SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Zirveye Çıkacağıma İnanıyorum"

0
Güncellendi - 2016-09-30 00:54:51
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike, Çok sıkı çalışıp, zirveye çıkacağını söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Azubuike, “Altınordu maçında hocamızın verdiği parametrelerde oynayamadık. Ama şimdi önümüzde yeni bir maç var, galip gelip, liderliği geri alacağız” dedi.

Azubuike, teknik direktör İrfan Buz ile aralarında hiçbir problem olmadığını kaydederek, hocanın seçimi doğrultusunda Altınordu maçında ilk 11’de yer almadığını, profesyonel futbolcular olarak hocanın seçimlerine saygılı olduklarını söyledi.

Nijeryalı futbolcu, “Genç bir oyuncuyum. Çok sıkı çalışmaya devam edeceğim. Üzerine koyarak, çok yakında zirveye çıkacağıma inanıyorum” diye konuştu.

Doğru parametreleri yaptığını düşündüğünü dile getiren Azubuike, “Ofansa elimden geldiğince yardım ediyorum. İleri ki zamanlarda golü de düşünmeye başlayacağım” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız