SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YRP, Büyükşehir ve 3 İlçenin Başkan Adaylarını Açıkladı

YRP, Büyükşehir ve 3 İlçenin Başkan Adaylarını Açıkladı
A- A+ PAYLAŞ

Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi’nin Malatya Büyükşehir, Battalgazi, Akçadağ ve Pütürge belediye başkan adayları kesinleşerek, ilan edildi.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nde ‘2024 Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı’ yapıldı. Toplantıda Malatya Büyükşehir Belediye başkan Adayı İl Başkanı Bilal Yıldırım, Akçadağ Belediye Başkan Adayı mevcut belediye başkanı Ali Kazgan, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk oldu.

-Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, partinin il başkanı olarak görev yapıyor ve genel seçimlerde partisinin 1. sıra adayı olmuştu. İlk seçimde 40 bini aşkın oy aldı. 

-Akçadağ adayı Ali Kazgan, Akçadağ’da bir önceki yerel seçimde bağımsız belediye başkanı olarak seçimi kazanmıştı. Kısa bir süre önce Yeniden Refah Partisi’ne geçti. 

-Pütürge adayı Aydın Öztürk, uzun dönem Pütürge İl Genel Meclisi Üyesi olarak görev yaptı, Pütürge’de yerel seçim kazanımları ve potansiyeli bulunuyor. 

-Battalgazi Belediye Başkanı Ayetullah Geçen, Nizam-i Alem Ocakları ve Alperen Ocakları’nda görev yaparak, BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehadetinin ardından Selçuklu Ocaklarını kurarak genel başkanlığını üstlendi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

