SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"11'e 11 Devam Etseydik Kazanacağımız Maçtı"

0
Güncellendi - 2021-02-27 23:24:15
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un, 1-1 sonuçlanan Gençlerbirliği maçındaki golünü atan Benjamin Tetteh (fotoğraftaki), 18. dakikada Semih'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalmalarının kendilerini olumsuz etkilediğini belirterek, eksik kalmamaları halinde kazanabilecekleri bir maç oynadıklarını söyledi.

Gençlerbirliği maçına ilişkin açıklamada bulunan ileri uç oyuncusu Benjamin Tetteh, "11'e 11 devam etseydik kazanacağımıza inandığımız bir maçtı. Buna inanıyordum ama 10 kişi kaldıktan sonra daha çok defansif oynamaya ve kontra ataklarla hücuma gitmeye çalıştık.  Oyun bu şekilde bitti ve 1-1 sonuçlandı. Bütün takım elimizden gelenin en iyisini yaptık. 1 puan aldık ve bunun için sevinçliyiz" dedi.

Takımın genç oyuncusu Mustafa Eskihellaç ise "Tabii ki bazı planlarımız vardı. Ama erken bir kırmızı kartla 10 kişi kaldık. Bu planımızı bozdu ve oyunu tersine çevirdi. Sonrasında kontra ataktan bir gol bulduk, öne geçtik. Sonrasında iyi bir mücadele verdik. Yediğimiz şansız bir gol var. Kaçırdığım bir gol var. Bunun için üzgünüm. İnşallah önümüzdeki haftalarda bunu telafi ederim" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yıldırım (3 yıl önce)
    iyi güzelde rakip uzatmalarla 25. dk 10. kişi oynadı. neden yenmediniz
    0
    0
    Yanıtla