SON DAKİKA
SON DEPREMLER

16 'İsimsiz' Şampiyon Bahane, 'Beyli' Fotoğraf Şahane!

16 'İsimsiz' Şampiyon Bahane, 'Beyli' Fotoğraf Şahane!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, çeşitli sınav ve sportif yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ve sporcuların ödüllendirilmesine ilişkin, resmi kurumlardan törene katılan üst düzey memurların özellikle belirtildiği, dereceye giren ya da şampiyonların ise sadece sayı ve fotoğraf ayrıntısı olarak yer aldığı 'sözde' bültenlere bir yenisi de Valilik'ten eklendi.

Bursluluk sınavında 500 tam puan alan 16 öğrencinin ödüllendirilmesi için düzenlenen kahvaltılı programa Vali ve diğer yetkililer katılırken, buna ilişkin hazırlanan bültende sınav şampiyonu 16 öğrencinin isimlerine ve okullarına yer verilmemesi, sadece fotoğraflarla yetinilmesi,  bülten faaliyeti,  isimlerinin kamuoyuna duyurulması mutluluğundan mahrum bırakılan öğrencilerin motive edilmesinden çok, üst düzey memurların bir etkinliğinin duyurulmuş olması çabası olarak yorumlandı.

Malatya Valiliği'nin konuya ilişkin bülteni şöyle:

"Vali Ersin Yazıcı, Bursluluk Sınavında 500 tam puan alan 16 öğrenciyle kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltı programına; İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, okul müdürleri, dereceye giren öğrenciler ve aileler katıldı.
Başarılı öğrencileri, ailelerini ve öğretmenleri tebrik eden Vali Yazıcı “Malatya’nın yaşadığı bu zor günler içerisinde böyle üstün bir başarıya imza atan 16 öğrencimiz, hem ilimizi hem de bizleri gururlandırdılar. Bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimizin kıymetli anne ve babaları da yavrularımızın yaşadıkları strese ve heyecana ortak oldular. Bu süreçte öğrencilerimize destek olan aileleri de tebrik ediyorum. Bugün bu başarıya imza atan öğrencilerimiz, bundan sonraki eğitim hayatlarında da bu başarının sorumluluğunu omuzlarında hissedecektir. Bundan sonraki hayatınızda başarılarınızın devamını getirdiğinizde hayallerinizin gerçekleşeceğini göreceksiniz. bir kez daha tebrik ediyor bundan sonraki yaşamınızın sağlıklı ve gönlünüzden geçenleri başardığınız bir yaşamınız olsun diliyorum afiyet olsun.Başarıya giden bu meşakkatli yolda, kendilerine inanarak üstün bir başarının altına imza atan öğrencilerimizi bir kez daha tüm kalbimle Malatya adına tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Öğrenciler, başarının sırrının disiplinli ve sistemli çalışmaktan geçtiğini ve önümüzdeki yıllarda sınava girecek öğrencilere asla pes etmemeleri gerektiğini söylediler.

Program, öğrencilere tablet ve çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erdi."

