SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"2. Yarı Herşey Farklı Olacak"

0
Güncellendi - 2016-12-22 21:11:30
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, “Bazen daha yükseğe sıçramak için geri çekilmek gerekiyor. İkinci yarı her şey çok daha farklı olacak” dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, “Sürekli aynı şeyleri tekrarlıyoruz. Kaybettiğimiz maçlara baktığımızda Göztepe maçı hariç kötü oynadığımız ya da mücadele etmediğimiz bir maç yok. Tamamen futbolun talihsizliği var. Bazen şansızlık kelimesini kullanıyoruz ama şansızlığı ben kullanmak istemiyorum. Çünkü şans denilen şey insanın aklıyla, bileğinin gücüdür. Siz o topa iyi vurmuşsanız, top gider gol olur. Gol olmamışsa bunu şansızlıkla adlandıramazsınız” diye konuştu.

“BU DURUMU DÜZELTECEK OLAN YİNE BİZLERİZ”

Ravcı, hiçbir bahanenin arkasına sığınmadıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Hiçbir bahanenin arkasına sığınacak durumda değiliz. Futbolda hiçbir bahaneyi de kabul etmiyorum. Bir kötü gidişat var. Ama hiçbir zaman umutsuzda değiliz. Her zaman söylediğimiz gibi oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Çünkü şunu kesin biliyoruz, umudumuzu kaybettiğimiz an her şeyimizi kaybetmiş oluruz. Bu kötü gidişattan bizleri yine düze çıkaracak olan oyuncularımızdır. Bazen daha yükseğe sıçramak için geri çekilmek gerekiyor. Geri çekilip sıçradığınızda daha büyük bir mesafe kaydediyorsunuz. Tabi geriye çekilme derken, bilerek geriye çekilmiyoruz. Bu durumu düzeltecek olan yine bizleriz. Futbolcu kardeşlerimizin kendilerine inanması gerekiyor. Çünkü biz, onlara sonuna kadar inanıyoruz. En kısa zamanda bu durumdan çıkmamız gerekiyor.”

“DEVREYE MORALLİ GİRMEK İSTİYORUZ”

Ligin son haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Ravcı, “Orada da hava şartlarından dolayı çok iyi bir sahada oynayamayacağımız açık ve net. Ama elimizden geleni yapıp, en azından devreyi puan ya da puanlarla kapatmak istiyoruz. İkinci yarı her şey çok daha farklı olacak. Buna inanabilirsiniz. Boluspor maçında da elimizden geleni yapıp, en azından moralli bir şekilde devreyi kapatmak istiyoruz” diye konuştu.

KAMP PROGRAMI

Kamp çalışmaları hakkında da bilgiler veren Ravcı, “Boluspor maçından sonra Bolu’da iki günlük bir çalışmamız olacak. Boluspor maçından sonra orada kalmaya devam edeceğiz. Daha sonra oyuncularımız izne çıkacaklar. 2 Ocak’ta kampımız Antalya’da başlayacak” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • gökhan (7 yıl önce)
    iyi de sivas maçı olmayacak mı bildiğim kadarıyla 1 hafta daha var
    0
    0
    Yanıtla
  • YORGUN (7 yıl önce)
    şimdiden sahadan şikayet var sanki güzel sahalarda galip geldin :)) bu kadar komik açıklamalar tek bizim kulüpten geliyor.artık sizde kabul edin bittiniz tükendiniz bu insanları kandırmaktan vazgeçin.sezon başında şampiyonluk düşünmeyen bir teknik heyet var karşımızda bırakın artık SALLAMAYIN Arşiv Unutmaz sezon öncesi demeçlerinizi tekrar okuyun yazıklar olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (7 yıl önce)
    Aynen öyle playoff da bile yer akmayacak ilk yaridaki yanlış transferler devam etcek hoca nın kendi adamları oynatılcak bir kısmı kullanılmayacak sahada gezen sedat kaleci hakan ve murat akça gibi ruhunu sahaya ortaya koymayanlar ödüllendirilcek sezon başında kampa katilnayan mba ya yine zam yapılıp sahayamı zorla çıkarılcak
    0
    0
    Yanıtla