SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

YMS'den Deprem Sonrası 13 Futbolcu Ayrıldı

YMS'den Deprem Sonrası 13 Futbolcu Ayrıldı
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Spor Toto 1. Lig'den çekilme kararı alan Yeni Malatyaspor'da 9 futbolcu kiralık olarak, bir oyuncu da bonservisiyle başka takımlara transfer oldu. Kulüp, Aly Malle'nin Eyüpspor kulübüne bonservisiyle verildiğini açıkladı. 3 futbolcu ise sözleşmelerini feshederek kulüpten ayrıldı, böylece deprem felaketi sonrası kulüpten ayrılan futbolcu sayısı 13'e ulaştı.

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, yaşanılan deprem felaketi sonrası ligden çekilme kararının ardından futbolcuların transfer gelişmeleri hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Cengizhan Akgün'ün Kocaelispor'a, Ogün Özçiçek'in Çaykur Rizespor'a, Burak Kavlak'ın Esenler Erokspor'a, Atakan Müjde'nin Pendikspor'a, Nuri Fatih Aydın'ın Karşıyaka'ya, Mert Miraç Altıntaş'ın Kuşadasıspor'a, Berat Yaman'ın Şanlıurfaspor'a, Philip Awuku'nun Tuzlaspor'a ve Haqi Osman'ın Çaykur Rizespor'a kiralandığı belirtildi.

Ally Malle'nin de sonraki satıştan yüzde 50 pay sahibi olacak şekilde bonservisiyle Eyüpspor'a transfer olduğu kaydedildi.

Kiralık olarak takımdan ayrılan futbolculara başarı ve en kısa sürede tekrar bir arada olmak dileğinde bulunuldu.

Bu arada; Yeni Malatyaspor'un futbolcularından Yakup Alkan, Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül de alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmelerini tek taraflı feshedip kulüpten ayrılmışlardı.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Zaten bu klüp daha adam olmaz. Sıfırdan başlanır seneye ancak çok büyük paralar gerekir. Bu maliyetin altına da kimse girmek istemez. Adil Gevrek ve adamları uzak dursun yeter.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Aly male kaça satıldı neden açıklanmıyor? Bu oyuncu satıldıysa neden Arda ve Doğukan gibi iki tane önemli oyuncunun parası verilmedi bu oyuncuların ellerini kollarını sallayarak kulüpten ayrılmasına göz yamuldu? Artık bu tarz yönetici istemiyoruz yeter artık bıktık be. Efendim vefasızlık ettiler tamam doğru ancak siz yöneticisinin bunlara bu fırsatı vermeyeceksiniz. Aly male satıldı Doğukan ve Arda Tetteh gibi elini kolunu sallayarak gitti zaten oyuncu alma şansınız yok seneye sol bek ve kanat oyuncularımız kim size yazıklar olsun. Zaten doğru bir iş varsa onu da Vali ve belediye yapmış siz ne yaptınız.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Sırasımı şimdi. Sehirde tas ustunde tas kalmamış Şehri 350.000 kişi terk etmiş. Milletin evi yikilmis. Kafamiz dagilsin diye haberlere bakıyoruz. Senin yaptığın yoruma bak.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Mert senin gibilar sayifayi kirletmaktan başka bir İsa yaramiyor dürüst yorumlar sizi kızdırıyor sizinki yalan dolan iftira olacak ben MS luyu tebrik ediyoru zevkla okudum birdaha okudum altına imzamı atarim
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Saygı duyuyorum. Ama sırasını şimdi diye yazdım Şehrin gerçek sahipleri evleri ya yıkıldı yada ağır hasarlı. Yine yazıyorum şehrin gerçek sahipleri malatya yi terk etti. Bizler 1 gün sonrasını düşünemiyoruz. Evet gerçekten çok güzel yazmış. Bende defalarca okudum. Ama şimdi sırası değil abim. Hesap sorulacak o kadar çok şey var ki enkazlar 43.000 insan vefat etmiş onun hesabı mi yoksa ally malle nin hesabımı sorulacak. Sizin için hangisi önemli bilmiyorum ama benim için gerçekten 43.000 insanın hesabı daha kıymetli. Umarım anlatabilmisimdir.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Tabiki seninanlatiklarin daha önemli fakat o ayrı o ayrı o adam başka bir konu yorumlamış onun Cavani odeyil eyer yanlışım varsa ozurdilerim
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Rica ederim Ben depremi yaşayan biri olarak Allah hoc bir millete, devlete ve insanlık alanine bir daha vermesin. Insallah yeni sezonda malatyaspor her zamanki gibi trübünde keyifli bir şekilde destekleriz. Selam ve dua ile.
    %100
    %0
    Yanıtla