SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Maçta 1 Galibiyet!. BYMS Endişelendiriyor

0
Güncellendi - 2020-02-04 02:40:34
10 Maçta 1 Galibiyet!. BYMS Endişelendiriyor
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı son 10 karşılaşmada sadece 1 kez galip gelebildi. Sarı kırmızılılar, Süper Lig’deki son 10 maçında 8 puan toplayabildi. 

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, son 10 lig maçında 1 galibiyet, 5 beraberlik, 4’te mağlubiyet yaşadı. 

Ligin dokuzuncu haftasında sahasında Kayserispor’u 4-0’lık skorla mağlup eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, sonraki bölümde ligde oynadığı 10 karşılaşmada istikrarsız bir görüntü ortaya koydu. 

Ligin 15.haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0 mağlup eden sarı kırmızılı takım, o günden bugüne ligde galibiyet yüzü göremedi. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’de oynadığı son 10 karşılaşmada aldığı sonuçlar şöyle:

10.hafta deplasman Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-2

11.hafta deplasman Göztepe-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-1

12.hafta iç saha BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: 0-0

13.hafta deplasman Gençlerbirliği-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-3

14.hafta iç saha BtcTurk Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor: 1-3

15.hafta deplasman Beşiktaş-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 0-2

16.hafta iç saha BtcTurk Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor: 0-2

17.hafta deplasman Gaziantep Futbol Kulübü-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-1

18.hafta deplasman Medipol Başakşehir-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 4-1

19.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor karşılaşması deprem nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

