SON DAKİKA
SON DEPREMLER

20 Saatlik Ölçüm.. İl Merkezine 37,8 Bin Araç Geldi, 41,7 Bin Araç Gitti

20 Saatlik Ölçüm..  İl Merkezine 37,8 Bin Araç Geldi, 41,7 Bin Araç Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da  20 saatte kadar il merkezine 37 bin 886 araç girişi olurken, 41 bin 775 araç çıkışının olduğu bildirildi.  Trafik yoğunluğu nedeniyle Vali Hulusi Şahin, beraberinde Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Altın ile birlikte helikopter ile denetim yaptı.  

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında farklı noktalarındaki trafik yoğunluğu,  geçiş güzergahı kavşaklar, bağlantı noktaları, il merkezine giriş noktaları drone ile denetlendi.

Malatya’nın şehirlerarası bağlantı karayollarındaki polis  uygulama noktalarındaki ekipler ile bölge trafik ekipleri tarafından sıkı önlemler alınıyor. Şehir merkezinde ise yoğunluğa göre kavşak ve caddelerde trafik ekipleri görev alıyor. Bunca göre; il genelinde toplam 23 noktada şehir girişi ve çıkışlarında uygulama yapıldı.

Bu arada, şehrin giriş ve çıkışlarında bulunan Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtlarına göre gece 12 Temmuz günü saat: 00:00’dan akşam 20:00'ye kadar il merkezine 37 bin 886 araç girişi olurken , 41 bin 775 araç çıkış yapıldığı tespit edildi.

Öte yandan, Vali Hulusi Şahin beraberinde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Altın ile birlikte şehirlerarası yol güzergahlarında  trafik yoğunluğu dolayısıyla helikopter ile havadan trafik denetimi yaptı.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • İlginç (1 yıl önce)
    Bundan 3-4 sene önce Büyükşehir Belediyesi 27 kavşağı akıllı kavşak yapmıştı. 27 kavşakta kameralar çalışıyor geçen araç sayıları saatlik günlük hesaplanıyor hatta trafik yoğun olan yere yapay zeka ile işlediği için erken ışık yanıyordu. Belediye ortadan kaldırmamışsa gidip bilgileri alabilirler.
    %100
    %0
    Yanıtla