46 yorum yapılmış

  • mikail (5 ay önce)
    Bu dönem ailecek Yeniden Refah a vereceğiz. Ak partiden de bu sistemden de bıktık. Sağımız solumuz adıyamanlı doldu mevcut düzen hiç hoşumuza gitmiyor. Yolsuzluklara değinmiyorum bile.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ya kardeşim ne Adıyamanlısı ne Elazığlısı, sorunları geldin şimdi yok Adıyamanlı yok şu bu, sistemi eleştireceğine yok Adıyamanlılar geldi böyle oldu diyorsun. Yıllardır oy verdiğiniz iktidarı niye eleştirmiyorsunuz, onlarda mi Adıyamanlı, enflasyon sorunuda mi Adıyamanlı, depremde geç gelen yardımda mi Adıyamanlılar. Biraz mantıklı eleştirin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali hoca (5 ay önce)
    Sen gel cumhur ittifakında yer al, meclise gir; ama yerel seçimde akpartinin oylarını böl, Malatya’da akparti ile devam, burası Malatya değişmez, size inat yine akparti
    %12
    %88
    Yanıtla
  • Kime inat oy kullanıyorsun, bu ne biçim demokrasi. Hem partiyle işin yok adayı seçeceksin.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Genel seçimlerde taraf olup , akpartinin yanında yer aldılar ve şu an da ülkenin bu ekonomik sorunlarında bunlar da sorumlu oldu , destek verdiler açık açık, şimdi gelmişler Malatya’da belediye Başkanı adayı gösteriyorlar hiç kusura bakmasınlar, onlar bu ülkeyi bu duruma getirenlere destek verdi, belediye başkanlığını da rüyalarında görürler yeniden refah-hüda par-MHP adayları boşa heveslenmesin, burada akp’nin adayına vereceğiz. Genel seçimde madem öyle, işte o zaman böyle. Ailemde hiç akpartiye oy vermeyen 10 kişi , Malatya’da yerel seçimde akp’ye oy vereceğiz. Madem öyle işte böyle
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ali hoca ya kafan güzel ya da hiç okul okumamışsın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Bunlar ne kadar meraklı helvacıyı tavukçu yu belediye başkanı yapmaya
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Lale (5 ay önce)
    Arguvan Hekiman Arapgir den aday gösterinsenize yoksa hiç ihtimal bile vermiyormusunuz?
    %36
    %64
    Yanıtla
  • İbrahim (5 ay önce)
    Memleketimiz ve Milletimiz için hayırlı olsun inşallah...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Tatar ramazan (5 ay önce)
    Ahanda buraya yazıyorum hiç kimse akp ye oy vermiyecem diyor belediye seçimin de ama ne yaman çelişki akp nin adayı kazanıyor Ahanda gene diyim akp kimi korsa kazanır Nokta .
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Kazım (5 ay önce)
    Büyükşehir için Sami er, Münir Erkal veya halkın tanıyıp sempati ile baktığı başka biri olsaydı ciddi şekilde oy alınırdı. Çünkü halkın oy verme refleksi Cumhurbaşkanlığı seçimi gibi olmayacak. Yerelde Ak partinin bilinen siyasilerine ve adaylarına karşı artık bir tepki ve bıkkınlık var. Ama Gösterilen adaylarda daha fazla karşılığı olan kişiler olmalıydı.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Yeniden refah oy oranı %9 yazın bunu bi kenara oyunuz boşa gitmesin bence
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Yeniden refah vekillik seçiminde Malatya'da 40 bin oy aldı Mhp 55 bin oyla milletvekilligi çıkardı.bu belediye seçimi reisin pek etkisi olacağı sanmıyorum . çünkü mevcut akp belediye başkanları gercekten başarısız vizyonsuz hangi tarafa baksan yolsuzluk adeletsizlik .bu yuzden kesin yeniden refah kazanır.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Başkan adayı değişir o önemli değil.Ama reisimiz için yine Akparti
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Biz depremle ugrasırken adamlar beledıyede yolsuzluk pesındeymıs.. Her tarafta enkazlar dururken fahrı kayahana park yapma pesındeler.. Sımdıde ayak degmemıs yerlere asfalt dökme sevdasına büründü Akp lıyız ama beledıyecılıgı beceremıyorlar oyüzden oy yok halkı koyun gıbı gormeyı bırakın artık.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Serkan (5 ay önce)
    Lütfen kıymetli hemşehrilerim bu sefer yeniden refaha oy verin bir değişim yapın. Aksi halde inanın çok yazık olacak çok...
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Ahmet (5 ay önce)
    Tanımıyorum ama Bilal Bey düzgün insan diyorlar Allah muvaffak etsin
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Biz biliyoruz nasıl bir adam o yüzden rabbim önlerine bişey çıkarır başkan filan da olamazlar ak parti yine inşallah alıcak
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Haydar (5 ay önce)
    Bizi bu akp 'den anca bunlar kurtarır ailecek tam destek vereceğiz
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Murat Yılmaz elbistan (5 ay önce)
    2009 yılında malatyaya ogrenci olarak geldim o günden beri Ayetullah geçeni tanırım 2009 2012 yılından yakınında bulundum. Hiç bir çıkarı olmamasına rağmen bana hep bir abi, bir dost oldu. Tek yanlış hareketien denk gelmedim, gormedim, duymadım. Rabbım hakkında hayırlısını nasip etsin. Allah muvaffak etsin.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 ay önce)
    INSALLAH bu büyükşehiride hepsinide kazanır. Ben oy vermiyorum ama oy verecek çevreme söylüyorum refah partisine verin diye. Birilerine güzel bi ders lazım. Depremde ve sonrasında gördük
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Sonuç değişmez (5 ay önce)
    Hayırlı olsun adaylar için. Lakin ben Malatya'da önceki seçimde hangi parti nereyi kazandıysa yine aynı partinin adaylarının kazanacağını düşünüyorum. (Milyonda bir ihtimal bile olsa Darende de değişebilir ama o da çıkacak adaylara bakar) Battalgazi, Yeşilyurt ve Büyükşehir için aday önemli değil. Yoldan geçen ilk üç kişiyi hökümet aday göstere açık ara yine kazanır.Malatyayı bir gıdım tanıyan zaten ne dediğimi anlar.. Darende için önceki seçimde neler olduğunu bilen de bana hak verecektir.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Geçen seçimde en düşük oyu darendede aldı refah partisi
