KAYSERİ'de, aralarında görevden alınan Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'in de olduğu 12 kişinin tutuklandığı ihaleye fesat karıştırma operasyonuyla ilgili bugün, Malatya'nın da aralarında bulunduğu 7 ilden 30 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 2'sinin Malatya'dan olduğu, bu kişilerin Kayseri'ye gönderildikleri öğrenildi.
Kayserispor Başkanvekili Türker Horoz ve Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemirin de adının karışarak tutuklandığı ihaleye fesat karıştırmak suçuyla ilgili Ankara Özel Yetkili Savcısı tarafından sürdürülen soruşturma çerçevesinde Kayseri Emniyet Müdürlüğü, operasyonla ilgili bugün 7 ilden 30 şüpheliyi gözaltına aldı. Ankara başta olmak üzere çeşitli illerden getirilen şüpheliler, Kayseri Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğünde sorgulamaya alındı.
Kayseri Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, gözaltıları doğrulayarak, Daha önce Kayseride yapılan ve Ankarada 12 tutuklamayla sonuçlanan davanın devamı niteliğinde 30 zanlı gözaltına alındı. Sorgularının ardından Ankara özel yetkili Cumhuriyet Savcılığına gönderilecekler demekle yetindi.