SON DAKİKA
SON DEPREMLER

19 Yaşındaki Genç Evde Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2019-07-20 02:42:07
19 Yaşındaki Genç Evde Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 19 yasındaki bir genç Zaviye Mahallesi'ndeki evinde ölü bulundu. Ölen gencin, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma Ekip Amiri Bahattin Y.'ninoğlu olduğu öğrenildi.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Zaviye Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Karahan Sokak’ta 5 katlı bir apartmanın son katında ailesiyle birlikte yaşayan Çağatay Y.'ya (19) ulaşamayan aile yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olaya yerine gelen polis ekipleri eve girdiklerinde Çağatay Y.'yi kapının arka kısımda yerde hareketsiz bir şekilde yatar halde buldu. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Çağatay Y.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

İntihar şüphesi üzerinde durulan olayla ilgili inceleme başlatılırken Çağatay Y.'nin cansız bedeni yapılan incelemelerinden ardından Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Bu arada ölen gencin Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma Ekip Amiri Bahattin Y. ile Büyükşehir Belediyesi Sağlık Dairesi'nde görevli hemşire Hilal Y.'nin 2 çocuklarının büyüğü olduğu öğrenildi.

iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

Elim olayda hayatını kaybeden Çağatay Y. ve babası Bahattin Y.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Nusret ÇİÇEK / İSTANBUL (5 yıl önce)
    Canım ÇAĞATAY MEKÂNIN CENNET OLSUN YANIMIZDA BÜYÜDÜN SENİ ÇOKKKKK SEVİYORUM
    0
    0
    Yanıtla
  • Amenna (5 yıl önce)
    Rabbim sabirlar versin mekanı cennet olsun rabbim kimseye böyle acı yasatmasin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozan Üstün (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Canım Manevi abim. Mekanın cennet olsun. Güzel yürekli bir insandın. Rabb'im geride kalanlara sabır versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yeli murat (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin çok genç bende o mahallede oturuyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Alican (5 yıl önce)
    Allah mekanını cennet eylesin senin inşallah melek yüzlü kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Lütfen başlık atarken biraz daha dikkat edelim.Ölü bulundu demek hiç hoş değil. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Merhum Çağatay kardeşimiz Malatya Büyüksehir Belediyesi İtfaiye Su Altı Arama ekip amiri Bahattin Yıldırım ve Belediyede hemşire Hilal Yıldırım kardeşlerimizin oğlu. Allah rahmet etsin. Anasına babasına yakınlarına sevenlerine sabır versin. Hiç kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Gerçekten büyük bir imtihan. Tum hemsehrilerimiz dua etsin lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz abin (5 yıl önce)
    Allah annesine babasına sabır versin böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın
    0
    0
    Yanıtla