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ben refah kazanır demedim (5 ay önce)Darende isimli kullanıcı yorumuna
    Kıymetli hemşerim ben zaten Darende de Refah kazanır demedim ki.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Selami ALADAĞ (5 ay önce)
    Ali KAZGAN gemişte mülki idare yöneticiliği ile sonrasında ise defalarca yerel yönetimlerde yapmış olduğu çalışmalarıyla başarılı olacağını ıspatlamıştır. Belediye başkanlığına aday gösterilecek adayın misyon ve vizyonunun olması ve kendisinin parti ismi zikredilmeden akıllarda yer alması gerekir. Yani partiler üstü olması seçilmesi için ön şarttır. Hizmet isteniyorsa Ali KAZGAN...
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Garip Malatya (5 ay önce)
    Malatya'dan olmaz her seçim şikayet et yinede git oy ver secimden sonra eleştir. Kendi şehrimizde gurbetçi olduk.Biraz milliyetçi olun 2 büyük ilçe belediye başkanları Adıyamanlı büyükşehir puturgeliyim diyor bence horosana dayanıyor öğretmenlerimiz beni kinamasinlar ama egitimciden belediye başkanı olmaz malum Selahattin başkan ortada habire bu millete tarih dersi veriyor. Ben çok görmüyorum layık olduğunuz gibi yonetilirsiniz. Gelelim yeniden refah adaylarına hepsi birbirinden tecrübeli farklı insanların sevilen insanlari özenle seçen bir il başkanı tebrik ederim Bilal başkanı böyle dürüst insanlara ihtiyacimiz var. Seçim sonucu ne olursa olsun kazanan sizlersiniz. İktidar partisi adayları bütün gücünü aday olabilmek için birbirlerini kotulemekle uğraşıyor...bakın bu dönem aday aday sayısı ne kadar düştü olmayan ilçe bile var işte bu tepkidir.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Esma Geçen Sönmez (5 ay önce)
    Ayetullah başkan dan iyisini bulamaz Battalgazi halkı. Rabbim hayırlı hizmetler etmesini nasip etsin İNŞAALLAH
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Yunus özcan (5 ay önce)
    Rabbim hayırlı mübarek eylesin inşallah ayetullah geçen Battalgazi için büyük bir şans inşallah Battalgazi halkı bu şansı değerlendirecektir battalgaziye hayırlı olsun
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Troy (5 ay önce)
    Ben bu defa ikaz olsun diye REFAH’a oy verecem. Geri kalanlar nasılsa nanay…
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Taner (5 ay önce)
    Ayetullah başkan diyoruz
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Taner (5 ay önce)
    Geleceğin Battalgazisi için AYETULLAH GEÇEN Yolun bahtin açık olsun başkanım
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Abdülmetin (5 ay önce)
    Daha önce görülmemiş bir teşkilatçılık görmeye hazır ol.! Daha önce görülmemiş bir belediyecilik görmeye hazır ol.! Hizmet aşkıyla yanan tutuşan gençler görmeye hazır ol.! Hazır ol Malatyam ❤️
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ali (5 ay önce)
    Oylar bilal beyefendiye, parti ile işimiz yok, parti adamı değil, delikanlı aşığıyız.. Selam olsun adam tanıyıp adama oy verenlere . .
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Ali (5 ay önce)
    Malatya değişime muhtaç inşallah buda Yeniden Refah Partisi ile olacaktır. Allah yollarını açık etsin. Ayetullah başkanımızın yanındayız her daim.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Pınar erkoç (5 ay önce)
    Rabbim muaffak eylesin
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Yunus (5 ay önce)
    Ayetullah başkanın üretken çalışkan büyük projelerle yöneteceği bir belediye hizmeti sunacağına canı gönülden inanıyoruz
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Zamanyolcusu (5 ay önce)
    Bilal başkanım ve ayetullah başkanım Allah’ın izniyle başarılara imza atacak örnek belediyecilik teşkil edecek çalışmalara imza atacaklar yeniden refah partisi tüm belediye başkan adayları liyakat sahibi adaleti tecellih edecekler
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet içli (5 ay önce)
    Ayetullah geçen başkanim her daim battalgazi için hizmet edecektir Yolu açık olsun inşallah
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Mutlu Göktürk (5 ay önce)
    Allah'ın izniyle Malatya'yı hakettiği değere getirecekler inşallah.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (5 ay önce)
    Sayın sınıf arkadaşım, 30 yıllık dostum Bilal Başkan; partiniz milletvekilliği seçimlerinde bir gecede karar değiştirdi ve bence seçimin ve ülkenin kaderini değiştirdi. Malatya da da iktidar sizin yüzünden burada bir vekil fazla çıkardı, yani Malatya ve ülkemize faydanız olmadı, tabi yerel seçimler farklı olur,aday önemli ama burası Malatya, burada da iktidar kimi aday koysa bu yoldan geçen herhangi bir kişi de olsa yüzde altmış garanti yanında da davul zurna eşliğinde halay ekibi, yine de çıktığınız yol da başarılar diliyorum, yolun açık olsun.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Kadir (5 ay önce)
    Sıra Malatya’da ya şikayetçi oldukları belediye başkanlarına karşı çıkan alternatif genç dinamik dürüst adaylara oy verecek yada sürünmeye devam edecek
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Abdullah (5 ay önce)
    Malatya; Milli Görüş Belediyeciliği sayesinde 94 ruhuyla gerekli hizmeti alacak inşallah.Bilal başkanımızın her zaman yanındayız.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • İnşallah belediyeler ve encumen de yeniden refah olacak
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Kazım (5 ay önce)
    Büyükşehir için daha tanınan bilinen birisi olsaydı daha iyi olurdu.
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Büyikşehiri akparti alır refah 2bin oy alırsa iyi
    %33
    %67
    Yanıtla
  • Milletvekili de öyle oldu ya 40 bin küsür oy yazıklar olsun inşallah yeniden refah kazanacak yalaka tayfası da deve kuşu gibi kaybolacak
    %72
    %28
    Yanıtla