SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Antalya Kampı, Vural Yönetiminde Başladı

Antalya Kampı, Vural Yönetiminde Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Ligde ilk yarının sona ermesinin ardından, futbolcu ödemelerini yapamadığı için futbolcuların sözleşmelerinin bedelsiz fesh olması tehlikesiyle karşı karşıya kalan, kriz döneminde Hacı Ahmet Yaman başkanlığındaki yönetimle irtibat kuramadığı için görevi bırakan Hasan Özer'in yerine Yeni Malatyaspor'un teknik direktörlük görevine getirilen Yılmaz Vural, 2. yarı hazırlıkları için Antalya kampında takımın başına geçti.

Valilik ve belediyenin maddi destek sözüyle futbolcu alacaklarına ilişkin krizi şimdilik donduran Yeni Malatyaspor'da, 2. yarı hazırlıkları için Antalya kampı planlanmıştı. Ancak önceden planlandığı gibi kamp Hasan Özer'in değil, yeni teknik direktör Yılmaz Vural'ın yönetiminde 2 Ocak Pazartesi günü başladı. Antalya Swandor Hotels& Resorts Topkapi Palace'de toplanan futbolcularla tanışan Yılmaz Vural, zorlu bir mücadele dönemi yaşayacaklarını belirterek, hep beraber sıkıntılı dönemi atlatmayı hedeflediklerini bildirdi.

Tanışmanın ardından futbolcular, Teknik Direktör Vural yönetiminde ilk çalışmayı yaptılar.

Yeni Malatyaspor'un Antalya kampı 12 Ocak'ta sona erecek ve takım Malatya'ya dönerek, 15 Ocak'ta Bodrumspor'la sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürecek.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • malatyalı mücadele (1 yıl önce)
    valilik ve belediye neden batık bir kulube yardım etmek zorunda ? neden bu işe söz veriyorlar. malatyamızın hiç derdi kalmadı da tek derdimiz futbolmus gibi. çiftçi gariban ögrenci gençler vb bunlar bitti bir de futbol kulubu kaldı 5 kurus hak etmiyolar malatyayı futbol alanında rezil rüsva eden bir takıma 5 kurus verilmez..
    %75
    %25
    Yanıtla
  • selami (1 yıl önce)
    türkiyede özel sektöre devletin devletin işlerine de özel sektörün burnunu sokması vak'ayı adiyyedendir. beeledeiyeler sanatçılara milyonlar vererek konserler ,ülkenin bir kültür bakanlığı varken milyonluk kültür merkezleri (tekirdağ ve ilçeleri ) milli eğitim bakanlığı varken!!! belediyelerin okul yaptırması (tekirdağ )spor bakanlığı varken kulüpler belediyelerin sahip çıkmak zorunda kalması vahim .herkes kendi işini yapsa ülkem daha hızlı kalkınacak ama ....umarım
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Safa (1 yıl önce)
    Anlam veremiyorum futbolcu alacakları ödenmekte zorlanılıyor fakat kampa Antalyanın en lüks oteline gidiliyor. Mücadeleniz de samimiyseniz Malatya da kampa girseydiniz ve giderleri kısıp futbolcu alacaklarını ödeseydiniz. Vali yada belediye başkanı da destek veriyorsa yine verseydi fakat en azından Malatya nın yetimine fakirine daha çok ödenek kalırdı. Bizler Yeni Malatyaspor a gönül veren taraftarlarız fakat bu yapılan yanlış strateji yada kriz yönetimi sizlere olan güvenimizi boşa çıkarıyor.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    daha birsürü köyün yolu, suyu yok. belediye valilik öncelikle oralara yatırım yapsın. 10-15 kişi lüks hayat yaşayacak diye milyonları boşa harcamasınlarda. yazık günah.
    %56
    %44
    Yanıtla