Malatya İl Genel Meclisi'nin 10. Dönem Meclis Üyeleri 29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimle bitecek görev süresinin son toplantısını yaptı.
İl Genel Meclis Başkanı Abdurrahman Atay başkanlığında yapılan 10. Dönem Meclisi'nin son oturumunda, Çapo Grubu İçme Suyu Sulaması ile ilgili olarak hazırlana rapor görüşülerek, Çapo Grubu İçme Suyu'ndaki isale hattında iyileştirme yapılması kararlaştırılırken, Darende ilçesine bağlı Akova köyünün yerleşik alanı ile ilgili tespit raporu görüşülerek kabul edildi.
Meclis üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Abrurahman Atay'a 10. dönem üyeliği anısına bir plaket verirken, İl Genel Meclis Başkanı Abrurrahman Atay da meclis üyelerine teşekkür için bir plaket verdi.