borcu 500 trilyon.Yani F.bahçenin dörtte biri .Ne para değilmi? Vah sahipsiz Malatya.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    355 Milyon batak borç nasıl ibra edilmiş. Bu borcu o zaman ibra edenler ödemeli. Nerede bunun hesabını soracak yargı. Ortada klübü 355 milyon borca batırmış bir yönetim var. Bu paralar milletin parası. Bunun hesabını soracak bir yargı yok mu bu memlektte. Bu borçların hesabı sorulmadığı sürece hiç bir spor klübü istikrara kavuşmaz iflas eder. Benim görüşüm bu konu yargıya intikal ettirilmeli, bu borcu ibra edenler ödemelidir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Eni boyu bir insan (1 yıl önce)
    Şimdiye kadar neyi doğru yaptılar ki.İbra da ettiler.Bir de balondan haber saliyorlar.Birkactane futbolcuya talip var diye.Sallayan sallayana bu nasıl klüp yahu.Neyse ki efsane Malatyaspor geri gelecek bir kaç seneye.Yeni Malatyaspor ve yeni malatyasporun yönetim taraftar futbolcu artık aklına ne geliyorsa inandırıcılığı kalmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (1 yıl önce)
    4 kişi hariç bütün yönetim ve delegeler ibra için evet oyu kullandı. Memleket ve malatyaliliktan bahsettiler. Denetim kurulu ndan adam çıktı , bize hiç rapor gönderilmedi dediği halde ibra edildi. Varmı böyle rezalet. Bu memlekette benim paramı , vergi elektrik su vs. Yoluyla yeni Malatyaspor a aktaracaksin. Sonra da kalkıp ibra edeceksiniz. O 4 adam dışında kongre de olan herkes memleket düşmanıdır. Yalakadir. Onursuzdur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Rezalet,kepazelik adına ne derseniz deyin.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)
    16 yıl süper ligde olan malatyamizin kabul edelim ki arguvan dışında profesyonel liglerde mücadele eden başka takımı kalmadi bu saatten sonra yeni Malatyasporun sonu önceden ligde oynayan efsane Malatyaspor, Eskişehir,mersin,ordu,van,Diyarbakır,akhisar,kocaeli,Samsun,Elazığ,k.maras, Karabük, Balıkesir Bursa vb takımlar gibi olacaktır kulüpleri batıranlardan hesap sorulmadigi müddetçe bu kısır döngü devam edip gidecektir.rahmetli soykan,sayın Mehmet Yaşar çerçi gibi fedakâr insanlar yıllarını vererek takımı lige çıkaracak birileri gelip takımın kapısına kilit vuracaktir,bizi son defa lige çıkaran sayın Çakır'ın emeğine saygı duymakla birlikte,en azından mevcut başkandan desteğini çekmediği için bugünlere gelmemizde payı olduğuna inanıyorum.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bu saatten sonra divana haber verse ne olur vermese ne olur .
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (1 yıl önce)
    yine yeniden yazıyorum Adil gevrek koca İstanbul sana dar gelsin,..
    %100
    %0
    Yanıtla