SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Mali Genel Kurulu Mahkemelik Oldu

YMS'nin Mali Genel Kurulu Mahkemelik Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Divan Kurulu Üyesi Mikail Pelit, 4 Haziran tarihinde yapılan Yeni Malatyaspor Mali Genel Kurulu'nun iptali için Asliye Hukuk Mahkemesi’ne dava açtı.

Divan Kurulu Üyesi Mikail Pelit, kongrede yaşanan hukuksuzluklar nedeniyle mahkemeye gidildiğini, en doğru kararın mahkeme tarafından verileceğine inandığını söyledi. Pelit, “Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor’un hiçbir kurulunu ve yönetimini ciddiye almadı. Yaptığı hatalar nedeniyle Yeni Malatyaspor büyük kayıplara uğradı. Kongrede yaşanan hukuksuzluğun tespit ve tescilini istiyorum. Bu nedenle dava açtım. Yeni Malatyaspor’u bu duruma düşürenler, bu şehre hesap vermelidirler” dedi.

Mikail Pelit ayrıca Adil Gevrek ve Yönetim Kurulu üyelerinin 26 Haziran’da yapılacak olan seçimli Olağan Genel Kurulu'nda aday olmamaları için tedbir kararı verilmesini de istedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Artık Malatya ile ilgili bir spor klübünde asla İstanbuldan yayın yapanlar yer almamalı.İstanbuldan yönetilen Malatyasporun akibeti hep aynı.Bundan sonra da aynı olacaktır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (1 yıl önce)
    sonsuza kadar adil gevrek İstanbul sana dar gelsin diyeceğim,,
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ksad44 (1 yıl önce)
    Yargi versin hukmunu, 3 milyon insanin uzuntusunun nedeni neyse ortaya ciksin ve suclular cezasini ceksin.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (1 yıl önce)
    Mikail Kardeşimi kutluyorum...Malatyasporun haklarını aramak, alicenaplıktır. Kulübe başkan olmayı bilenler hesap vermesini de bilmelidir. Biz iyi gün dostu değiliz kötü günde de Malatyasporun yanındayız. Şeffaf olmayan bir yönetim kendini ibra için kendi muhasebesini yapıp ortaya koyduğu borç alacak dengesi çıkardığı bilanço ne kadar tatminkardı. Adil Gevrek 2 yıl önce başkanlığı bıraksa idi. Efsane Başkan olarak anılacaktı. Malatyaspor da bu duruma düşmeyecekti. Malatyasporun asıl sorumlusu hesap vermeli...
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Kernekli (1 yıl önce)
    9 yaşında oğlum var, Malatya formasıyla yatar kalkar okula gider. Benden çok sever. O son 5-0’lık fener maçından sonra hastalandı. Gözleri kan çanağına döndü ağlamaktan. Ben toplantıyı yotobe’den izledim, herkes bi gamsız, bi kayıtsız. Arada gülüşenler bilene vardı. Sanki yabancı takım düşmüş. Yav ayıptır, hangi devlet dairesine gidin Atatürk’ten sonra Malatyasporu asmışlar. Hangi esnafa gidin tezgahında duvarında Malatya. Bu takımı 9 yaşındaki çocuk kadar sevmediz :(
    %96
    %4
    Yanıtla
  • şu zamana kadar okuduğum en güzel en özel yorumlardan birisi teşekkür ederim .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Malatya lı bir yazar yazmış ona katılıyorum. Yazar derki efsane malatyaspor nasıl haşim karadağ hikmet tanriverdi kavgasına feda edildi bu da aynısı yok mahkemeye vermiş de. Diğerinde bir şey çıktımı ki bur da da ciksin
    %16
    %84
    Yanıtla
  • Hikmet Tanrıverdi dönemini ve yönetimini bu yönetimle kıyaslamış olman futboldan ve işletmeden 1 gram bihaber olduğunu gösteriyor. Kulaktan dolma, youtube profösörlüğü yapmayın Allah aşkına. Bizzat tanıyın sonra okuyun sonra sağlıklı yorumlar yapın...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Genel Kuruldan önce ERTV de katıldığı programda 'Adil Gevrek'i İbra Etmek Malatya'ya İhanettir' diyen MHP Milletvekili Fendoğlu Yeni Malatyaspor’un kongre üyesi olmasına rağmen kongreye katılmayarak ERTV konuştuklarının hepsini boşa çıkarmıştır. Keşke kongreye katılıp ibra etmiyorum diye oy kullansaydı . Yada eğer buna gücü yoksa o sözleri etmeyeydi eyiydi
    %82
    %18
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Hesabı nı mutlaka soran biri olur ALLAH büyüktür
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Volkan (1 yıl önce)
    İşte budur yapılacak olan aklımızda soru işaretleri kalmasın neyin ne olduğunu bilelim yüce mahkeme verir karari
    %95
    %5
    Yanıtla
  • seyfettin atay (1 yıl önce)
    bu yapılan kongrede delegeler dürüst ve adil davranmadığı için duyarlığından dolayı mahkemeye veren arkadaşa teşekkür ederim. Adil Gevrek'in arkasındaki siyasi güç bugünkü iktidarın malatya temsilcileride bazıları işin arkasındaki kirli yüzleridir. İnşallah Makeme de gereğini yapıp n hesap sorar.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ruhi (1 yıl önce)
    Bir sonuç alınacağını pek düşünmüyorum. Ama çok doğru bir girişim enazından mahkemenin vereceği karar kamu vicdanı yönüyle tatminkâr olur.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • bilirkisi (1 yıl önce)
    Helal olsun bir babayigit cikti sonunda.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Suphi (1 yıl önce)
    helal olsun.Varol.Sağol.Umarım gerçek Malatyalılar mikail beye destek çıkarlar.
    %89
    %11
    Yanıtla