SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Sumudica ve Tuna Gündemde

0
Güncellendi - 2021-10-08 15:55:42
YMS'de Sumudica ve Tuna Gündemde
A- A+ PAYLAŞ

İrfan Buz'un görevden ayrılmasından sonra, teknik direktörlük için arayışlarını sürdüren Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un, bu görev için düşündüğü Çağdaş Atan'la yapılan görüşmelerde olumlu sonuç çıkmadığı bildirildi.

Yeni Malatyaspor'un Marius Sumudica ve Tamer Tuna ile görüşmeye başladığı, Sumudica olasılığının ağırlıkta olduğu öğrenildi.

Bu arada, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, teknik direktör konusunu çözmek için görüşmelerin devam ettiğini, şu anda anlaştıkları bir isim olmadığını, anlaşma yaptıkları takdirde bunun kulübün resmi sosyal medya hesaplarından duyurulacağını, bunun dışındaki haberlere itibar edilmemesini söyledi.

Mehmet GÖRESİYE- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Yönetim Hakan hocayı düşünsün. Yine ne iyisi kendi hocamız.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Sn yorumcuların düşüncelerine saygı duyuyorum.Ancak,bu kulübü 7 yıldır yöneten başkan, ödeme konusunda sıkıntılı olsaydı, bu takıma ne Adem ne Ertac nede Sadık geri donmezdi.Super lig'in bir çok takımında belki 2-3 tanesi hariç bizden daha kötü olanlar var.Ama biz daha çok yaygara yapıyoruz. Elini taşın altına koyacak düzgün, dürüst bir aday varsa çıksın destekleyelim.Yoksada mevcut koşullarda takimimiza en iyi desteği her şartta vermek durumundayiz.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Keşke tamer hoca gelse.En mantıklısı şu dönemde tamer hoca olur gibime geliyor.! Sumudica paragöz bir adam malum yeni malatyaspor'da bitmeyen bir maddi kriz var,paralar zamanınd aödenmiyor çoğu zaman ve sumidaca'da para göz bir adam.Gazişehir gibi ekonomik açıdan iyi durumda olan bir kulüpte bile sorun çıkardı inşallah gelmez.Tamer tuna mantıklı ama dediğim gibi ama bu yönetim yapısı olduğu sürece bu takımın düzlüğe çıkması hayalden başka bir şey değil.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Bu yönetime güvenip de kimse gelmez, en mantıklısı Malatyamızın çocuğu Hakan hocayla yola devam edilmelidir.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Sumidica ile anlaşıldı.Bu gece Malatya da olacak.Hayırlı olsun diyelim.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Morinho bile gelse oooo laaaa maaazzzz... Sorunun çözümü başkanın kendisinin bu takımdan elini çekmesi, Sayın Valimizin başkanlığında her kesimden oluşacak şeffaf bir yönetim olması lazım, o zaman herkes burada çalışmak ister ve de başarılı olur.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Çok doğru başkan güven kaybetmiş ,bundan sonra görevi bırakması gerekir, kendisine hizmetleri için teşekkür ederiz.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Kim gelir bu takımın başına ,önüne kadroyu alıp bakıyor,gelse ne yapacak en geç devre arası gider ,beni üzen iki oyuncuya sesleniyorum Semih ve sadık lütfen iyi çalışıp kendinize iyi bakıniz sizden haklı olarak beklentimiz çok diyorum.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Zaman azaldi yilmaz vurali getirin takima ceki duzen verir yerli hocayi secin
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Kim gelmek isterki, Gelen geleceğini riske atmaz
    %0
    %100
    Yanıtla
  • 44 malatya 44 (2 yıl önce)
    Sumudica geldi hayırlı olsun diyelim hiç bir yerde başarılı olamadı iki ay dayanırsa iyi
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Maddi sıkıntılar başlarsa ki başlamaması mümkün değil bırakır gider.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (2 yıl önce)
    Çoook kıymetli Başkanımız T.D. Ne gerek var nasıl olsa 5-10 hafta sonra onuda kovarsın en iyisi gel takımıda sen çalıştır Ülkeniz bir hem Başkan hemde Teknik direktörü görsün şanın şöhretin ülke dışınadada duyulur boşu boşuna hocalara para harcama benim nacizane düşüncem. Saygılarımla. ???
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Denizli Kombi (2 yıl önce)
    Ödeme parasal sıkıntılar yaşanıyorsa ki yaşanıyor gibi hoca bulmak zor olacak...
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Cengiz ankara (2 yıl önce)
    Adil başkan bu takımın başında oldugu süreçte iyi hoca gelmez
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ömer (2 yıl önce)
    Kimse gelmek istemedi sanırım.Gelmek isteyen ve görüşenlerde transfer sözü isteyince Başkan sıkıştı.Bu andan sonra da Türkiye ye gelmek te can atan Sumudıca ya yöneldiler,çünkü kimse kalmadı ve gelmek istemiyorlar.Yöneticiler,futbolcular kendi aralarında konuştukları gibi teknik adamlarda birbirleri ile fikir alışverişinde bulunuyorlar.Adil başkanın yaptıkları ortada ve bir giden diğerine anlattığı için herkes bu takıma ve yönetime gardını alarak görüşmeye geliyor.Artık bu alanda da tıkandığı için çareyi patavatsız,lafını sözünü bilmeyen,saygısız bi teknik adama takımı bıraktı.Oyunu oynayan futbolcular ,bakalım ne kadar başarılı olacak.Belki de iyi sonuçlar alacak ve işimize yarayacak.Ancak şu bi gerçekki elinde ki kadro ortada.Yine söylüyorum,süper lige çıktığımız günden beri tarnsfer de bomba patlattı mı yada iyi bi kadro kurabildi mi.Hep eksik hep eksik.Satılan oyuncuların yerini hiç doldurmadı.Tıpkı bu sene de olduğu gibi.Hadebe nin yeri hala boş......Oyuncu para yı alınca oynar.Vermezsen o hoca ne yapsın,bu hoca ne yapsın.Allah taraftara sabırlar versin....
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyyupk (2 yıl önce)
    Sumudika en iyi tercih bize deli dolu adam lazım o olmassa yılmaz hoca hırs eksik bunlar tam bize göre adil başkanıda düzeltirler
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Madem hocayı gönderecektiniz anlastiginiz bir hoca olmalıydı...Milli ara bitecek biz teknik direktör bulamadık...bu nasıl takım yönetmek anlayamadık...anlayamayacagizda...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bu şartlar altında kimse gelmek istemez.İrfan buz takımı enkaza çevirip gitti.
    0
    0
    Yanıtla