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • ahmet hoca (1 gün önce)
    Behçet Müdürümüz ü yıllardır tanıyorum.Kibir,tepeden bakma,havalı davranma görüşleri yanlış.öyle biri değil.Milli Eğitim Müdürlüğünde konuya hakim,işini iyi takip ediyor.Bazıları mikro milliyetçilik yapmak istiyor ama müdürümüz Malatya da yetişmiş ve burayıda seven bir hemşehrimiz.Ben bir çok il müdüründen randevü alamadım ama müdürümüzle defalarca görüştüm.Bence ön yargıları kırmak gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 hafta önce)
    İl milli eğitim müdürü dışardan bakınca hiç güven vermiyor maalesef. Hep böyle bir kurnazlık bakışı ve duruşu var. Belki öyle değildir ama ilk intiba öyle bütün resimlerinde.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • hasan (2 hafta önce)
    Siz incelik, zerafet, başarının takdir edilmesini arıyorsunuz; o değerler bu topraklardan gideli çok oldu... artık nobranlık, tepeden bakmacılık, sıfatlar, unvanlar daha önemli, başarılar bu adamların gözünde sadece birer istatistik, kadrajlara girebilmek için birer fırsat...
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Güner (2 hafta önce)
    Malatya'da çok zor şartlar altında yaşayarak bu başarıyı gösteren çocuklarımızı, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ederim. Çocuklarımızın yolu açık olsun. Siyasilere de gülüp geçiyorum.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Malatya (2 hafta önce)
    İl Milli Eğitim Müdürü olmak için bu kişi çok emek harcadı sınava falan girerek değil anlayan anladı. Bı moral yemeği de İl müdürüne düzenlenmeli emeklerinin karşılığı icin
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Siyasetle gelen siyasetle gider makam mevki boş önemli olan insanlık.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Ahmet (2 hafta önce)
    Milli eğitim muduru havayı seven, tepeden bakan birisi..merak eden randevu alabilirse bir gorussun Acaba müdür değil nasıl öğretmen olur dersiniz. Sadece ve sadece hedef reklam.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Ziyaretçi (2 hafta önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Hacı abi bende devlet memuruyum. Bu memlekette öğrendiğim tek şey reklam yapmazsan hiçbir iş yapmamış görünüyorsun ve kesinlikle hiçbir kademeye gelemiyorsun. Etrafımda 20'ye yakın müdür ve müdür yardımcıları var vallahi iki tane koyun teslim etmezsin. Neyse amaaaaaaannn..
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bu tabloda neyi reklam görüyorsunuz bana bir açıklama yapar mısınız tam puan alan öğrenciler ile birlikte sayın valimizin önderliğinde kahvaltı yapılmış bir dönem çalışıp tam puan alarak ödüllendirilmiştir. Sizler şunu unutmuşsunuz belli ki peygamber efendimiz bir çocuk gördüğü zaman Neşe ve sevinç kaplardı. Hiçbir zaman da reklam olmadı belli ki sizler şuan reklam yapıyorsunuz başka bir ad ile yapacağınıza gerçek isminizi açıklayın o zaman
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Hacı abi (2 hafta önce)Enes isimli kullanıcı yorumuna
    Lafı çarpıtiyorsun. Başarılı öğrenciler kesinlikle ödüllendirilmeli. Peygamber efendimizden bahsediyorsun çok güzel sana tek bir soru soracam belli ki bu işleri biliyorsun elini vicdanına koy dürüstçe cevap ver: her sene verilen başarı belgeleri gerçekten başarılı olanlara mı veriliyor yoksa reklam yapan veya yalaka yapan tiplere mı veriliyor.???
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Sayın Ahmet bey çok yanlış düşünüyorsun senin şu üslup konuşman ve davranışın etik değildir.6 Şubat depreminde ilk saha da olan ve depremde gecenin geç saatlerine kadar çadır kuran ve hiçbir öğrencinin mağdur olması için elinden geleni yapan bir müdürümüz var sen ne yaptın peki sayın Ahmet bey . Ve asla ve asla kibirli biri değildir sayın Behçet bey şuan çok yanlıştır düşünüyorsun tepeden bakan biri değil olmadı olmazda randevu veriyor insanları bu şekilde zan altında bırakmayın.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Şunu diyebilirim. Müdürlük atamaları yapılırken bir okula müdür yapılan zat, mesala iki arkadaşını dolandirmisitir. Ve soruşturma devam ederken adam müdür oldu. Bunu kim.yapti biliyormusun. Herşeyi bilen senin il milli eğitim müdürün. Ben adamla iki defa denk geldim. Adam konuşmayı boşver, tepeden bakan lbir zat. depreme gelince 15 gün bir fiil.enkazlarda çalıştım. Akrabalarımi çıkarmak için. Daha sonra ise kizilayda gönüllü yemek dağıtımda çalıştım. Ayrıca Hatay a gönüllü gittim.peki sen ve müdürün ne yaptiniz??? Ben diyeyim mi. Oncelikle senin müdürün ,yeni yapılıp yıkılan okullar varya onların hesabını sorabilsin öncelikle. Siyasilerin arkasına saklanmasin.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • ercan (2 hafta önce)
    göbekli kart tipler dururken sınav başarı bunlarda nedir !!!!!!!!!
    %60
    %40
    Yanıtla