20.hafta deplasman Aytemiz Alanyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-1.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: B.Yeni Malatyaspor'un Alanyaspor maçına çıkan kadrosu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • 44 LÜ (4 yıl önce)
    herkese merhaba değerli hemşerilerim yorumlara bakıyorumda başkan gitsinde gitsin de bi dönüp bakın arkanıza takıma talip olan varmı sanki sırada başkan adayları varmış gibi geçmişte bu filmi izledik sonrası hepinizin malumu efsane nerde herkese saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Vakur (4 yıl önce)
    Beyler stada maça gidin destekleyin.Buraya yazmakla olmazzzz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Arkadaş bu takım nasıll geldi buralara kim di başkan avrupaya kim oynattı uyandırır aleyhte yorum yapanları göreceksiniz sabırla iki maç daha bekleyin sonra sonuç ekşi olursa sizleyim
    0
    0
    Yanıtla
  • Andry (4 yıl önce)
    İnşallah cuma galibiyet serisi başlar. Hep beraber destek olalım cuma herkesi stada bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahattin (4 yıl önce)
    Taraftardaki heyecanı ve beklentiyi düşüren. Küme düşme endişesi yaşatan. Vizyonsuz bu başkan ve yönetim gitmeden sıkıntılar bitmeyecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Işte uafaye giden takımların sonu hele hele anadolu takımları inşallah malatyamiz bunun üstünden gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (4 yıl önce)
    Sayın başkan endışelen artık potaya girdin. Sergen hoca takımı harcarken ne yaptınız seyrettiniz. Adamın aklı istanbul daydı adam pusuya yatmış tilki gibi avcının gitmesini bekleyip durdu. Sergenle birlikte malatyayı harcadınız yazık ediniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Resmen öyle oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Berkutay (4 yıl önce)
    Adil başkanın vizyonu, misyonu yeter. Umut Bulut gelecek vadediyor 10 yıla kalmaz gs alır. Dia desen oynamasına gerek yok fb kapacak. Diğer oyuncularımızda öyle hepsi gelecek vaadediyor. Bu sene şampiyonlar ligine gideceğiz başkanımız sağlam siyasilerimiz sağlam stadımız hele kompleks olmuş. Sehre nefes adeta her türlü aktivite var. Sadece bazen metrolarda sıkışma oluyor ona çözüm lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi (4 yıl önce)Berkutay isimli kullanıcı yorumuna
    O stat komleks olsa kim gider oraya yılda yirmi maç oynamak için o yatırıma yazık o stat komleks olarak uygun bir yere yapılsa 7/24 etrafinda iş yerleri zaman geçirecek mekanları olsa hem bir gelir olurdu hemde maça giden insanlar o gün güzel bir gün gecirirlerdi ama bu ilde kim olduğunu bilmediğim bir üst akıl hep Malatya'nın aleyhine işler yapıyor zaten Raşit kısacık abimiz bu ilde Malatya'da Malatyalılar derneğini boşuna kurmamisti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sİze aynen katılıyorum.doğuya doğru yapı hangi aklın ürünü.Orası ölü bir yer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (4 yıl önce)
    Bu hafta galibiyet gelmesin başkan tehlikeye girer bu kötü futbolu kimse sineye çekmez
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    niye endişeleniyorsunuz ki? ne güzel kümeye doğru gidiyoruz. başkanın hedefi küme zaten. takımı devraldığı yere bırakıp gitmek..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sistematik (4 yıl önce)
    Kardeşim bu kadar ölücü olunursa gayet normal. Nerede bedava topçu varsa bizim takımda toplama kampına döndü. Biraz parlayan olunca hiç pahasına satılıyor. Altyapıdan Malatya'nın işadamlarının çocuklarına profesyonel imza attiriliyor. Bu sistemle inşallah düşmez bu takım
    0
    0
    Yanıtla
  • AKAB (4 yıl önce)
    Bu kadroda umut bulut , chalelili, murat yildirim yerine 3 kaliteli adam olsa trabzonspordan iyi oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur türkan (4 yıl önce)
    Düşünecek bir şey yok adil gevrek zemini yok etti.Kendi yoluna sabun sürdü resmen yazık hemde çok yazık..En başından beri söylemiştim adil gevreğin süper ligi kaldırmayacak kapasitede bir başkan profili olduğunu ne yazık haklı çıktım.İnşallah adil gevreşe inat bu sene düşmeyizde bu güzel rüya devam eder bir şekilde..
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (4 yıl önce)
    Alanya da yaşıyorum,malatyalıyım..bu hafta maçtaydım..tek kelime ile rezaletti...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Giden 3 kişi kurtarıyordu takımı sanki bu takım şahlanacak inşallah ankara gücü maçı dönüşünüz olacak trabzonda puansız yollayacağız rahat olun
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    iyi futbolcuları yok pahasına sat, yerlerine sırf bonservisi elinde diye sakat ve emekli futbolcuları al. kadro yetersiz diye transfer isteyen hocaları yolla. erol hoca gönderilecek adam mıydı? şu an çalıştırdığı takım şampiyonluğa oynuyor. demek ki sıkıntı yönetimde. göndereceğiniz kimse de kalmadı sıra sizde herhalde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    inşallah ama inşallah düşmeyiz Allah korusun düşersek daha da çıkamayızzz... düşmeyelim de futboldan anlayan bir başkan gelsin hiç mi yok yahu böyle biri malatyayı düşünen kodamanlardan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Takim resmen küme düşme moduna girdi adil gevrek ten ses yok bu hafta ankaragücü maçinda stada adil gevrek i bekliyoruzzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Takımın yönünü belirleyecek iç saha maçları başlıyor bu hafta. Çoğunluğu düşme korkusu yaşayan takımlarla oynayacağız içeride. Dışarıda oynayacağımız maçlarda genellikle yukarıyı hedefleyen takımlarla. İç saha maç sayımızın 9 olması kimseyi yanıltmasın. Hepsi birbirinden zorlu karşılaşmalar. Alttaki takımların hiçbirinin lige havlu atmamış olması iç saha maçlarımızı zorlaştırmakta. Toplamda 4 galibiyet 2 de beraberlik lazım ligde kalabilmemiz için. Kalan maç sayısı 15. Denebilir ki 15 maçtan 4 maç da kazanırız elbet. Ama unutulmamalı ki haberin de başlığında olduğu gibi son 11 maçtan sadece 1 tanesini kazanmışız. Bu tablo gerçektende endişelenmemiz gerektiğini göstermekte. Üstelik skora doğrudan katkı yapan Gilherme ve Jahoviç artık takımda yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    Ankaragücü nu yeneriz diyorlar son on haftada bir galibiyet oda şansa Beşiktaş maçı zor yeneriz takımda ruh kalmadı takım bireysel oynuyor takımda birlik beraberlik disiplin yok artık yönetim ve alivravcida heycan kalmadı yoruldular kısacası tepen tırnağa bir yenilik lazım yoksa gidiyoruz nereye derseniz efsanenin gittiği. Yere artık bunu gör malatya bu takımı biz sokakta bulmadık sayın gevrek hizmetlerin için teşekkür ederiz bu takımı sevdiğini biliyoruz lütfen sevdiğine fazla zarar verme diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (4 yıl önce)
    Çok başarılı maşalah , sezon sonu beyfendı kımı satcak bu gıdışle
    0
    0
    Yanıtla
  • Kendini satar bizde kurtuluruz:))
    0
    0
    Yanıtla