SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. OSB'deki İş Kazasında Ağır Yaralanan İşçi Kurtarılamadı

2. OSB'deki İş Kazasında Ağır Yaralanan İşçi Kurtarılamadı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da çalıştığı tekstil fabrikasında pres makinesi kafasına düşen işçi hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

İş kazası, 2. Organize Sanayi Bölgesinde meydana geldi. Bir tekstil fabrikasında çalışan Hüseyin Uçar (45) adlı şahıs, pres makinesinin arıza vermesinden dolayı sıkışan elbiseleri çıkarmak için kontrol ettiği esnada pres makinesinin inmesiyle kafasından yaralandı. Ağır yaralanan Hüseyin Uçar, ambulans ile hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu 1966 (3 ay önce)
    Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah, evine, ailesine helal rızık peşinde koşan gardaşımızın geride bıraktıklarına Rabbim sabır ve kolaylıklar versin, bu tür kazaların bir daha olmaması dileğiyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 ay önce)
    İnsan hayatı çok ucuz olmuş her şey kağit üzerinde adam geliyor iş ayakkabısı na bakıyor başka yaptığı bir şey yok iş güvenlikçinin Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Burak (3 ay önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kağan (3 ay önce)
    Ölen kardeşimize Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar diliyorum Maalesef organize sanayi bölgesindeki bütün fabrikalarda durum aynı iş güvenliğini sağlamakla görevli personel maaşını işverenden alıyor yani denetim mekanizması çalışmıyor maalesef işveren ne derse o görünen aksaklıklar işverenin işine gelmezse görmezden geliniyor olan işçiye oluyor her şey kağıt üzerinde imzalar denetlemeler eğitimler hep sahte
    %95
    %5
    Yanıtla
  • işverenlerin büyük çoğunlugu zır cahil bu işler formalite gibi geliyor onlara iş güvenliği uzmanına gelince oda geçim kaygısından işini kaybetmek istemiyor yazık rahmetlinin mekanı cennet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Erdoğan (3 ay önce)
    Vefat eden kardeşlerimize mevlam rahmet etsin mekanı cennet olsun ailesine Allah sabır versin inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abuzer (3 ay önce)
    Vefat eden kardeşimize allah rahmet eylesin bu ülkeyi kalıntıdan emekçiler maalesef işçinin değeri yok
    %86
    %14
    Yanıtla