SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Böyle Takımın Hocası Olmak Kolay Değil'

'Böyle Takımın Hocası Olmak Kolay Değil'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, takımda maaş alamayan oyuncuların olduğunu söyleyerek, “Takımın içindeki problemleri yönetimin çözmesini bekliyoruz. Uzun zamandır maaş almayan oyuncularımız var. Böyle bir takımın hocası olmak kolay değil” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük’e 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Normal bir maç olduğunu söyleyen Sumudica, “Bir takım hiçbir problemi olmayan diğer takım da kümede kalma mücadelesi veren takımın mücadelesi oldu. İki farklı devre oynadık. İlk yarı iyi olduğumuzu söyleyemem ama ikinci yarı oyunu kontrol ettik. 6 tane transfer getirdik bonservisi olmayan. Bunlar serbest oyunculardı. 6 oyuncu gelirken 3 oyuncuyu kaybettik. İkisi stoper onlar gitti. Tetteh’i kaybettik. Sakatlandı, bizle beraber değil. Bunlar olurken puan almak kolay değil” şeklinde konuştu.

“Maaş alamayan oyuncularımız var”
Takımın içinde yönetimsel problemler olduğunu vurgulayan deneyimli teknik adam, “Ayrıca takım içinde de problemler var. Bu problem hakkında konuşmak istemiyorum. Bu tabii yönetimsel bir problem. Onlar bu problemi çözmeliler, ben bu takımın hocasıyım. Oyuncularımı motive etmeye çalışıyorum. Bugün takımım sahada motivasyonu göstermeye çalıştı. Eve döndüğünüzde eşinizle iyi bir ilişkiniz yoksa bu da iyi sonuç getirmez. Takımın içindeki problemleri yönetimin çözmesini bekliyoruz. Uzun zamandır maaş almayan oyuncularımız var. Böyle bir takımın hocası olmak kolay değil. Benim durumumu da bilmeli. Herkes Sumudica, Sumudica diye üstüme geliyor. Benim işim de zor. Başkan elinden gelen her şeyi yapıyor. 20 yıllık kariyerimde böyle dramatik durum hiç görmedim” ifadelerini kullandı.

İstanbul, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • baba (2 yıl önce)
    Önce Malatya ili, bu siyasilerini hakediyor. Bu belediye başkanlarını hakediyor, bu taraftarcıkları ve Adil i hakediyor.Malatya ya uyan seviye 3. ligdir. Ama bu yeni Malatya değil, bu da eskisi gibi direkt amatöre gider, bu şehrin çapı bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Gerçek 44 gercek bir Malatyalı başkan gelsin de bir görün bu takım neler yapar inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • İhk (2 yıl önce)
    Bu takımı morinho bile kurtaramaz demedi bu sefer.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • huseyin (2 yıl önce)
    neyi kolay degil ya sanki zor sartlarda mac kazaniyo. gelen vurdu giden vurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Neden geldin begenmiyorsan istifa et git insanlari uyutma her macta mazeret bahane yeter artik
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Hocam böyle saça böyle tarak, böyle başkana böyle hoca ,başka bir takımda bu açıklamaların yüzde birini yapsan o gün aynı saatte o takımdan biletin kesilirdi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Böyle bir takımda deli yaşar bile hocalık yapardı.Mercedes kadir Avrupa kupalarına götürürdü.sumudica efendi geldiğinden beri takım oyununa zerre kadar katkı verdiğini düşünüyormusun acaba.halen kovunda tazminatımı alıp gideyim modunda bekliyorsun.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Vallahi Hikmet Tanrıverdi başkanı arar olduk o günlerde hikmet başkan Haluk Ulusoy la ters düştü ve hatırlıyorum hakemler resmen malatyasporu kıyım kıyım kıydılar bütün bunlara rağmen o yılki Denizli Fenerbahçe maçı maç gibi oynansa Malatya ligde kalır Fenerbahçe şampiyon olurdu Denizli'de maç 20 dakika geç bitiyor sahaya atılanlarla maç belki 15 kez kesiliyor yeniden başlıyor olması gereken o maçın tatil edilmesiydi maçın hakemi Selçuk Dereli şimdi adaletten bahsediyor o günkü hocamız rahmetli Ümit Kayıhan sahada göz yaşları sel olmuş akıyor nur içinde yat hocam bu hoca ise geldi geleli 2 maç kazanmış cek caklarla bizi avutuyor
