SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2028'e Yürüme Çabası İçerisindeyiz"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, "Çok daha güçlü şekilde önümüzdeki kongre süreciyle birlikte tazelenerek, yenilenerek, tecrübelerimizden faydalanarak yine tecrübeli isimlerimizle güzel bir değişim ve dönüşümle hedeflerimize, 2028'e yürüme çabası içerisindeyiz." dedi.

Usta, AKP Malatya İl Başkanlığınca bir otelde düzenlenen "Türkiye Buluşmaları" programında yaptığı konuşmada, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kenti ayağa kaldırma gayreti içinde olduklarını söyledi.

Teşkilat yapısının, siyasi aktörlerin Malatya'da güçlü olduğunu, o yüzden AKP Malatya Teşkilatına güvendiklerinin altını çizen Usta, şöyle konuştu:

"Çok daha güçlü şekilde önümüzdeki kongre süreciyle birlikte tazelenerek, yenilenerek, tecrübelerimizden faydalanarak yine tecrübeli isimlerimizle güzel bir değişim ve dönüşümle hedeflerimize, 2028'e yürüme çabası içerisindeyiz. Bu noktada her ilçemizde kıymetli il ve ilçe başkanlarımız, kongre süreçlerimizi de ilçelerimizden başlamak üzere hayata geçirecek. Ekim ayında muhtemelen ilçe kongrelerimiz başlayacak, kasım ve aralık gibi il kongrelerimiz tamamlanarak bu süreç Malatya'da da işletilecek. Sizden arzu ve temennimiz, teşkilatta görev almak isteyen herkese kapımızı açmamız, görev almak isteyen her kardeşimizin değerlendirilmesi."

“Malatya eski güçlü günlerine dönecek”
Zor bir süreçten geçildiğini kaydeden Usta,” İktidara geldiğimiz her günden bugüne işimiz hep zorluklarla mücadele etmek ,sorunları çözmek , hizmet ve eser üretmek oldu. Başarımızın altında da aslında bu temel prensip yatmakta. Bu zorlu süreçte sizlerin de destekleri ile hızlı bir şekilde toplanacağız ve Malatya o eski güçlü günlerine dönecek. Dün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'da burada idi. Sayın Bakanımızın yaptığı çalışmaların üzerine bizlerin yapacağı teşkilat ve saha çalışmaları ile sizlerden gelen önerileri de değerlendirerek Ankara'ya raporlayacağız ve bu raporlama sonucunda da tekrar çalışmalar değerlendirilecek” diye konuştu.

Programa AKP Malatya milletvekilleri İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Bülent Tüfenkci, AKP İl Başkanı Namık Gören ile partililer katıldı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kurşun (37 dakika önce)
    2028 yürürken geride biraktigimiza bi bakalim. Salı günü canice katledilen bir kadin geride kalan 3 çocuk. Ve herhangi bir parti yetkilisinden ne başsağlığı nede ziyaret. Acaba ne zaman yanimizda olacaklar bu 2028 icin plan yapan oy verdigimiz vekiller.2028 de gorusuruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • B İ T T İ K (55 dakika önce)
    BİZ GENÇLER OLARAK SÖYLEYECEKLERİMİZ VAR: Dünyanın en çok vergi toplayan hükümeti olarak bizim gelecegimizi neden kararttiniz. 10 milyon istilacı neden hala ülkemizde ve ALMANYA ile nasıl bir sözleşme yaptınız çıkın açıklayın. Eğitimden sağlığa, ADALETTEN, TARIMA ülkede herşey mahvoldu. EKONOMİ DESEN Zimbabweyle Kabile ülkeleriyle aynı seviyeye getirdiniz. Biz bittik ama sizlerin cocuklar COK YAĞLI BALLİ yerlerde. İçimize sindiremiyoruz sizleri AFFETMEYECEGİZ !
    %100
    %0
    Yanıtla