SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. OSB Kavşağında Kaza

1. OSB Kavşağında Kaza
A- A+ PAYLAŞ

Akşam saatlerinde Havalimanı yolu 1. Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, bir kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.45 sıralarında meydana geldi. A.T. yönetimindeki 44 ADE 891 plakalı otomobil ile Havalimanı yönünden merkeze gelirken, 1. OSB kavşağında T.Z. yönetiminde bulunan 34 AJZ 4210 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sırasında devrilen 34 AJZ 891 plakalı otomobilin T.Z.'nin yaralandığı bildirildi.

Yaralı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri de, kaza yapan araçlarda yangın çıkmaması için önlem aldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hasan (1 yıl önce)
    Trafik berbat gergin kaza mı olur Allah aşkına
    %0
    %100
    Yanıtla
  • hakan (1 yıl önce)
    Sayın Sayın Valim, BB Başkanı, Emniyet Müdürü... 1. OSB ve 2. OSB kavşaklarında her yıl onlarca kaza oluyor (ki bunlardan en az birinde ölümlü kaza ) bu kavşaklar için neden trafik ışığı konulmuyor? yad da bir önlem alınmıyor? Bu kazaların sorumlusu sadece sürücüler deyip kenara çekilenler sorumluluklara kaçmazlar.. Evet bu dünyada kaçabilirler aman ahirette veya vicdanen nasıl kaçacaklar... Ayrıca 2. OSB de iki adet okul var (OSB MYO ile Meslek Lisesi) bu okulun öğrencileri 1. OSB kavşağı ile ile 2. OSB kavşağı arasındaki yolda yürürken kaldırım, bisiklet yolu olmadığında araç yolunda yürüyorlar. Şimdiden söylüyorum. o yolun sağ veya soluna kaldırım yapma sorumluluğu olan kamu görevlileri bu kaldırımları en kısa sürede yaptırmazsalar olabilecek en küçük kazanında sorumluluğu onların üstünde olacağını hatırlatmak isterim.. Umarım olmaz ( ama bu haliyle kaçınılmaz) olursa bu yazımı da bu web site yöneticisi daha önce uyramışlardı diye kullanabilir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (1 yıl önce)
    Malatyada sürekli kaza olan kavşaklardan biri. Önlem alınmıyor . İnsanlarda biraz dikkatsiz ve süratli olunca sık sık kaza oluyor.
    %100
    %0
    Yanıtla