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Mayıs 17 başkan,hoca ve oyuncular Orduzu tesislerinden çantalarını alır giderler alacağı olanlar federasyona başvururlar transfer yasağı gelir gelirlere temlik konur süper ligde iken bir tane Malatyalı oyuncu oynatmayanlar aniden ilk onbir kurmak için Malatyalı oyunculara sarılırlar para varken selam vermedikleri Malatyalı bir hocamıza takımı teslim ederler para Varken sus pus olan taraftarlar ateşten gömlek giyen Malatyalı hoca ve oyunculara tribünlerden ağza alınmayacak hakaretler yagdirirlar tabi o gün ateşten gömlek giyen gerçek baskanda bunlardan nasibine düşeni alır.iste yukardaki senaryoyu bu gözler kaç defa gördü ,malatyasporumuz maalesef bazı yıllarda birilerinin rant kapısı olmuştur,olması gereken yönetimlerde belediye ve valilikten insanlar olmalı olup bitenler sürekli kontrol altında bulunmalıdır.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • İşte bu durumda da o malatyalı teknik adamlar,futbolcular vs.vs çağırdıkları zaman loşup hemen gelmeyecekler ! Zaten çağırıldıkları zaman hemen geldikleri için değerini düşürür insan.Ayrıca söylediklerine katılıyor altına imzamı atıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Adam haklı sonuna kadar. Tetteh gibi forvetten faydalanamadik..bu takıma sahip çıkılırsa düşmez. Bütün maçları bir sıfır gibi skorla kaybettik. Kötü oynamadık oynamıyoruz zaten. Sadece forvet ve on numara eksik bizde. Çok yazık oluyor Anadolu takımına Ağbaba hariç kimse sahip çıkmıyor. Hakemler in yaptıları ortada. İki gün kaldı lütfen gulerme gibi on numara ve forvet alın bu takım düşmez. Çünkü yenildği maçlara bakın hep kıl payı. Çok yazık oluyor. Hak etmedi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kayısı_Kentli (2 yıl önce)
    1998-1999 sezonunda çok daha zor durumda olan malatyaspor'u Nihat Balan kurtarmıştı. Daha 15 hafta var. Nihat Hoca göreve gelirse 8 maç alır takımı kurtarır.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Bu mağlubiyetle maalesef matematiksel olarak düşmesekte düştük artık arkadaşlar. Ben takım için en umutlu insanlardan biriydim ancak gerçek şu ki kalan 15 maçın 10 unu kazanırsak 46 puan yapıyor ligde kalma barajı bu şekilde olur gibi ve buda mümkün değil zaten 10 galibiyeti bırak bu takım 1 galibiyet almadan düşecek gibi. 10 yıl bu takım Süper Lig göremez buda adil gevrek kadar bu yaşananlara gözlerini kapatan Selahattin Gürkan'a, diğer belediyelere , iş adamlarına ve kim olduğunu bile duymadığımız sözde Malatya milletvekillerine yazar bu iş burda bitmiştir geçmiş olsun.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Tamam (2 yıl önce)
    Tamam hoca para alamıyorlarsa 2 haftadır Antalya’da ne yapıyorsunuz yenilince konuşuyorsun kamuoyuna çıkaydın konuşaydın yenileceğini bilirdik yada oynayın kazanın adil efendiye kazanma parasını futbolculara ver yavrum diyeydin ve takımı senin 4 4 2 oynatıp gol atman lazımm yani 4 5 1 ney nasıl gol Atacan 5 te 1 sana gol atacak adam yokk defanstan da gol atacak kabiliyetli adamda yok yeter beceremeyen bırakır gider zaten takımı maddi manevi bitirdiniz….
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet123456erg@gmail.com (2 yıl önce)
    Tam masal cı milletin aklı ile oynuyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ForzaMalatya malatya (2 yıl önce)
    Bazı arkadaşlar Adil gitsin de ne olursa olsun modundalar. Yav arkadaşlar adam biri çıksın oyuncuların parasını ödesin takımın anahtarını vereyim diyor daha ne desin. Kimse gelmeden adam nasıl bıraksın. Sonra kaçtı gitti demezler mi
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Hangi dünyada yaşıyorsun sen? Daha 1 ay olmadı iş adamı Cengiz Günaydın takımı bana devredin ligde tutarım diye açıklama yaptı, senin başkanın Adil duymazlıktan gelmedi mi? Cengiz Günaydın, enkaz halindeki takımı istedi yine vermedi senin başkanın niye acaba?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şimdiye kadar hesaplarını kimseye söyleme sen hesap yapmayı bilmiyormusun işine gelmiyorsa bırakaydınız…Adama bırak biz alalım diyorlar bırakmıyor borçsuz takımı batırıyor sonrada futbolcuların parasını veremiyor sizde çıkmış para versinler kim verir millet aptalmı borç çoğalmadan bırakaydı bunların akıl hocası çoktur alacağım var ayağına bırakmazlar taki batana kadar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakkı (2 yıl önce)
    Sayın Şavata ile tüzük değiştiren tek başkan olarak devam etmek isteyen, kimseye hesap vermeyen, transfer paraları ne oldu açıklamayan, iş adamı yada siyasetçilere bile hesap vermeyen, herkesi küstüren soğutan, vasat sayılacak bonservissiz futbolcuları toplayan, geçen seneden ders aldık dedikten sonra üstüne ekleyerek hatalara yanlışa devam eden, iğneyi bile kendine batıramayıp hatasını göremeyip destek olmuyor kimse diyecek kadar kendini düşünen, hakeme hatta kendi taraftarına saldıran, Malatyayı değil kendini düşünen bir başkanımız olan Adil Gevrek bey olduğu müddetçe imkansız ligde kalalım yada seri yakalayalım.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Sayın Naci şavata yerel bir televizyonda ne güzel anlatıyordu öyle bir tüzük yaptikki bir daha başkanlar kulübü borç batağına batiramayacaklar yeni Malatya malatyasporun durumuna düşmeyecek ,divan kurulu tüzüğe koydukki başkanlar divana hesap verecekler yerel televizyonlardan rica ediyorum lütfen o soylesinizi arşivinizden bulunuz ve tekrar yayınlayınız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Ne başkanmış be memleketini rezil eden kişiymiş tabi hoca bir çeşit futbolcular para için çalışan kişiler para varsa oynarlar yoksa oynamazlar tölerans bile olamaz çünkü para herşeyden önemli geçmiş olsun bir malatya serüveni daha bitiyor…..
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hiç mi Malatya yı seven bir işadamimiz yok yazıklar olsun. Bundan sonra kimse Malatya ya hizmet ediyoruz palavraları atmasın asla inanmam. Tek eğlencemiz olan Malatya sporumuz göz göre göre kümeye düşürülüyor kimse de ses yok. Yok mu bir babayiğit ortaya çıksın ömür billahi kahraman olarak analım
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Adam kimseye bırakmıyor kimseyi dinlemiyor geçen Başkan adayı vardı bıraksın hemen sahip çıkalım dedi yine bırakmadı adil bey ve yandaşları Malatya’yı rezil etmek ve takımı düşürmek için elinden geleni ardına koymuyor şimdi Malatya’nın süperlige veda etme zamanı geldi bunlarla daha hiçbirşey olmaz takım düşerse hepiniz gidin!!!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Teknik direktör falan değil bu sürekli bahaneler üretiyor bu durumda olmazdık böyle şovmen değilde işi bilen bir teknik direktör olsaydı artı böyle takımın hocası olmak kolay değil diye diye takımı düşürdü
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Başkan hiç konuşmaz,hoca sizin çeneniz kapanmaz tam birbirinizi bulmuşsunuz tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, şurada Mayıs ayına ne kaldı her ikinizdende kurtulacağız ama elimizde amatöre gidecek borç batağında bir takım kalacak.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • hamdi (2 yıl önce)
    Gazeteciye saldırı olayında gördükki sözde bir taraftar derneği işin içine girmiş, ortalığı karıştırmak için parayla tutulan adamların barınağı olmuş. Bir taraftar grubu da çıkıp bir açıklama yapmadı. Bu taraftarlarla mı bu kulüp ayakta kalacak. Hatırlarsanız kulübe kurşun sıkında taraftar derneğinden çıkmıştı. Taraftar derneği böyle olan kulübün süper ligde bu kadar oynaması bile büyük şans. Önce bu taraftar denilen organizasyon merkezlerini ıslah edeceksin. Halkı bunlar zanneden ya da öyle görmek işlerine gelen 3 tane siyasiyi şakşak için arkalarına alıp her şeyi yapıyorlar. Akarlarını kesin bir tanesini statta bulamazsınız. Bazıları için bu sözde taraftarlık kadrolu iş ve geçim olmuş.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)hamdi isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlikle dernek de de ticaret hane gibi çalışıyor kulübü yiyen o dernek derhal kapatılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Ne senden nede yönetimden bir şey olmaz.
    %77
    %23
    Yanıtla